WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne KWWIETNIOWO-MAJOWE Mamusie 2014
Odpowiedz

KWWIETNIOWO-MAJOWE Mamusie 2014

Oceń ten wątek:
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 16:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pipi Marczello ylko na rekach w jednej pozycji twarza do ludu ,a tak Mata beee,kolyska beee,krzrselko beee ,a o lezeniu nie pisze bo jeszcze mnie sie obudzi bo zasnął bagatela od 9 rano ost spanie :-/ a teraz nie wiem na ile strzeli sobie drzemkę ?

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 16:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pipi ja mam mnóstwo ludzi obok siebie , ale do pomocy niestety malo chetnych jakmjuz to 5 min i uciekają ja mam dzis wychodne bo ide na koncert sie odchamic bo oszalec można z jego marudzeniem na 10000%zęby bo broda az chora a dziąsła mocno rozpuchnione

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 16:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co ja bym dała ,aby młody do chusty lub innych wynalazków poszedł nie toleruje nic ,a jak juz jest u kogoś na rekach to tylko jak jestem lub slyszy mnie bo tak beczy jak beksa !!!!

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Bea_tina Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 16:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pipi to jak dla mnie to standardowy dzionek hihi :)
    Ale prawda, Kaja ma 100 razy gorzej ze swoim Mercellkiem:)

Czy Wasze maluchy też mają takie zdolności, że w ciągu 5 min mają całą koszulkę mokrą od brody po pępek?? Bo normalnie masakra, chyba będzie w śliniaczku chodzić, bo ciągle mokry! I nie wiem czy to tak po prostu, czy zęby, czy życie?

mychowe lubi tę wiadomość

1usapiqvs8bdmaac.png
  • Pipi26 Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 16:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to pocieszajace ze nie tylko ja tak mam :D kaja moja mała to tez ma takie spanie w ciagu dnia ze masakra..... rano to jeszcze z godzinke pospi tak od 10 do 11 a pozniej to 40 min? 30 min? ostatnio jak po poludniu 2 godz spala to w szoku az bylam. Mam nadzieje ze jutro taka maruda nie bedzie. Czesto miala ze na weekend marudniejsza sie robila a od pon to nawet spoko dawalam sobie rade bez problemu.... a teraz to tak marudzi ze watpie ze jutro bedzie inaczej.... juz sobie wspolczuje :D

iv09df9h5nm7nn0s.png
  • Pipi26 Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 16:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ah te uroki macierzynstwa :D:D:D:D Beata moja to tez sie tak slini ze cale body zaraz mokre, ale u Polci jeszcze nic na zeby nie wskazuje, przynajmniej tak mi sie wydaje....

iv09df9h5nm7nn0s.png
  • Bea_tina Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 17:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Matko! Jakie mój mąż ma spanie!! Wczoaj nie wiem usnął ok 24-1. Wstał po 14 dziś, zjadł pomarudził i o 17 dalej usnął, no masakra!! A Łukaszko też zabrał się za spanie:P sam nie wiedział czego chciał, ale położyłam Go do łóżeczka włączyłam karuzele i padł:P A zaraz i tak pobudka bo o 18 karmienie:P kurde buszuje po allegro i oglądam sama nie wiem co:/ chyba zabijam nudę, bo wszyscy śpią, to znowu oprócz Was nie mam do kogo się odezwać, a jutro poniedziałek, więc znowu cały tydzień sama, eh...

1usapiqvs8bdmaac.png
  • Sasza20 Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 18:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bea_tina budzisz Łukasza na karmienie?

dqprwn157lxgtd53.png

f2w3dqk3rpqq6iab.png
  • zozol Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 18:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mirka14 wrote:
    Zozol a gdzie będziecie chodzić na basen

Do Radlina będziemy jeździć-to jakieś 8 km od nas, są jeszcze w Połomii, żorach i Raciborzu (nie wiem czy te miasta Ci coś mówią)

Pipi u nas jest tak samo rano koło 10 jeszcze pośpi godzinę czasem nawet dwie a potem drzemki po 30-40 minut.

To widzę że sporo z was już jedzonko wprowadza.
    Wiecie co Mój Synek zaczął od wczoraj robić? w pozycji półleżącej dałam mu ręce a on się dźwignął i stanął na nogach (tzn na palcach bo na całych stopkach nie staje na razie) i mężowi też się tak zaprezentował. Kurczę to wszystko chyba za szybko, nie chciałabym u niego przyśpieszać ani siedzenia ani stania. A obrócić z boku na brzuch się nie umie (raz w nocy mu się udalo)

qm4p206.png

Nasz największy skarb
    https://www.maluchy.pl/li-68536.png

• zozol Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 18:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O Mirka widziałam na fb że wy też na basenie :) A Wy gdzie chodzicie?

qm4p206.png

Nasz największy skarb

• Bea_tina Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 19:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sasza no co Ty! On to co do minuty się sam budzi:) mało kiedy zdarza mu się "przyspać" jedzenie. A jeśli już to maksymalnie 6 minut hihi:)

Zozol śliczny Maksiu w awatarku!!

