WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne KWWIETNIOWO-MAJOWE Mamusie 2014
Odpowiedz

KWWIETNIOWO-MAJOWE Mamusie 2014

Oceń ten wątek:
  • Sasza20 Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja pobudek na smoka to nie liczę a czasami jak się Filip obudzi to nawet nie idziemy do niego i sam usypia :) Ja chodzę spać o północy a wstaje zwykle około 6-7

dqprwn157lxgtd53.png

f2w3dqk3rpqq6iab.png
  • mirka14 Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no wiec witam, jezeli ktos mnie jeszcze pamieta, pisze jedna reka w dodatku lewa wiec bez polskich znakow, wybaczcie, w koncu po 4 dniach udalo mi sie was mniej wiecej nadrobic
    13 mielismy chrzciny a potem maz na urlopie wiec nie bylo czasu na pisanie, poza tym moje dziecko rowniez zmienilo sie w malego szatana i krzyczy jak tylko odejde na krok, podejrzewam ze to zeby albo skok maassakra, nawet czasami sie budzi w nocy
    beata my to identyczy gust mamy wozek taki sam, a dzisiaj patrze i nosidlo tez identyczne
    ja juz wprowadzam nowe produkty, na marchew chyba mamy uczulennie ale bedziemy jeszcze probowac a dzisiaj byla uczta dyniowa chyba bardzo jej smakowala, co do glutenu to mi lekarka kazala dawac na poczatek 2g kaszy manny, wczoraj znalazlam, z gerbera w sloiczku jabluszka z kasza manna wiec taka bede dawac do mleka, ten sloiczek jest bez dodatku mleka mod a na tym mi zalezalo bo my pijemy nutramigen
    ja wam linka na fb nie podam bo teraz nie mam jak ale jak wpiszecie mirka joniec to mnie znajdziecie
    pozdrawiam wszystkie bardzo serdecznie i zycze milego dnia

a i w piatek bylysmy na warsztatach mamo to ja calkuem milo bylo

Bea_tina, Sasza20, magdalena, Kaja, aga8787, zozol lubią tę wiadomość

Aniołeczek 08.05.2013
    jwzh2b5.png
    mbm7spn.png
  • pysia13 Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    UCzęść Wszystkim! U nas noc masakryczna ale z powodu zatkanego nosa, Antos chciał spać ale nie mógł oddychać masakra pół nocy przespal u mnie na rękach bo tylko tak mógł jakoś zasnąć także jutro czeka nas wizyta u lekarza... A w tym tygodniu miało być szczepienie...

relgh3715k4hk35p.png

f2w3kwk46tcteghz.png

Aniołek 6 tydzień - listopad 2018

15.05.2020 Kacper
  • Sasza20 Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mirka pewnie że Cię pamiętamy :) Widzę że większość maluszków zrobiło się marudnych :) tylko Pati ma dwa aniołki :) wrzuć jakieś zdjęcia ze chrzcin :)

Pysia to życzę dużo zdrówka dla Twojej pociechy :)

Nie wiem czy pisałam więc jak coś napiszę jeszcze raz :)
    My już też rozszerzaliśmy dietę :) przerobiliśmy już
    marchewkę
    pasternaka
    ziemniaki
    ziemniaki ze szpinakiem
    delikatne jarzynki
    zupę jarzynową
    marchewkową z ryżem
    i kleik ryżowy :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2014, 11:50

magdalena lubi tę wiadomość

dqprwn157lxgtd53.png

f2w3dqk3rpqq6iab.png
  • mirka14 Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    44ec2ffe2956ff9emed.jpg

32c64b98a58a5ademed.jpg

i pierwsza marchewka
    0ee68b01f0510e57med.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2014, 11:53

Sasza20, Bea_tina, magdalena, Kaja, aga8787, zozol, patulla, mychowe, aisa lubią tę wiadomość

Aniołeczek 08.05.2013
    jwzh2b5.png
    mbm7spn.png
  • mirka14 Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja kleik ryzowy dodaje do wieczornego mleka zeby dluzej spala a pasternaka namiezyc nie moge :)

Aniołeczek 08.05.2013
    jwzh2b5.png
    mbm7spn.png
  • Sasza20 Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ooo jakie ślicznotki :)pasternak jest w rossmanie z babydream :)

dqprwn157lxgtd53.png

f2w3dqk3rpqq6iab.png
  • mirka14 Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O dzięki to muszę kupić bo tak szczerze to bardzo mały wybór w sklepach tych słoiczków jednoskladnikowych

Aniołeczek 08.05.2013
    jwzh2b5.png
    mbm7spn.png
  • Sasza20 Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No nie ma połowy warzyw które są na stronach internetowych

dqprwn157lxgtd53.png

f2w3dqk3rpqq6iab.png
  • Bea_tina Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mirka, ja warzyw jednoskładnikowych w domu mam 6 słoiczków, bo więcej nie znalazłam, a chciałam każdego po jednym kupić:/ no ale ja to jeszcze mam czas na wprowadzanie:)

mój mały oszust, przecierał oczka o 11.30, miał jeść o 12 więc wzięłam go nakarmiłam, żeby sobie pospał dłużej niż 30 min, i co?? Szał, dopiero teraz mu się usnęło, a tak to szalejemy:)

