KWWIETNIOWO-MAJOWE Mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Fajny ten kombinezon. Ja w sumie planuję kupić używany na allegro. Beti ja już też marzę chociaż o 4-godzinnym śnie
A badani zrób koniecznie bo może rzeczywiście jego niedobory wynikają z Twoich. Też chyba pójdę zrobić.
Aga to witaj w klubie niewyspanych mam. Chyba ja, Ty i Beata tylko takie dzieci mamy co w nocy nie śpiąJa dziś postanowiłam zapisywać o której się obudził w nocy czy tylko smok czy płacz i ile nie spał. Zobaczymy jak to wygląda bo na drugi dzień to często się traci rachubę tych pobudek. Właśnie jedna za nami ale tylko na smoczek.
-
Zozol tez mialam taki zamiar, ale jeden co licytowalam przegapilam koniec i mnie przebili, a takie co mi sie pobobaja, to duzo taniej nie wychodza:/ a w sklepie to zawsze reklamacja itp, troche szkoda kasy, no ale coz,moze za rok sie sprzeda:)
Patulla, sciskam wirtualnie:*
Aaa zozol tez mialam taki plan w te nocki, ale nic mi z tego nie wyszlo bo bylam tak nieprzytomna ze nie ogarnelam:)
Kurde dziwne, bo po wykapaniu zauwazylam ze jedna brodawka mi krwawi:/ i to nie ta z ktorej karmilam, nie wiem o cokaman, pokremowalam malantanem, oby bylo ok:-)
Patulla, bo dla Konradka pewnie masz juz wiekszy fotelik, powiesz jaki, bo zaglebiam temat, a pewnie Ty juz obcykana! -
Beata, prawdę mówiąc ja nie zgłębiać tematu. Kupowalam uzywany. Mam ramatti z przedziału 9-18 czy jakoś tak. Mi pasuje, łatwo zapinana się go i wydaje się być wygodny. Kacper tez juz testował i był zadowolony. Teraz muszę jeszcze drugi większy znaleźć
-
Pati tos mi nie pomogla hihi:-) no ale trzeba bylo sprobowac:-) kurde, jeszcze dwie wyplaty dostane 100% a pozniej po 60% wiecbedzie na rachunki, to musze pokupowac teraz a pozniej bedzie srednio;)
Lukaszko juz sieobudzil:/ dziwnie troche no ale ok, zjadl i spi,ciekawe, czyzby noc zaskakujaca hihi:-) -
pysia13 wrote:U mnie Antos zasnął o 21 po 15 minutach zaczął jeczeć i przekrecil się na brzuszek i śpi w takiej pozycji i nie wiem co mam robić czy go tak zostawić?
Zostaw on się sam przekreci spokojnie to b.dobra pozycja jemu wygodnie tak -
A u nas bez szału ale było lepiej niż poprzednie noce:
zasnął 19,15
20,10 smoczek
21,45 smoczek
22,25 smoczek-kot go obudził
22,56 do 23,40 płacz i karmienie
a po północy już tylko pobudki na jedzenie : 2.10-2.47, 3.48-3.57, 5.37 i już po jedzeniu nie zasnął ale za to sam się bawił najpierw w łóżku a potem w łóżeczku pałąkiem z zabawkami o 7.30 jedzonko i spanie do 9.30
Najgorzej do północy i weź się człowieku połóż wcześniej!mychowe lubi tę wiadomość
-
Hej my pobudkA 7.50 a noc z dwoma pobudkami..... własnie byłysmy na spacerku i zachaczyłam o Pepco i garderoba młodej wzbogaciła sie o dwie bluzki, getry i opaskę ( mam na punkcie opasek fioła
)teraz mykam chałupe ogarnac bo bajzel ze ho ho mam nadzieje ze niunka da mamie posprzatac....no zobaczymy
Zozol to faktycznie, nie ma to jak nasza służba zdrowia, składki to płacic trzeba w terminie ale zeby juz cos z tego było to niee , tylko czekac trzeba w cholere długo!! chorre to jest......
Mykam szaleć ze szmatą
Pozdrawiam i miłego dniazozol lubi tę wiadomość