KWWIETNIOWO-MAJOWE Mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
magdalena wrote:piękna na nasza lista:) ale nie kojarzę Kasienki w Wy? pewnie te dziewczyny gdzie nie podały płci i imienia nie udzielają się
A MNIE NIE MA AKURAT NA TEJ LIŚCIE:(
TAK CZY SIAK WCISKAM SIĘ NA
7 MAJ CÓRKa MARIKA MARIA
JAK MOŻNA TO PROSZĘ O DOŁĄCZENIE:)
mychowe, magdalena lubią tę wiadomość
-
Bea_tina wrote:Hejka mamusie:)
Od wczorajszego sprzątania brzuch coraz częściej mi twardnieje:/ nie regularnie czy cos, ale no głupio zrobiłam, że tak sprzątałam, a w nocy, z boku na bok tylko się przewracałam, a krzyż niemal mi pęk hehe;P
Dziś fajnie na słoneczku się wygrzaliśmy:) może nawet troche przesadziłam, bo mi łydki spuchły, ale poleże z nogami do góry i liczę, że będzie ok:)
Patulla Kacperek wspaniały, i nie wygląda na małego brzdąca! Gratulacje, oby teraz szybko przybierał na wadze i do domku:)A Ty jak się czujesz? Mam nadzieje, że wszystko jest ok:)
Kurcze, ja już się nie mogę doczekać umówienia się na cc:) Ostatnio pomyślałam, że nawet wolałabym nieco dłużej poczekać, żeby maluch i podrósł i w ogóle, ale takie mam wrażenie, że moje cisnienie nieco zaczyna wariować i może to nieco przyspieszyć całą akcjęale zobaczymy na spokojnie:) Lekarze mam nadzieje, że wiedzą co mają robić i czym się kierowac;P
14 jak będę jechać do szpitala sie umawiać, to mam zamiar wziąć męża już na wszystkie zakupy i kupić wszystko co nam brakuje, żeby na spokojnie się już dopakować i wyczekiwać! Wózek też jakoś już zamówimy:)
Zostanie pomalowanie sypialni(bo mąż już zakomunikował, że nic więcej nie zamierza:() ponaklejamy sówki w kąciku Łukaszka i tyle! Mam nadzieje, że kwietnia nam nie braknie hihi:) Do świąt chcę chyć gotowa na wszystko:)
Ok troche przynudzam, wybaczcie:*
Buziaki mamuśki:*
My też mówiliśmy, że tylko pomalujemy sypialnie, a to się ciągnie już 3 tygodnie, bo wymyslilismy po drodze, że chcemy panele miedzy sciana a sufitem, później trzeba ramy drzwiowe skombinowac itd. I już w poprzedni weekend chciałam już mieć wszystko gotowe, a się nie udało.. mam nadzieje, E Twoj mąż jest szybszy z remontem
-
Mychowe chyba bedziemy sie scigac, kt pozniej, bo moj mal zo tez sie rwie jak szalony! Mam nadzieje ze w kwietniu sie wyrobi;)
Magdalena raczej Cie nie wyprzedze, cc bede miala w okolicach 10 maja wiec spokojnie;) od 5 maz ma urlop takze troche czasu wypocznie, zeby pozniej sie nami zajsc;) a najprawdopodobniej bedzie po urlopie zmienial prace, takze ciekawa jestem jak to bedzie;)
Ja laktator juz kupilam, wyszlam z zalozenia ze na wszelki wypadek kupie a jak cos to sprzedam, choc jakby sie patrzylo na ilosc siary to bym miala 10 litrow mleka dziennie;) a cycochy niezle mi sie podniosly, ale nie utosly dodatkowo takze jest ok;) smieje sie, ze teraz mam jak sztuczne;)
Marika, bardzo fajne imie;)magdalena lubi tę wiadomość
-
ALAALICJA wrote:DZIEWCZYNY A KUPUJECIE LAKTATOR?WŁASNIE SIĘ ZASTANAWIAM:)
No właśnie ja też się zastanawiam. A jeśli kupujecie to czy manualny czy elektryczny?
U mnie w ogóle nic nie widać, nic nie cieknie, aż się obawiam co to będzie.
Beatina, ja muszę zdążyć w dwa tygodnie co najmniej, bo może za trzy tygodnie już będę rodzic.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2014, 18:28
ALAALICJA lubi tę wiadomość
-
ALAALICJA wrote:DZIEWCZYNY A KUPUJECIE LAKTATOR?WŁASNIE SIĘ ZASTANAWIAM:)
U mnie na liście możecie dopisać imię Maksymilian
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2014, 18:31
magdalena, ALAALICJA, natalinka lubią tę wiadomość
-
Ja kupilam reczny z aventu. No to mychowe z gory zakladam ze wygralas;) wczoraj jak padlam niemal trupem, to maz z pytaniem 'dlaczego nie powiedzialas, umyl bym wszystko' a ja no to ja Ci mam mowic, nie widzisz jak tu wyglada? A on ' no widzialem, ze nie czystko, ale skoro nic nie mowilas, to myslalem ze jest ok' eh, faceci, chyba nie ma co liczyc na ich domyslanie sie, a jak nie przypomnisz 100 razy to pretensje;) a to niby ja mam maly łepek i oamięć jak jaskółka!
