WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne KWWIETNIOWO-MAJOWE Mamusie 2014
Odpowiedz

KWWIETNIOWO-MAJOWE Mamusie 2014

Oceń ten wątek:
  • Pipi26 Autorytet

Wysłany: 20 września 2014, 07:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja chcialam pierwszego syna a pozniej corke bo sama mialm młodszych braci a chcialam starszego brata hihih. A to fakt ze na dziewczynki duzo słodkich ubranek jest. My juz obudzeni. Mala z nami w lozku lezy.... pogoda okropna;/ milego dnia :)

iv09df9h5nm7nn0s.png
  • Bea_tina Autorytet

Wysłany: 20 września 2014, 08:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati pomysl o tuli, pogadaj z miriam bo teraz jest mozliwosc zamowienia za 330, normalnie 420. Albo to co jamam, tez ergonomiczne a placilam 230 womar zaffiro eco1.

Witam sie

U nas ulewa! Dobrze ze ten wegiel poznosili! Noc nienajgorsza, ale szalu nie bylo:-) teraz dalej w lozku buszujemy;)

Milego dnia mamuski:-)

1usapiqvs8bdmaac.png
  • pysia13 Autorytet

Wysłany: 20 września 2014, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beatina u mnie tak samo z tym spaniem w dzień im więcej śpi w dzień tym nocka lepszą. U nas od wczoraj masakra płacz niewiadomo o co ale taki konkretny nawet bym powiedziała że wrzeszczy. I Apierwszy raz musilam go lulac w nocy i teraz tak samo nie wiem co się mu stało przecież zasypial sam a lulanie było tylko raz na noc...

relgh3715k4hk35p.png

f2w3kwk46tcteghz.png

Aniołek 6 tydzień - listopad 2018

15.05.2020 Kacper
  • zozol Autorytet

Wysłany: 20 września 2014, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pipi Pola to laleczka i te sukieneczki.., mam nadzieję że będzie mi też to kiedyś dane :)
    Pola ładne imię ale odkąd teściowa mi powiedziała że ona zawsze chciała mieć Polę (córkę, wnuczkę) to już na pewno moja córka-jeżeli będzie nie będzie Polą :P MI się Ewa podoba.
    U nas noc podobna do wczorajszej.
    Ja jak byłam niemowlakiem to ponoć marchewka szybciej ze mnie wychodziła niż wchodziła :) zobaczymy jak będzie z Maksiem. Wczoraj mu dałam gruszkę do possania to się tak przyssał że nie chciał oddać a potem wielki płacz jak my ją zabrałam.

qm4p206.png

Nasz największy skarb
    https://www.maluchy.pl/li-68536.png

• patulla Autorytet

Wysłany: 20 września 2014, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bea_tina wrote:
    Pati pomysl o tuli, pogadaj z miriam bo teraz jest mozliwosc zamowienia za 330, normalnie 420. Albo to co jamam, tez ergonomiczne a placilam 230 womar zaffiro eco1.

Niestety tula jest za droga jak dla mnie. A podobne do Twojego jest też po prostu Womar zaffiro (bez eco) i takie też jest ok? (Jest tańsze o połowę)
    Takie np. http://allegro.pl/nosidelko-nosidlo-womar-n15-zaffiro-3w1-hit-2014-i4561208061.html

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 września 2014, 09:55

dqprj44jb8yg6zfw.png9f7jx1hpfxfexs93.png
    l22ne6ydz3bwmwg9.png
  • Sasza20 Autorytet

Wysłany: 20 września 2014, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się i ja :)
    Wczoraj już nie pisałam bo wróciliśmy po 19 z działki zanim wszystko ogarnęłam to byłam już padnięta :)

Patulla kiepsko że nie wydłużyli Ci tego terminu :/

Pipi Pola jest cudowna :)

Tula zapewne super sprawa tylko droga jest:/ zresztą zima idzie i bałabym się iść z dzieckiem bo zawsze można się poślizgnąć i nieszczęście gotowe. Poza tym czytałam że strasznie stopki marzną

dqprwn157lxgtd53.png

f2w3dqk3rpqq6iab.png
  • patulla Autorytet

Wysłany: 20 września 2014, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sasza, z tą tulą jest jeszcze opcja, że za ok rok można ją sprzedać w takiej samej cenie jak teraz ma Miriam (tak jak na kwietniówkach dziewczyny pisały).

l22ne6ydz3bwmwg9.png
  • Sasza20 Autorytet

Wysłany: 20 września 2014, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czytałam Patulla :) ja niestety i tak nie kupie bo na chwile obecną mamy za dużo wydatków :)

dqprwn157lxgtd53.png

f2w3dqk3rpqq6iab.png
  • Sasza20 Autorytet

Wysłany: 20 września 2014, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zresztą moje dziecko jest jakieś inne nie lubi się bawić na macie a mam 2 różne, nie lubi siedzieć w leżaczku nie lubi również żadnych plastikowych ani gumowych zabawek same pluszaki wchodzą w gre

dqprwn157lxgtd53.png

f2w3dqk3rpqq6iab.png
  • patulla Autorytet

Wysłany: 20 września 2014, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też nie i marzenie o nosidełku pozostanie niespełnione... Ale nie tylko ono pozostanie niespełnione:-(

Moje dziecko na razie w ogóle się niczym nie bawi, a nawet jak coś ma w rączce to brat zaraz mu "ukradnie":-P Pieluszkę i swoje rączki najbardziej lubi:-) I tego brat mu nie zabiera.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 września 2014, 11:11

l22ne6ydz3bwmwg9.png
  • patulla Autorytet

Wysłany: 20 września 2014, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ipsfwy.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 września 2014, 11:11

