KWWIETNIOWO-MAJOWE Mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
niunia wrote:Elle-a ja chce cesarke;-) jak po niej się czułaś?? i wogóle;-) czujesz już ruchy malej ???
Kochana, ja nawet nie umiem odpowiedzieć jak się czułam po cesarce, bo dwa dni po niej miałam reoperację - miałam zapalenie otrzewnej i ledwo uszłam z życiem:/ U mnie cesarka była ze względu na dobro malucha, który był niedotleniony - nie była planowana.
Ze względu na wcześniejsze doświadczenia teraz panicznie boję się cesarki
A jeśli chodzi o malucha to właśnie nie, nie czuję jeszcze ruchów. Co dziwne, bo u wieloródek powinno być czuć wcześniej, a tu już dziewczyny na forum, które są w ciąży z pierwszym dzieckiem i w młodszej ciąży ode mnie czują już ruchy. Trochę się tym frustrowałam, ale zapytałam mojej gin na poniedziałkowej wizycie i kazała się nie martwić, bo to sprawa indywidualna, więc się póki co nie martwię
P.S. Niunia - a dlaczego chcesz mieć cc?
-
1.kasieńka82-16kwietnia synuś Michaś
2.elle-28kwietnia córcia
3.bemommy-30kwietnia synuś
4.niunia-30kwietnia córcia (chyba)
5.mamafasolki-7maja córcia
6.aga8787-7maja ???
7.dorjana-9maja ???
8.fizjo-13maja synuś
9.mirka14-23maja ???
10.natalinka-??? synuśWiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2013, 15:57
mamafasolki, bemommy lubią tę wiadomość
-
Aga to we trzy pojdzimy rodzic chociaż ja sobie wymyśliłam że chcem po świętach wielkanocnych (wypadają 20.04) żeby się najeść jeszcze porządnie (chociaż nie zamierzam ograniczać się przy karmieniu) a przed weekendem majowym
natalinka lubi tę wiadomość
-
Elle ja boje sie naturalnie rodzić nie wiem czemu ;-)hehe
mamafasolki-a czemu akurat przed majówką?ja bym chciała w swoje urodziny a mam 29;-)hehe może akurat zobaczymy bo to chyba nie jest tak dokladne bo dzidzie i tak wyjdą kiedy zechcąWiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2013, 15:42
natalinka lubi tę wiadomość
-
niunia wrote:1.kasieńka82-16kwietnia synuś Michaś
2.elle-28kwietnia córcia
3.bemommy-30kwietnia synuś
4.niunia-30kwietnia córcia (chyba)
5.mamafasolki-7maja córcia (chciała bym)
6.aga8787-7maja ???
7.dorjana-9maja ???
8.mirka14-23maja ???
9.natalinka-??? synuś -
Kasieńka-ja sie pośpiesze to możemy razem rodzić tylko poczekaj
Mamafasolki-niema chyba tylko będą dziewczynki hehe inaczej przy porodzie Jak będa obcinać pepowine to i jajka obetną i będa dziewczynki;-)Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2013, 15:52
mamafasolki lubi tę wiadomość
-
hej Skarbki!!!
Nasz watek tętni życiem
Ja piszę się na 13 maja z porodem synka
natalinka, suuuper news!!! gratuluję. duży faktycznie Pewnie po rodzicach.
Kasienka, nono zaczynasz nasz peleton jak miło.
niunia, a noż się wszczelisz w urodziny.!
bemommy, chętnie bym Ci wysłała malinki
Mam zrobione w słoiczkach-domowej roboty.
Myślisz żeby doszło??nie potłukło się??
Bo ja chętna,hehe
Widzę że mamy wysyp mielonych
Ja dziś robiłam tak spaghetti bolognese...wyszło nawet nawet, na pewno lepsze niż mielone.
Coś miałam jeszcze Wam pisać...hym, zapomniałam. No skleroza...w tym wiekuWiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2013, 15:55
niunia, natalinka, bemommy lubią tę wiadomość
-
niunia, jesteeem
nic nie znajduję na swoje usprawiedliwienie,wybacz
btw właśnie widzę ze 5 mc zaczął Ci się! niezle, jak ten czas zasuwa.
Za każdym razem jak spojrzę na swój suwaczek to śmieję się "moja pani wskaźnik" ze suwaczka ma taki brzuch jakby była w 9 mc.heheWiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2013, 16:02
niunia lubi tę wiadomość
-
NIO PROSZE :d DZIĘKUJĘ ZA PAMIĘĆ DZIEWCZYNY
ja termin mam wg GIN na 9 maja
Dziękuję za wpisanie na listę
a to kiedy zaczyna się 5 miesiąc ??? w którym tygodniu???
bo wyczytałam że w 18
(czyli w skończonym 18 czy skończonym 17 ??)Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2013, 16:37
niunia lubi tę wiadomość