Od wczoraj Łukaszo tak sie wypina ze masakra! Szkoda ze nie widze, bo mize wypina jakas stope albo kolano hihi;)
aga8787, magdalena, natalinka lubią tę wiadomość
-
Hej, to u mnie podobnie.. jak nic nie mowie, to nie robi, a jak cos powiem, to muszę przypominać dużo razy.. faceci
U mnie też mala się wypina, czasem aż boli i to tak się rozciąga, że czuje u góry i na dole w tym samym czasie bol.. najczęściej z lewej na dole i z prawej u góryWiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2014, 19:06
-
To ja mam bombardowane najczesciej lewe zebra zadziej prawe zebro, a miziana jestem na dole hihi:-) maly szaleje, ale nie mowie czasami boli, ale nic to;) wazne ze kopie, uwielbiam to okazywanie milosci:-)
mychowe, magdalena, natalinka lubią tę wiadomość
-
Natalinka czasami tez jak sie wypnie to czuje jakby mial wyleciec. Sama jestem w szoku, ze przez to jego wyciaganie moja szyjka jeszcze dziala;) ale no coz, oby wytrzymala jak najdluzej!
Dobrze ze masz jutro wizyte, przynajmniej sie troche uspokoisz:-) ja ide ze tydzien we czwartek:-)natalinka lubi tę wiadomość
-
mychowe wrote:No właśnie ja też się zastanawiam. A jeśli kupujecie to czy manualny czy elektryczny?
U mnie w ogóle nic nie widać, nic nie cieknie, aż się obawiam co to będzie.
Beatina, ja muszę zdążyć w dwa tygodnie co najmniej, bo może za trzy tygodnie już będę rodzic.[/QUO
U mnie też na razie nic nie widać:(nawet małej kropelki. Mam nadzieję, że coś się po porodzie jednak pojawi.Chyba też sobie kupię taki manualny na początek. A jak się nie przyda to tez strata nie wielka.Znajoma mówiła, że czasem jest zbawieniem:)zozol, magdalena lubią tę wiadomość
-
Bea_tina wrote:Ja kupilam reczny z aventu. No to mychowe z gory zakladam ze wygralas;) wczoraj jak padlam niemal trupem, to maz z pytaniem 'dlaczego nie powiedzialas, umyl bym wszystko' a ja no to ja Ci mam mowic, nie widzisz jak tu wyglada? A on ' no widzialem, ze nie czystko, ale skoro nic nie mowilas, to myslalem ze jest ok' eh, faceci, chyba nie ma co liczyc na ich domyslanie sie, a jak nie przypomnisz 100 razy to pretensje;) a to niby ja mam maly łepek i oamięć jak jaskółka!
Od wczoraj Łukaszo tak sie wypina ze masakra! Szkoda ze nie widze, bo mize wypina jakas stope albo kolano hihi;)
no z tymi facetami ;/ ja dziś też z moim rozmawiałam na temat przeprowadzki jak on to widzi
odpowiedź: normalnie
a w co zapakujemy rzeczy?
odpowiedź: ale co będziemy pakować lodówkę?
nie kochanie ciuchy, ręczniki, pościel itp. itd.
a no tak trochę tego jest a toreb nie mamy tyle;/
ja na to ze no nie, mamy góra 3 a nas też trzeba spakować do szpitala
więc jest kolorowomóżdżki tyci, tyci
mój dziś się tak wypina czuję że stópka i dupka są w poprzekfajne to jest ale trochę mnie boli ale to ostatni m-c.
Kochana więc jak jesteś za mną to będę przekazywać Tobie info jak Oluś się urodzi jak nie będę miała dostępu do neta, o ile się zgodzisz oczywiścieWiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2014, 19:07
-
Bea_tina wrote:Natalinka czasami tez jak sie wypnie to czuje jakby mial wyleciec. Sama jestem w szoku, ze przez to jego wyciaganie moja szyjka jeszcze dziala;) ale no coz, oby wytrzymala jak najdluzej!
Dobrze ze masz jutro wizyte, przynajmniej sie troche uspokoisz:-) ja ide ze tydzien we czwartek:-)
ja pytałam lekarza czy takie parcie przez małego może spowodować że z szyjką coś może się dziać powiedział że nie na tym etapie wytrzyma do końca:)