Bea_tina, Sasza20, Pipi26, zozol, Kaja, aga8787, mychowe, aisa lubią tę wiadomość

l22ne6ydz3bwmwg9.png
  • Bea_tina Autorytet

Wysłany: 20 września 2014, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati jaka ty jesteś laseczka!! Fiu fiu:) n15 z tego co widze to jest raczej wisiadełko niż nosidełko:( bardzo nie polecam szczególnie chłopakom. zobacz sobie jak tu ma nóżki rozłożone, a tu głownie o to kaman(Łukasz tego nie lubi!)
    http://olx.pl/oferta/nosidelko-womar-eco-zaffiro-dla-dzieci-ergonomiczne-zielone-CID88-ID6j78H.html#7dde7fa2e5

Ja miałam pod opieką dwie siostrzenice! Niezły Sajgon, dobrze, że Łukaszek spał, to nie miałam urwania głowy:) teraz pożera książeczkę z rossmana a ja pędzluję śniadanie:)

Kurde pogoda tragiczna, znowu będziemy się w domu kisić, szkoda:/

patulla lubi tę wiadomość

1usapiqvs8bdmaac.png
  • patulla Autorytet

Wysłany: 20 września 2014, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję:-) Aż buraka puściłam:-P
    Tak myślalam z tym nosidełkiem, ze to wisiadełko. Może poszukam w używanych właśnie, może coś się trafi.

Beata, zapraszam do mnie, u mnie pogoda ładna:-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 września 2014, 11:38

l22ne6ydz3bwmwg9.png
  • Bea_tina Autorytet

Wysłany: 20 września 2014, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati powiem ci, że z wielką chęcia, szkoda tylko, że tak daleko:(
    Na olx właśnie patrzyłam, ale to co wkleiłam było najtańsze, a na allegro nie widziałam, ale jak Ci się nie śpieszy to będę zaglądać, może się coś upoluje:)

1usapiqvs8bdmaac.png
  • patulla Autorytet

Wysłany: 20 września 2014, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też popatrzę, może akurat coś wpadnie mi w oko. Właściwie od początku chodziła mi po głowie chusta/nosidełko. Wtedy może częściej wychodziłabym z chłopcami, bo ciągle wózek wyciągać to na krótkie wyjścia nie chce mi się. A tak, to malutkiego w nosidełko, a duży na nóżkach, albo w spacerówce-parasolce, zawsze to wygodniej/lżej/mniej i na plac zabaw/małe zakupy można pójść.

l22ne6ydz3bwmwg9.png
  • zozol Autorytet

Wysłany: 20 września 2014, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A my zapisaliśmy Maksia na pływanie szkrabów, jak się dostaniemy to za tydzień w niedzielę zaczynamy. Ciekawe czy mu się spodoba. W wannie lubi się ze mną kąpać, no ale w basenie trochę chłodniejsza w woda niż w wannie :)

mychowe lubi tę wiadomość

qm4p206.png

Nasz największy skarb
    https://www.maluchy.pl/li-68536.png

• Bea_tina Autorytet

Wysłany: 20 września 2014, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati z chusta na pewno wygodniej, poszukaj, a noz cos Ci sie spodoba:-)

Zozol ja tez chcialam zapisac Lukasza, to wszyscy na mnie z 'morda' zebym nie swirowala, bo sie utopi itp:/ ale jakdla mnie super sprawa!

1usapiqvs8bdmaac.png
  • Pipi26 Autorytet

Wysłany: 20 września 2014, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zozol my tez za tydzien zabiermy mala na basen.... mam wrazenie ze bedzie sie jej podobalo :) lekarz tez nie widzial przeciwskazan, wrecz zachecał ;)

iv09df9h5nm7nn0s.png
  • patulla Autorytet

Wysłany: 20 września 2014, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja na basen bym się bała iść z maluchami, ale to pewnie dlatego, że sama tam nie chodzę:/

Beata, uważasz, że chusta jest wygodniejsza? Ale chyba łatwiej/szybciej zakłada się nosidełko niż chustę?

l22ne6ydz3bwmwg9.png
  • Bea_tina Autorytet

Wysłany: 20 września 2014, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati chusty nigdy nie używałam, więc trudno mi określić:/ Ja osobiście jakoś nie mam zaufania do chusty:P tak po prostu! A chciałam nosidło, bo mąż chusty by nie założył. Ale wydaje mi się, że nosidło się łatwiej zakłada, ale ręki nie dam sobie uciąć. A z drugiej strony, chusty są tańsze od nosidełka.

Ja jestem w szoku! Łukasz bawił się w łóżeczku i sam usnął, a nigdy mu się to nie zdarza! Zawsze go chusiam i lulam, bo sam nie usypiał, a tu masz! Co prawda byłam u niego i był przykryty cały! No ale tak to jest:P

Mąż miał wrócić szybciej z pracy(skończył o 11), ale oczywiście znalazł wymówkę, żeby jechać do kolegi:/ normalnie mam ochote wyjść i nie wracać:/ a przez cały tydzień mu trułam dupę, bo w poniedziałek jedziemy do kardiologa, i mówię mu, powiedz, że chcesz opiekę na dziecko, albo urlop, bo ja sama nie chce jechać, to co, "aaa zapomniałem", normalnie ręce opadają, szkoda, że ja tak o niczym nie zapominam :/ normalnie znowu jestem wściekła na niego:/ tak jakbym go prosiła o niewiadomo co!

1usapiqvs8bdmaac.png
‹‹ 562 563 564 565 566 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy niezbędne podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia

Organizm podczas ciąży ma wyjątkowe potrzeby na składniki odżywcze, witaminy i minerały. Które są szczególnie istotne? Czego nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy? Jakie witaminy warto zażywać podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia? 

CZYTAJ WIĘCEJ