KWWIETNIOWO-MAJOWE Mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Jeśli chodzi o jeden przedmiot, to bierze się raczej awans, tzn. wszystko masz zaliczone, ale zostaje Ci jeden przedmiot. Niestety, taka przyjemność jest płatna. Tylko co innego zwykły przedmiot, co innego seminarium wieńczące studia, bo to przecież ostatni rok...
-
Hmmm... Urlop chyba tu nic nie pomoże. W takiej sytuacji raczej nie ma się zaliczenia z samego seminarium i zgodnie z regulaminem należy je jakby powtórzyć. A promotorka nic Ci nie wspominała o zmianie przepisów, wiedząc, że na wrzesień już nie zdążysz?
-
dobry wieczór!
My dziś jakoś zabiegany dzień. Byłam na plotach u siostry, później mąż zrzucał węgiel to siedziałam przy nim, a później Łukaszko dostał histeryjki więc poszliśmy do domu. No powiem Wam cierpiało godzinke to moje kociątko, bo od wtorku kupki nie robił i jak zaczął płakać, to trudno było coś zrobić, bo ani masować ani nic, ale w końcu się udało, kupka poszła i wrócił uśmieszek w sekundzie na słodką buźkęTeraz już Łukaszko śpi, więc mam chwilkę
Zozol, fakt, bardzo szybki termin, masakra! Szkoda, żeby cokolwiek można było załatwić to trzeba iść prywatnie:/ -
Zozol - a wracając do terminów, to jak ja miesiąc temu usłyszałam, że na NFZ są na maj, to mi mowę odjęło. Idź prywatnie - może wówczas ktoś poważnie potraktuje temat, bo prawdą jest, że tylko wizja pieniędzy skłania niektórych lekarzy do myślenia. Przykre to, ale prawdziwe
-
no idziemy prywatnie, a powiedzcie mi czy jak idę prywatnie to też muszę mieć skierowanie? Bo mój mąż dzisiaj poszedł do przychodni żeby małego zarejestrować do tego neurologa i tam to skierowanie zostało i teraz nie wiem czy mam nowe załatwiać czy iść po to stare do przychodni.
-
No mogę dokończyć, musiałam odwieźć znajomego.
Patulla, dupiato z uczelnia, bo tylko strata czasu i ewentualnie pieniędzy:/ poczytaj koniecznie statut a w razie czego idz z maluchami na uczelnie do dziekana, może jak zobaczy maluszki to mu serce zmięknie hihi
Pipi córa elegancka ślicznotka:) nie ma to tamto! A jak dodajesz to daj w ustawieniach wielkość zdjęcia coś tam na 640 i będzie ok:)
A no i zozol, kolejna nocka nie tego, kurde może dziś Maksio zrobi Wam niespodzianeczkę hihi, oby i tego życzę!