Kurde, wczoraj znowu nie było kupciocha, w nocy były mega bąki, ale nie bolące, chyba znowu muszę zacząć pić koperek, bo to u niego jednak działało:)

hehe mirka, no to faktycznie niezłe zbiegi okoliczności :):) a jak u Was z nosidełkiem, fajnie się nosi, czy macie lekkie problemiki, bo ja nadal walcze:) chociaż wczoraj deszcz to chodziliśmy trochę po domu, a dziś teraz słońce wyszło, to może po 14 pójdziemy na przechadzkę i zobaczymy ile wytrzyma cwaniak:)

1usapiqvs8bdmaac.png
  • magdalena Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witajcie :-)
    u nad wprowadzona marchewka, banan i jabluszko :-) Oluś zachwycony garnie sie do jedzenia bardzo wiec nie czekałam z wprowadzeniem dłużej. mirka śliczne fotki :-)
    jednoskładnikowych słoiczków faktycznie jest mało!
    u nas Oluś złapał wirusa gsrdziołka ale dzielny jest chłopak robimy mu inhalacje a on wylizuje mgiełkę he he komedia ;)
    dziś znowu zabawa kolejne wesele wcxoraj zaliczyliśmy :-) nogi mnie bolą ze szok!

dqpri09knl7nzqjn.png
  • mirka14 Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 13:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdalena posylalas mi zaproszenie ma fb

Aniołeczek 08.05.2013
    jwzh2b5.png
    mbm7spn.png
  • magdalena Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mirka14 wrote:
    Magdalena posylalas mi zaproszenie ma fb
    tak :-)

dqpri09knl7nzqjn.png
  • mirka14 Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 14:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To juz przyjmuję :D

Aniołeczek 08.05.2013
    jwzh2b5.png
    mbm7spn.png
  • Sasza20 Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co tu dzisiaj tak cisza ??:P

dqprwn157lxgtd53.png

f2w3dqk3rpqq6iab.png
  • mirka14 Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zozol a gdzie będziecie chodzić na basen

Patulla kup sobie chustę tkana jak się juz nauczysz wiązać to zajmuje to chwilę i jest wygodne bardzo i dla dziecka bezpieczne ja używam, nosidełko kupiłam tylko dlatego żeby łatwiej mi było ją wyciągać i wkładać w miejscach gdzie nie ma gdzie dziecka położyć nawet na chwilkę bo wtedy się te,eba nagimnastykować

Aniołeczek 08.05.2013
    jwzh2b5.png
    mbm7spn.png
  • Bea_tina Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 15:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My dziś w nosidełku posprzątaliśmy w mieszkanku:) od razu człowiek się lepiej czuje, wczoraj ogarnęłam tylko z grubsza, a mąż jeszcze mi kuchnie na noc uświnił:/ szkoda gadać...

Magdalena zaproś mnie! A już sama się obsłużyłam!

Masakra dziś z tą pogodą, w chwilę jak napisałam, że słońce świeci lunęło wściekle, a teraz znowu słońce świeci:P nieźle:)

1usapiqvs8bdmaac.png
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 16:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My co do jedzenia mamy za sobą marchew ,ziemniaki,brokuły,kalafior,szpinak,jabluszko,banan(nie smakuje) kurczak

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 16:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Betina to ja dzis tez dom posprzatalam bo tesciowie maja być wiec Wizytacja

Bea_tina lubi tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• Pipi26 Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 16:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej my dziś drugi dzien marudzenia :/ gdzie sie podziała moja grzeczna Polunia?? straszna maruda sie z niej zrobila odkąd sie nauczyła z plecków na brzuszek odwracac. I tak na bujaczku nie posiedzi a wszesniej bardzo duzo w nim spedzala czasu i sie bawila a teraz beee posiedzi z 5 min i prezy sie tak i placze ze masakra.... teraz to na macie lezy, pobawi sie z 5 min obruci sie na brzuszek i placze bo jej niewygodnie albo ze zlosci bo sie podciagnac nie umie albo zabawki nie moze ugryzc no to ja spowrotem na plecki przerzucam , 5 min zabawy i na brzuszek i placz i tak caly dzien ..... no masakra powiem wam....... jutro maz do pracy a ja z nia sama....az sie boje co to bedzie :D
    zaluje ze rodzice i tesciowie tak daleko mieszkaja to by zawsze troszke pomogli i bylaby chwila wytchnienia.
    I z tego wszystkiego malo mgr napisalam bo przy tych wrzaskach sie nie da... jak pojdzie spac to w nocy nadrobie ;)

iv09df9h5nm7nn0s.png
‹‹ 568 569 570 571 572 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