KWWIETNIOWO-MAJOWE Mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Pipi to i ja skorzystałam, tylko się zastanawiam, bo teoretyczny wiek trzeba patrzeć z daty przewidywanego porodu, a nie porodu faktycznego? Bo u mnie to ok 10 dni:P i czytałam 18 tydzień, a teoretycznie ma już 19,3. Sama nie wiem jak na to patrzeć
No a Łukasz to niezły cwaniak, ostatnio to (prawie trafiłaś!)nazywam go prezesem, bo wszystko pod niego:)
Oglądam niby mecz, bo czekam na koniec aukcji na allegro, ale chyba ide spać, bo jak dziś będzie jak wczoraj to biada mi:D -
Pipi fajna ta stronka
Beata my mówimy do naszego księciunio
A co do tego który tydzień to myślę ze możesz czytać ten w którym jest aktualnie, bo może 3 tygodnie robi różnicę to tydzień nie bardzo, z resztą sama widzisz że Łukasz jakoś nie "odstaje" a nawet zdaje mi się że "wyprzedza" i wydaje mi się że spokojnie nie musisz go odmładzać.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2014, 22:05
Bea_tina lubi tę wiadomość
-
A ja dzis wieczor spędziłam na koncercie Mazowsze matko jak pieknie oni spiewaja ,tancza ,a do tego jaką mają kondycję ulaboga ,a Tatuś musiał wykopać ,ubrac i nakarmic i Synek współpracował bo zasnął mu szybko i spi do tej pory
?
-
Kurde niezle, udalo mi siezalicytowac kamizelke ok,uzywana ale wyglada ok za 5,5 no masakra! Czekam jeszcze na jeansy a jutro dwa sweterki:-) teraz to na wyplate trzeba czekac, bo na koncie pustki hihi:-)
Zozol tak przeczytalam o 18 tygodniu i ja to nie moge czytac takich rzeczy, bo wlacza sie moja paranoja:-) bo tam pisze ze juz laskotki, ze nogami sie bawi a Lukasz nie za bardzo, no i juz panika hehe:-) wole sie nie narazac nastres, a tymbardziej Lukasza, bo bede siedoszukiwac priblemu:-) -
Gdy po drugim pobycie w szpitalu w ciąży, położna zobaczyła mój brzuch (nisko) i stwierdziła, że poród będzie niebawem, to już wtedy powiedziała, że ważny jest ten wiek korygowany, bo dziecko będzie nabywać pewne umiejetności nieco później niż przewiduje się w danym wieku. To samo mówi i pediatra i rehabilitantka, więc chyba trzeba zwracać na to uwagę,
-
Kaja fajnie ze sie wyrwałaś. Taki koncert to na pewno fajna sprawa, a Mazowsze to górna półka , pieknie spiewaja. Ja sama w liceum śpiewałam w chórze i własnie takie ludowe piosenki i w ludowe stroje bylysmy ubrane wiec mam sentyment
Ciesze się ze sie stronka podoba.
Ja koncze pisac mgr i mykam w kime bo nie wiadomo jaki mnie jutro dzien czeka..... co tam moja "kierowniczka" wymyśli
Dobrej nocki -
Beata - każde dziecko ma inne tempo rozwoju. Nasz już długo łapie nóżki i wciąga je do buzi, ale np. ciężko mu trafić Sophie do buzi i się denerwuje. Winne jest tu jednak napięcie, bo zaciska piąstki. Takimi rzeczami się nie stresuj. Jednego dnia nie potrafi, kolejnego wstaje i nowa umiejętność
Bea_tina, Kaja lubią tę wiadomość
-
Betina ja tam nie czytam bo każde dziecko inaczej wszystko tak mnie zie zdaje ja nie czytam aby sie nie nakręcić , a moim zdaniem skromnym młody silny byk i ladnie daje sobie radę więc stwierdzam , że kazde dziecko udowne i wszystko w swoim czasie zrobi
-
Pipi mgr ohhh kiedy to sie pisało matko jaka ja stara i co w pieluchach nie przydatne i w pracy ,którą wykonuję też o kant d potluc tyle nauki pisania i na co to komu ehhh Polska ,ale pisz kochana i obys obronila na 5 z plusem dużym