Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Męska płodność - jakie składniki naprawdę warto suplementować w czasie starań o dziecko?
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Dziewczyny, czas zadbać o męską płodność!
1 saszetka pełna mocy dla wsparcia jakości nasienia 🔥
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne KWWIETNIOWO-MAJOWE Mamusie 2014
Odpowiedz

KWWIETNIOWO-MAJOWE Mamusie 2014

Oceń ten wątek:
  • patulla Autorytet

Wysłany: 26 marca 2014, 17:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie popołudniowo:-)
    Byłam u gin, nic ciekawego mi nie powiedział, nawet USG mi nie zrobił. Zbadał tylko "manualnie", że tak powiem;-) I rozwarcie na 2 palce, ale od wewnętrznej strony trzyma. I pobrał wymaz, za tydzień mogę o wynik pytać.
    I popiera jak najbardziej to, że biorę fenoterol. Wiadomo, że tylko on mnie trzyma. Normalnie jak myślę o tym to zastanawiam się jak można wycofać lek, który na prawdę pomaga i nie wprowadzić nic o podobnym działaniu.

niunia jak dobrze, że się odezwałaś:-) super jak wszystko dobrze:-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2014, 17:26

dqprj44jb8yg6zfw.png9f7jx1hpfxfexs93.png
    l22ne6ydz3bwmwg9.png
  • magdalena Autorytet

Wysłany: 26 marca 2014, 17:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja wrote:
    Witam laseczki ja to na razie mam brzuch nie twardy ,ale mały sie tak wypina jakbym miała prawą str brzucha zapadnieta bo sie usadowil po Lewicy i mi tu sie wyciska miedzy cyckami hehehe smiesznie to wygląda , a kopie jakby był na boisku i w półkę kopie , a za piłkę to moją Broszke sobie upatrzyl mondrala jeden tam w środku :-)

Kaja to mamy podobnie zastanawiam się czy nie będę miała z jednej strony rozszerzonego brzuszka?

nie pisałam ostatnio ale czytam Was jakaś ostatnio do dupy jestem;/
    Natalinka dasz radę trzymaj się :)
    mychowe mnie też bolą pod wieczór miejscami mam twarde wydaje mi się, że mi coś się zbiera ale siary jeszcze nia mam.
    joala i aga8787 spokojnie wykarmicie maleństwa mnie tez jakoś szczególnie nie podrosły. no trochę.
    natalinka to mąż się przejął no ale nie ma się co dziwić martwi się o WAS i pewnie zastanowił się czy on podoła w razie czego wszystko ogarnąć.
    dziewczyny 7 kwietnia ważny dzień bo już 3 z Was macie wizyty u lekarza:) Ja mam jutro i będę omawiać jak sprawa wygląda w szpitalu którym rodzę mam nadzieję, że będę pod opieką pani gin specjalnie po to do niej idę :) bo tak mam abonamentowe wizyty w medicover.
    nunia ktoś mi pisał że nie ma go na naszej liście ciężarówek na początku postu ale nie pamiętam kto ;/ ja napisałam, że jak się pojawisz to dopiszesz tą osobę może sobie przypomnę;)
    patulla mialaś pobrany wymaz na GBS? no jak nie ma USG to takie kiepskie te wizyty co nie ? :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2014, 18:16

dqpri09knl7nzqjn.png
  • Bea_tina Autorytet

Wysłany: 26 marca 2014, 17:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez dzis robilam pranie, trzeba korzystac z pogody:-)

Patulla to vardzo dobre wiadomoci! Najwazniejsze, ze mozesz spokojnie siedziec w domuk:-)

Niunia mam nadzieje ze wracasz na dobre?? Smutno tu bez Ciebie!;)

U mnie siara juz byla w duzych ilosciach, a teraz coraz mniej jej, czasami to az dziwnie sucho:) nie wiem co o tym myslec?

