KWWIETNIOWO-MAJOWE Mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Dorjana wrote:Dziś dzień wizytowe... Cały rozplanowany na lekarzy i badania.... Będzie się działo....
A mija siostra tydzień przed terminem dostała wczoraj skierowanie do szpitala... Tak już jej ciężko ze lekarz nie chce ryzykować
Będzie dzidzia!!!! Oby szybko, przed weekendem
kochana jak to wizycie? super że siotra będzie miała dzidzię już niebawem fajnie razem będziecie wychowywały dzieci
-
fizjo wrote:madzia- to majówka z dzidzią szykuje Ci się
a mierzył Ci szyjke?wam też zawsze usg robią żeby ją zbadać?
no na to chyba wygląda, że majóweczka będzie super!Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2014, 20:15
-
fizjo wrote:dorjana- ślicznie wyglądasz!!! jak po wizycie?? swoją drogą myslałam ze jestes blondynką...bo jestes wrazliwa osobą
bea_tina super ze supercieszymy się
))))) a to mąż,....jak mu sie nie chce? nie mozna tak kobiecie z burza hormonow wyskakiwac
natalinka- ja na bole nerek bralam urosept. ponoc jakis kamyszek sie zrobił. ale juz jest ok wyszedl z moczem
padam dzis na ryjka....miałam mase spraw przez telefon...ze az mnie gardlo rozbolalo... Syn juz spi- allleluja cisza dla mamusi)))))
Fizjo,a brunetki są za to nadwrażliweWiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2014, 20:44
-
Eee on nic nie mowil, wrecz poszedl spac, ale jestem na niego teraz juz wsciekla! Ale dalej bym chetnie poplakala sobie;)
Dorjana, co to za milczenie??
Magdalena ja mialam mierzone dokiciowo, wiec na usg nigdy nic nie widzialam;)
Fizjo, slyszalam cos o odpoczywaniu a nie szaleniu! Faktycznie dorobisz sie wirtualnego kopa! Albo przynajmniej nagany!magdalena lubi tę wiadomość
-
madzia- tak ja mam co wizyte usg dowcipne i mi mierzy
okropne to wkladanie....no ale:-P
mychowe- powaznie nadwrazliwe??? czemu? skad ten wniosek ?
bea -tina placz placz:* bedzie Ci lzejja wlasnie swojego opierniczyłam przez telefon...no bo jeszcze siedzi w pracy...grryyy
czas chyba cos zjesc,hehemagdalena, mychowe lubią tę wiadomość
-
fizjo wrote:madzia- tak ja mam co wizyte usg dowcipne i mi mierzy
okropne to wkladanie....no ale:-P
mychowe- powaznie nadwrazliwe??? czemu? skad ten wniosek ?
bea -tina placz placz:* bedzie Ci lzejja wlasnie swojego opierniczyłam przez telefon...no bo jeszcze siedzi w pracy...grryyy
czas chyba cos zjesc,hehe
Żartuje, po prostu się usmialam jak napisałas, że myślałam, że Dorjana jest blondynka, bo jest wrażliwa.. wiec pomyślałam sobie jakie są w takim razie brunetki(sama nią jestem)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2014, 22:52
-
Joala wrote:Moja malutka ma srednio 2razy dziennie czkawke
.
i tak rytmicznie kica wtedy . Biedna aż mi jej szkoda.
Moja ma co najmniej trzy razy dziennie i mi też jej szkoda, a jak przykładami rękę, bo tak mi jej szkoda, to mnie w nią jeszcze kupnie i to mnie tak bardzo rozsmiesza..taki charakterem już ma