X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne KWWIETNIOWO-MAJOWE Mamusie 2014
Odpowiedz

KWWIETNIOWO-MAJOWE Mamusie 2014

Oceń ten wątek:
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 22:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pipi koncert super ,ale w przerwie było wesoło bo poszłam do auta bo zapomnialam tel i kogo na chodzę przed maską jakiś Pan bzyka laske i bez zarzenowania podciagali gatki ,a ja tylko skwitowalam ,że nie maja sobie przeszkadzac ,ze ja tylko po tel ......panna smiechu nie umiala powstrzymać

POLACY WYGRALI

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• Pipi26 Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 22:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze MISTRZAMI ŚWIATA w siatkówce jestesmy....az sie wzruszyłam :D

Kaja, mychowe lubią tę wiadomość

iv09df9h5nm7nn0s.png
  • Pipi26 Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 22:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja faktycznie niezła akcja HAHAHAHAHAHAHAH

a mgr to faktycznie do niczego nie potrzebne, glupota totalna ale napisac niestety trzeba :/

Kaja lubi tę wiadomość

iv09df9h5nm7nn0s.png
  • Bea_tina Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 22:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja, padlam hahaha ty to masz przezycia!

Niezle, Polacy wygrali, spoczko:-)

Zbieram siedo spania, bo dluga noc przed nami:-)

Natalinka, tez nierozrozniam skokow od marudzenia bo raz taki raz owaki, jak dla mnie to on skoku zadnego nie mial, ewentualnie wtedy co wstawalismy co godzina, a tak to spoko luz, na wszystko jestem gotowa i wszystko akceptuje:-)

1usapiqvs8bdmaac.png
  • natalinka Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 22:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O jejku, wygrali - fajnie :)
    Beata - ja właśnie czasami się martwiłam i myślałam: no i gdzie ten skok jak jeden dzień diabełek a inny anioł?

201404234670.png

cfc61914ad.png
  • Pipi26 Autorytet

Wysłany: 22 września 2014, 07:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witamy sie z rana. Punkt 7.30 i niunka nie spi..... a u nas leje jak z cebra.... super pogoda sie zapowiada :/ ciekawe czy Polcia da mamie popalic ? :D

iv09df9h5nm7nn0s.png
  • Sasza20 Autorytet

Wysłany: 22 września 2014, 08:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się i ja u nas pierwsza pobudka dopiero o 6.10 potem po 7 i jakby nie budzik M to pewnie byśmy dalej spali :)
    Ja położyłam się wczoraj z bólem głowy a wstałam z bolącym uchem nieźle :/

dqprwn157lxgtd53.png

f2w3dqk3rpqq6iab.png
  • mirka14 Autorytet

Wysłany: 22 września 2014, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas też leje okropnie, o 6 Ewelina zjadła śniadanie i pospalysmy jeszcze do 8 a na 13:20 do lekarza zobaczymy czy znajdzie przyczynę marudzenia :)

Aniołeczek 08.05.2013
    jwzh2b5.png
    mbm7spn.png
  • aga8787 Autorytet

Wysłany: 22 września 2014, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas 13 stopni i też pada
    noc nawet ok oby tak już zostało, 5 razy to jeszcze da się wstać chociaż od karmienia na siedząco strasznie mnie kręgosłup boli.
    Teraz Hania śpi zdarza jej się nawet 2 godziny z rana pospać :)
    Wszystkiego dobrego dla Ewelinki :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2014, 09:44

ug37df9hmgtex3az.png
  • patulla Autorytet

Wysłany: 22 września 2014, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie:-)
    Wczoraj mnie nie było, a Wy tyle napisałyście...

Zapamiętałam tyle, że któraś z Was napisała, że ja mam grzeczniutkie dzieci;-) Ja tylko tak mówię o nich... A ile ja się w ciągu dnia nakrzyczę: "Konrad nie wolno!", "Konrad zejdź!" itp. itd. I tak setki razy... Na Kacperka nie mogę narzekać, ale też nie raz muszę go nosić i też domaga się uwagi:-)

Wczoraj byliśmy na imieninach u siostrzeńca na grillu:-) To chyba tylko u Nas była ładna pogoda, dopiero wieczorem popadało, a teraz zachmurzone słoneczko jest u Nas. Wczoraj dzeici zasnęły mi w samochodzie w drodze do domu po 20 i przenioslam ich, przebrałam i spali ładnie do 7.50. Rewelka, tylko dlaczego ja położyłam się dopiero o 24, hmm? Oczywiście były pobudki, Konrad raz po picie, a Kacper 1, czy 2 na smoka i 2 razy na jedenie. Po 6 też śpiewał, gadał całą chwilę, ale w końcu zjadł i jeszcze pospaliśmy prawie do 8.