A ja po drzemce, az nieco lepiej. Niby w nocy spie i to nie krotko, ale przez to co chwilowe budzenie sie jestem ciagle nie wyspana, niezle;)

niunia lubi tę wiadomość

1usapiqvs8bdmaac.png
  • magdalena Autorytet

Wysłany: 26 marca 2014, 18:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bea-tina ja też przez nocne wstawania siusiu jestem nie wyspana i w ogóle ostatnio jestem zmęczona a myślałam, że tak to będzie pod koniec ciąży czytaj koniec 9 m-ca :)
    Ale mi się mały wypina czuję jego dupkę pod żebrami i tak pełza sobie mój pełzaczek kochany no i to już spory chłopiec 2200g w zeszłym tygodniu:)

a i tu się pochwalę uwaga uwaga brzusio przodem;)

9989a0089a569587med.jpg

0a4b6ca3ad08c927med.jpg

oto mój 33t2d :) rośnie jak szalony :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2014, 18:44

aga8787, niunia, Bea_tina, mychowe, natalinka, Kaja, zozol, agata86, Dorjana lubią tę wiadomość

dqpri09knl7nzqjn.png
  • niunia Autorytet

Wysłany: 26 marca 2014, 19:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beatina jestem jestem na dobre ;-)

wszystkie jesteśmy zapakowane jeszcze???

eikt3e3kgdbujljc.png
    ijpbio4pdn6hzzzp.png
  • Bea_tina Autorytet

Wysłany: 26 marca 2014, 19:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdalena jaki malusi slicznusi brzusio! To ja tydzien pozniej i wydaje mi sie ze mam wiekszy, ale wiadome, brzuch brzuchowi nierowny;)

Niunia, tak jestesmy wszystkie w dwupakach:-) a ty jak? Opowiadaj, co sie dzieje??

niunia, natalinka lubią tę wiadomość

1usapiqvs8bdmaac.png
  • Joala Autorytet

Wysłany: 26 marca 2014, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oglądam tak sobie wózeczki mimo że moja królewna ma już swoja karoce .
    Śliczne są no np.

http://allegro.pl/piekny-wozek-dzieciecy-carmelo-3w1-torba-gratisy-i4059181495.html

niunia -jeszcze trochę i pewnie pierwsze wiosenne kurczaczki zaczną się wykluwać ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2014, 19:34

natalinka lubi tę wiadomość

klz9t5odh2f7kn3o.png
  • niunia Autorytet

Wysłany: 26 marca 2014, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beatina-przytyłam 20kg ;-) mała tak wysoko kopie że gdyby mogła to by gardłem wyskoczyła co tydzien mam kgt i skurcze w normie ;-) nie moge się zginać i mam problem ,żeby ubrać skarpety tak mi ciężko ;-) wszystko już przygotowane i czeka na małą;-)

Bea_tina, natalinka, magdalena lubią tę wiadomość

eikt3e3kgdbujljc.png
    ijpbio4pdn6hzzzp.png
  • Bea_tina Autorytet

Wysłany: 26 marca 2014, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tosz pojechala z waga;) ale najwazniejsze ze nadal dwa w jednum i jest wszystko pod kontrola:-)

A skarpetki to ostatnio bym zeby wybila przy ubieraniu to sie nie przejmuj nie jestes sama hihi:-) a jak termin cc masz juz ustalony?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2014, 19:47

natalinka, niunia lubią tę wiadomość

1usapiqvs8bdmaac.png
  • natalinka Autorytet

Wysłany: 26 marca 2014, 19:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    NIUNIA - dobrze, że już jesteś ;)

niunia lubi tę wiadomość

201404234670.png

cfc61914ad.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 marca 2014, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mój brzuchal
    30w9icl.jpg

mychowe, natalinka, Bea_tina, Kaja, niunia, magdalena lubią tę wiadomość

• mychowe Autorytet

Wysłany: 26 marca 2014, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie to samo z zakładaniem skarpetek :)

natalinka lubi tę wiadomość

ex2bkrhmvrp7aszy.png>
  • natalinka Autorytet

Wysłany: 26 marca 2014, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny do kąpieli malucha wystarczy np. OILATUM emulsja do kąpieli? Trzeba coś do smarowania po? Kremy, balsamy?