My po kąpieli, mamcia ma 5 min i idziemy jeść i się usypiać, choć dziś może iść ciężej, bo spał do 18, ciekawe :)

zozol lubi tę wiadomość

1usapiqvs8bdmaac.png
  • aga8787 Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zozol Maksiu cudny :)
    Hania dziś kilka razy dziwnie drżała :( po kilka sekund nie wiem co est grane. Mąż ma padaczkę ale ponoć ona nie jest dziedziczna

zozol lubi tę wiadomość

ug37df9hmgtex3az.png
  • Pipi26 Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zozol gdzies czytałam ze 4 miesieczne dziecko jak go sie podciagnie to jak czuje twarda powierzchnie pod stopami to nie zgina nozek w kolanach i potrafi stanac na nozkach ;)

Jak chcecie poczytać o rozwoju niemowlakow w kazdym tyg zycia to tutaj jest fajna stronka ( no przynajmniej mi sie podoba)
    http://babyonline.pl/tydzien-19,rozwoj-niemowlaka-kalendarz,r6.html

Mloda juz po kapieli w lozeczku, a ja sie za mgr biore w koncu bo caly dzien nie bylo jak. Maz finał siatkowki oglada... trzymam kciuki za naszych chłopakow ;)

aga8787, zozol, mychowe, aisa lubią tę wiadomość

iv09df9h5nm7nn0s.png
  • natalinka Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruszyłyście z kopyta z tymi postami ;)
    Nasz Kuba jęczał non stop cały dzień. Na noc dostał już Panadol, bo ciężko było wytrzymać - teraz śpi. Ja zaś już myślałam, że rano odwiedzę szpital. Tak mnie rozrywało w brzuchu jak na torbiel. Teraz już trochę mniej, mam nadzieję, że nic nie urosło i nic nie pękło, ale boję się niesamowicie :(

201404234670.png

cfc61914ad.png
  • natalinka Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pipi jesteś z rocznika '88? Ja też ;)
    A.. i nie zintegruję się z Wami na FB, bo nie mam konta - jakoś nigdy nie czułam potrzeby jego posiadania

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2014, 20:56

201404234670.png

cfc61914ad.png
  • mirka14 Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My chodzimy już miesiąc w Bielsku Białej

zozol lubi tę wiadomość

Aniołeczek 08.05.2013
    jwzh2b5.png
    mbm7spn.png
  • zozol Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aga8787 wrote:
    Hania dziś kilka razy dziwnie drżała :( po kilka sekund nie wiem co est grane. Mąż ma padaczkę ale ponoć ona nie jest dziedziczna

No Aga już pisałam że Maks też miał ostatnio takie drgawki-całe ciało drżało i z tego powodu idziemy do neurologa w czwartek. U nas to się działo przy zasypianiu i tylko raz na szczęście ale i tak się przestraszyłam. Pediatra niby wykluczył padaczkę no ale trzeba to sprawdzić.

qm4p206.png

Nasz największy skarb

• zozol Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pipi dzięki za linka już się biorę za czytanie :)

qm4p206.png

Nasz największy skarb

• Bea_tina Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No nieźle, Łukasz ani myśli spać:/ Po karmieniu o 19:30 absolutnie! Jak zaczął oczka trzeć, to mówie dokarmie i może uśnie, ale tarł tarł i się znowu obudził:/ masakra! I gada w najlepsze!

No padłam! Napisałam posta i ide do łóżeczka i co?? Łukaszek usnął SAM w łóżeczku przy muzyce z karuzeli i szumie z telefonu! A myślałam, że już mnie mój cwaniak nie zaskoczy:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2014, 21:17

1usapiqvs8bdmaac.png
  • Pipi26 Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak jestem rocznik 88 ;) Czytaj czytaj Zozol może coś ciekaego wyczytasz :). Ja powiem szczerze ze lubie ta stronke i czytam co w danym tyg moja niunia powinna umiec, a nawet czytam tyg z duzym wyprzedzeniem, zeby zobaczyc co mnie czeka :D

iv09df9h5nm7nn0s.png
‹‹ 569 570 571 572 573 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