KWWIETNIOWO-MAJOWE Mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Laseczki byłam wczoraj w Smyku i co do sen Zabawek to rozłożyło mnie na łopatki ceny z kosmosu to co mnie sie podobało to od 216 zł w górę
karuzele kupiłam na alegro juz 2 bo młody polamal ehhh pociągnął i pękła na allegro za 89 , a taka sama w Smyku 150zl skad oni te ceny biorą nie wiem
-
tak, smyk ma mega drogo:/ prędzej na necie w smyk.com coś się taniej kupi:)
Patulla, powiem Ci, że Twoja rozpiska dnia jest dla mnie niesamowita:P ja to nawet nie piszę, bo za dużo "wierszy" by było:) choć dziś i fajnie pospał, nie płakał zbyt długo, więc spoko:) zobaczymy co nam w nocy zgotuje:)
Tez mi się kojarzy, że kiedyś pisałyśmy o wieku, ale wtedy jeszcze nie byłam aż tak z Wami związana, a teraz to co innego hihi:)
aaa, czy Wasze chłopaki podczas kąpieli chytają się siurki? Bo Łukasz od jakiegoś czasu normalnie trzyma się za siurka, jakby chciał już sikać;P -
Hej nam dzuen minal tak sobie. Wlasnie ze spaceru wrocilismy bo mala mega maruda dzis i tylko raczki i najlepsze ze w ciagu tyg jest spoko i bardzo rzadko ja na rękach nosze a w weekendy lubi pomarudzic i maz ja nosi hihi maly cwaniak wie ze ja ja nie nosze to męża wykorzystuje
ja mam 26 lat
-
Hej
Wreszcie mam internetale jeszcze wszystkiego nie nadrobiłam.
Hania dzis noc trochę lepszą miala (5 pobudek)
Zaprosiłam Was dziewczyny na fb
to mój profil
https://www.facebook.com/agnieszka.piwko.54Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 września 2014, 20:23
-
Witaj Aga wśród "żywych"
No laski co jedna to ładniejsza, a Ty Beti nie przesadzaj bo też laska, ale przyznam że teraz jesteś szczuplejsza
Patulla śliczny awatarek mamuśkaWiadomość wyedytowana przez autora: 20 września 2014, 21:42
patulla, aga8787 lubią tę wiadomość
-
no, zozol, powiem Ci, że ostatnio układałam zdjęcia z wakacji itp. z Damianem, najłatwiejszym rozpoznawaczem czasu była albo moja waga albo długość włosów haha, co rok wyglądam inaczej:P a teraz Łukaszek mnie zjada i ide ku dobrej wagi hihi:)
Kurde, fajnie tak Was zobaczyć niemal na żywo!