201404234670.png

cfc61914ad.png
  • Bea_tina Autorytet

Wysłany: 26 marca 2014, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natalinka ja kupuje wszystko z hippa i widze, że jest tam mleczko do pielegnacji ciala, wiec chyba to jest traktowane jako balsam do ciała:P

niunia lubi tę wiadomość

1usapiqvs8bdmaac.png
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 26 marca 2014, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    natalinka wrote:
    Dziewczyny do kąpieli malucha wystarczy np. OILATUM emulsja do kąpieli? Trzeba coś do smarowania po? Kremy, balsamy?

Ja kupie tylko Oilatum emulsje do kompieli i sudokrem wrazie problemu z pupa

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• fizjo Autorytet

Wysłany: 26 marca 2014, 21:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej

niunia- no sciągnelam Cię myslami :-P fajnie ze jestes.

madzia- fajny brzuszek, mam podobnej wielkości :-) no moze ciutenke mniejszy :-P

a mnie bierze jakies otępienie...szybko zapominam gdzie miałam zadzwonić...kogo opierniczyć...hehhe Ale powaznie jestem jakaś nie taka ostatnio. Macie podobnie na tym etapie??

natalinka- ja mam emolium balsam po kąpieli. fajny wydajny. od pierwszych dni zycia. teraz stosuje przy synku i starcza mi na 2 miesiace taka buteleczka :-)

niunia, magdalena lubią tę wiadomość

• mychowe Autorytet

Wysłany: 26 marca 2014, 22:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    fizjo wrote:
    hej

niunia- no sciągnelam Cię myslami :-P fajnie ze jestes.

madzia- fajny brzuszek, mam podobnej wielkości :-) no moze ciutenke mniejszy :-P

a mnie bierze jakies otępienie...szybko zapominam gdzie miałam zadzwonić...kogo opierniczyć...hehhe Ale powaznie jestem jakaś nie taka ostatnio. Macie podobnie na tym etapie??

natalinka- ja mam emolium balsam po kąpieli. fajny wydajny. od pierwszych dni zycia. teraz stosuje przy synku i starcza mi na 2 miesiace taka buteleczka :-)

Fizjo, ja już miałam to wcześniej, w UK nazywają to "baby brain" :)

fizjo, magdalena lubią tę wiadomość

ex2bkrhmvrp7aszy.png>
  • Bea_tina Autorytet

Wysłany: 26 marca 2014, 22:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe ja to nazywam slaby łepek, albo skleroza ciążowa;) juz sie przyzwyczailam, a małż, juz tez nie reaguje smiechem na przekrecanie wszystkiego;)ale z tego co wiem, to to jest normalne wiec nie ma sie czym przejmowac. Licze ze po porodzie dojde do normy hihi, chociaz u mnie to zadna roznica;)

mychowe lubi tę wiadomość

1usapiqvs8bdmaac.png
  • niunia Autorytet

Wysłany: 26 marca 2014, 22:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beatina-4kwietnia się dowiem ;-) ale koło 21 ;-) to napewno tzn po 21 ;-)

eikt3e3kgdbujljc.png
    ijpbio4pdn6hzzzp.png
  • fizjo Autorytet

Wysłany: 26 marca 2014, 22:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mychowe- hehe jak ja uwielbiam naukowe wytłumaczenia moich stanów :-) czuję się usprawiedliwiona, hehe :-)

niunia- to na dniach juz :-) daj nam znać!

ide się myć, tralala i moze uda sie polozyc przed północą :-P

slodkich snow:*

mychowe lubi tę wiadomość

‹‹ 296 297 298 299 300 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