KWWIETNIOWO-MAJOWE Mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Jaha, bede zaszczycona, jesli to o mnie mowa hehe:-) jak cos to zapraszam na priv:-)
Kurcze teraz przeprowadzki sobie nie wyobrazam, boje sie czy zdarzy pomalowac ten mini pokoik;) bo jeszcze chce kupic szafe i ogrodek ktos musi skopac;) tyle roboty ze az strach myslec:-)
Ja nie wiem, ze te chlopy to takie bezproblemowi, tez bym tak chciala!magdalena lubi tę wiadomość
-
ALAALICJA wrote:mychowe wrote:No właśnie ja też się zastanawiam. A jeśli kupujecie to czy manualny czy elektryczny?
U mnie w ogóle nic nie widać, nic nie cieknie, aż się obawiam co to będzie.
Beatina, ja muszę zdążyć w dwa tygodnie co najmniej, bo może za trzy tygodnie już będę rodzic.[/QUO
U mnie też na razie nic nie widać:(nawet małej kropelki. Mam nadzieję, że coś się po porodzie jednak pojawi.Chyba też sobie kupię taki manualny na początek. A jak się nie przyda to tez strata nie wielka.Znajoma mówiła, że czasem jest zbawieniem:)
mi się śniło ostatnio że mi leci mleko z piersi ale w rzeczywistości nawet siary nie ma ;/ ale nie martwię się. -
Bea_tina wrote:Jaha, bede zaszczycona, jesli to o mnie mowa hehe:-) jak cos to zapraszam na priv:-)
Kurcze teraz przeprowadzki sobie nie wyobrazam, boje sie czy zdarzy pomalowac ten mini pokoik;) bo jeszcze chce kupic szafe i ogrodek ktos musi skopac;) tyle roboty ze az strach myslec:-)
Ja nie wiem, ze te chlopy to takie bezproblemowi, tez bym tak chciala!
tak tak o Tobie
jakoś muszę przetrwać tą przeprowadzkęnajwyżej będę się żalić tutaj;)
Bea_tina, natalinka lubią tę wiadomość
-
patulla- piękny:** i wcale nie widac ze urodził się wczesniej.
piszecie o mezach...fajnie ze Wasi maja jeszcze czas zeby zajac sie domemmojego nie ma non stop...jest tylko w niedziele wlasciwie
padam dzis...prowadzenie firmy...domu....dziecka...w tym miesiacu jest dla mnie wyczynem;/
buzki:*natalinka, magdalena lubią tę wiadomość
-
Natalinka, a jak cisnienie? Obnizylo sie cos?
Fizjo mialas odpoczywac a widze ze szalejesz bez opamietania! Masz za to wirtualnego kopa!
Magdalena, czasami lepiej sie wyzalic na naszym forum zamiast wszczynac klotnie czy sie denerwowac w sobie!!!
Ja teraz sie po kapieli zauwazylam, ze niezle mnie opalilo hihi, oczywiscie twarz i dekolt hihi;)natalinka, magdalena lubią tę wiadomość
-
FIZJO - czy Ty zapomniałaś o swoim przyjacielu, łóżeczku? Lepiej odpoczywać w domu niż w szpitalu. Ja szczerze mówiąc w domu więcej leżę, tylko toaleta. Jedzonko donosi mąż - codziennie eksperymentuje z innymi kanapkami
Podkarmia, jeździ na zakupy, dziś był wybrać mój wypis ze szpitala, jutro jedzie na spotkanie w sprawie kredytu hipotecznego, bo dziś rozmawiałam z doradcą telefonicznie i umówiłam męża na spotkanie... Radzi sobie, jestem z niego dumna
Bea_tina, mychowe, magdalena lubią tę wiadomość
-
natalinka to ciśnienie to masz "w normie", ale powinien Ci coś dać na obniżenie, ja zarzywam dopegyt, nie ma on żadnego złego wpływu na dziecko, więc jak dla mnie to powinien Ci to przepisać, ale oczywiście to już lekarz zdecyduje, ale dla poprawy humoru, ja biorąc 3x1 mam ciśnienie już ostatnio 135/70:P więc nie jest z Tobą źle;P
jasne, że forum działa też terapeutycznie! Mimo, że się nie znamy, jakoś człowiek się zżył z Wami:) Czasami może się nic nie napisze, ale w myslach ciągle Was mam:)natalinka, magdalena lubią tę wiadomość
-
Pewnie, że ciśnienie w normie, ale ciągle boli mnie głowa
Obecność na tym forum i poznanie Was jest jedną z najlepszych rzeczy, jaka mnie ostatnio spotkała. Mam nadzieję, że po porodach będziemy dalej plotkować, tym razem nie o USG, ale o widocznym rozwoju maluchówByłoby fajnie
Bea_tina, magdalena, agata86 lubią tę wiadomość
-
natalinka wrote:Dzięki Mychowe - ja przed i w części ciąży miałam nawet 90/60, więc dla mnie to odczuwalny skok, ostatnio było już 110-100/70-60 z krótkotrwałymi skokami
Może skonsultuj to z lekarzem przy następnej wizycie.. ja zazwyczaj miałam 120/65, ale ostatni miesiac ciąży ma się podobno podwyższone ciśnienie, ale żeby było wciąż w normie. -
Hej dziewczyny...
Mam takie pytanko kobiece :
Co czujecie ?? czy macie jakieś dolegliwości w okolicy krocza ??
Bo ja zauważyłam że moje się rozchodzi
nie potrafię usiedzieć w pracy...
mam wrażenie że dziwnie chodzę ...
i ciężko mi jest skrzyżować nogi(