KWWIETNIOWO-MAJOWE Mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Witajcie popołudniowo:-)
Byłam u gin, nic ciekawego mi nie powiedział, nawet USG mi nie zrobił. Zbadał tylko "manualnie", że tak powiem;-) I rozwarcie na 2 palce, ale od wewnętrznej strony trzyma. I pobrał wymaz, za tydzień mogę o wynik pytać.
I popiera jak najbardziej to, że biorę fenoterol. Wiadomo, że tylko on mnie trzyma. Normalnie jak myślę o tym to zastanawiam się jak można wycofać lek, który na prawdę pomaga i nie wprowadzić nic o podobnym działaniu.
niunia jak dobrze, że się odezwałaśsuper jak wszystko dobrze:-)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2014, 17:26
-
Kaja wrote:Witam laseczki ja to na razie mam brzuch nie twardy ,ale mały sie tak wypina jakbym miała prawą str brzucha zapadnieta bo sie usadowil po Lewicy i mi tu sie wyciska miedzy cyckami hehehe smiesznie to wygląda , a kopie jakby był na boisku i w półkę kopie , a za piłkę to moją Broszke sobie upatrzyl mondrala jeden tam w środku
Kaja to mamy podobnie zastanawiam się czy nie będę miała z jednej strony rozszerzonego brzuszka?
nie pisałam ostatnio ale czytam Was jakaś ostatnio do dupy jestem;/
Natalinka dasz radę trzymaj się
mychowe mnie też bolą pod wieczór miejscami mam twarde wydaje mi się, że mi coś się zbiera ale siary jeszcze nia mam.
joala i aga8787 spokojnie wykarmicie maleństwa mnie tez jakoś szczególnie nie podrosły. no trochę.
natalinka to mąż się przejął no ale nie ma się co dziwić martwi się o WAS i pewnie zastanowił się czy on podoła w razie czego wszystko ogarnąć.
dziewczyny 7 kwietnia ważny dzień bo już 3 z Was macie wizyty u lekarza:) Ja mam jutro i będę omawiać jak sprawa wygląda w szpitalu którym rodzę mam nadzieję, że będę pod opieką pani gin specjalnie po to do niej idębo tak mam abonamentowe wizyty w medicover.
nunia ktoś mi pisał że nie ma go na naszej liście ciężarówek na początku postu ale nie pamiętam kto ;/ ja napisałam, że jak się pojawisz to dopiszesz tą osobę może sobie przypomnę
patulla mialaś pobrany wymaz na GBS? no jak nie ma USG to takie kiepskie te wizyty co nie ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2014, 18:16
-
Ja tez dzis robilam pranie, trzeba korzystac z pogody:-)
Patulla to vardzo dobre wiadomoci! Najwazniejsze, ze mozesz spokojnie siedziec w domuk:-)
Niunia mam nadzieje ze wracasz na dobre?? Smutno tu bez Ciebie!
U mnie siara juz byla w duzych ilosciach, a teraz coraz mniej jej, czasami to az dziwnie sucho:) nie wiem co o tym myslec?
A ja po drzemce, az nieco lepiej. Niby w nocy spie i to nie krotko, ale przez to co chwilowe budzenie sie jestem ciagle nie wyspana, niezle;)niunia lubi tę wiadomość
-
Bea-tina ja też przez nocne wstawania siusiu jestem nie wyspana i w ogóle ostatnio jestem zmęczona a myślałam, że tak to będzie pod koniec ciąży czytaj koniec 9 m-ca
Ale mi się mały wypina czuję jego dupkę pod żebrami i tak pełza sobie mój pełzaczek kochany no i to już spory chłopiec 2200g w zeszłym tygodniu:)
a i tu się pochwalę uwaga uwaga brzusio przodem;)
oto mój 33t2drośnie jak szalony
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2014, 18:44
aga8787, niunia, Bea_tina, mychowe, natalinka, Kaja, zozol, agata86, Dorjana lubią tę wiadomość
-
Magdalena jaki malusi slicznusi brzusio! To ja tydzien pozniej i wydaje mi sie ze mam wiekszy, ale wiadome, brzuch brzuchowi nierowny;)
Niunia, tak jestesmy wszystkie w dwupakach:-) a ty jak? Opowiadaj, co sie dzieje??niunia, natalinka lubią tę wiadomość
-
Oglądam tak sobie wózeczki mimo że moja królewna ma już swoja karoce .
Śliczne są no np.
http://allegro.pl/piekny-wozek-dzieciecy-carmelo-3w1-torba-gratisy-i4059181495.html
niunia -jeszcze trochę i pewnie pierwsze wiosenne kurczaczki zaczną się wykluwaćWiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2014, 19:34
natalinka lubi tę wiadomość
-
Beatina-przytyłam 20kg
mała tak wysoko kopie że gdyby mogła to by gardłem wyskoczyła co tydzien mam kgt i skurcze w normie
nie moge się zginać i mam problem ,żeby ubrać skarpety tak mi ciężko
wszystko już przygotowane i czeka na małą
Bea_tina, natalinka, magdalena lubią tę wiadomość
-
Tosz pojechala z waga;) ale najwazniejsze ze nadal dwa w jednum i jest wszystko pod kontrola:-)
A skarpetki to ostatnio bym zeby wybila przy ubieraniu to sie nie przejmuj nie jestes sama hihi:-) a jak termin cc masz juz ustalony?Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2014, 19:47
natalinka, niunia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
hej
niunia- no sciągnelam Cię myslamifajnie ze jestes.
madzia- fajny brzuszek, mam podobnej wielkościno moze ciutenke mniejszy
a mnie bierze jakies otępienie...szybko zapominam gdzie miałam zadzwonić...kogo opierniczyć...hehhe Ale powaznie jestem jakaś nie taka ostatnio. Macie podobnie na tym etapie??
natalinka- ja mam emolium balsam po kąpieli. fajny wydajny. od pierwszych dni zycia. teraz stosuje przy synku i starcza mi na 2 miesiace taka buteleczkaniunia, magdalena lubią tę wiadomość
-
fizjo wrote:hej
niunia- no sciągnelam Cię myslamifajnie ze jestes.
madzia- fajny brzuszek, mam podobnej wielkościno moze ciutenke mniejszy
a mnie bierze jakies otępienie...szybko zapominam gdzie miałam zadzwonić...kogo opierniczyć...hehhe Ale powaznie jestem jakaś nie taka ostatnio. Macie podobnie na tym etapie??
natalinka- ja mam emolium balsam po kąpieli. fajny wydajny. od pierwszych dni zycia. teraz stosuje przy synku i starcza mi na 2 miesiace taka buteleczka
Fizjo, ja już miałam to wcześniej, w UK nazywają to "baby brain"fizjo, magdalena lubią tę wiadomość
-
Hehe ja to nazywam slaby łepek, albo skleroza ciążowa;) juz sie przyzwyczailam, a małż, juz tez nie reaguje smiechem na przekrecanie wszystkiego;)ale z tego co wiem, to to jest normalne wiec nie ma sie czym przejmowac. Licze ze po porodzie dojde do normy hihi, chociaz u mnie to zadna roznica;)
mychowe lubi tę wiadomość