100lat dla Ewelinki:-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2014, 10:01

Sasza20 lubi tę wiadomość

dqprj44jb8yg6zfw.png9f7jx1hpfxfexs93.png
    l22ne6ydz3bwmwg9.png
  • Sasza20 Autorytet

Wysłany: 22 września 2014, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Buziaki dla Ewelinki :*

Ja pisałam Pati że masz dzieciaki aniołki :)
    Fajnie że się wyrwałaś z domu do ludzi :) zawsze człowiek się lepiej czuje :)

U nas nie pada ale chłodno jest :)

A Fifik znowu śpi :P wczoraj dałam mu deserek to wszamał cały słoiczek i jeszcze płakał bo chciał więcej :P żarłoczek mały

dqprwn157lxgtd53.png

f2w3dqk3rpqq6iab.png
  • Bea_tina Autorytet

Wysłany: 22 września 2014, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się:)

Zozol, która miała dziś gorzej?? Ja pobudki co godzinkę:) dłużej pospałam 6-8 :D także dziś istne szaleństwo nocne:)
    O 8 pobudka, pobawiliśmy się i ok 9 pospaliśmy ok 40 min i teraz już koniec spania:) A w nocy to miałam problem, czy płącze, że już zjadł, czy ma dopiero jeść:P no muszę przyznać jestem lekkie zombi:D
    A na 13 do kardiologa, oby nic nie znalazła!

Kurde, mój tata był na wycieczce 3-dniowej w Licheniu i Poznaniu, wystawa maszyn rolniczych itp. Wyobraźcie sobie, że z sobote na niedziele pobili ich kibole z ruchu Chorzów! Mój tata cały połamany, wybity bark, cały siny, w terakcie stracił przytomność, masakra!!! A nic nie powiedział, tylko wczoraj wrócił, to ja go jeszcze nie widziałam, ale wygląda podobno masakrycznie! No jestem taka przestraszona, bo on już nie ma 10 lat tylko ponad 60, czy oby na pewno jest wszystko "ok"? Teraz jest u lekarza, normalnie, co za gnoje! Normalnie jestem w szoku!!

Miłego dnia dziewczyny

Buziaczki dla Ewelinki :*:*:*:*

1usapiqvs8bdmaac.png
  • Sasza20 Autorytet

Wysłany: 22 września 2014, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bea_tina współczuje Twojemu tacie :/
    Takim debilom to aby nogi z dupy powyrywać..

Kaja lubi tę wiadomość

dqprwn157lxgtd53.png

f2w3dqk3rpqq6iab.png
  • Pipi26 Autorytet

Wysłany: 22 września 2014, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My wlasnie ze sklepu wrocilysmy... niunka w wozku pospala ale jak weszlysmy tylko do domu to od razu pobudka....ah mozeze pozniej pospi.....

Powodzenia dziewczyny u lekarzy... z dzieciaczkami na pewno wszystko ok :)

Beata szok! tych kiboli to piwonni wyszczelać normalnie, bydło jakich mało , pamietam jak ze 3 lata temu jechałam pociagiem a w wagoniue sami kibole i pamietam jak sie zachowywali to siedziałam cala posikana ze strachu.... i jeszcze na stacjach w ludzi pustymi butelkami po piwsku rzucali i jak kogos trafili to sie darli jeeee mamy pierwsza ofiare...... brak słów normalnie

Kaja lubi tę wiadomość

iv09df9h5nm7nn0s.png
  • zozol Autorytet

Wysłany: 22 września 2014, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Buziaki dla Ewelinki :*

O matko za chuligaństwo, masakra jakaś. Miejmy nadzieję wszystko z tatą będzie dobrze. To gdzie ich "spotkali" że ich pobili?

Beata a co do pobudek to na smoka 20 i 20.50 od 21.50 było mnóstwo pobudek więc mój mąż w końcu wziął go przed TV bo końcówka meczu była, potem karmienie i 23.15 spał. I kolejne karmienia 1.35, 3.30, 6. Od 23 spał ze mną w łóżku. Z moich notatek wynika że największy kryzys jest między 21.50 a 23-i tak od trzech dni jak zapisuję jego pobudki. Nie wiem o co chodzi w tym czasie. Płacze, trzeba nosić, zasypia i tak co 5 minut.

U nas wczoraj ładna pogoda to pół dnia na podwórku byliśmy, a dziś pochmurno i chłodno ale trochę się rozjaśnia.

qm4p206.png

Nasz największy skarb
    https://www.maluchy.pl/li-68536.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 22 września 2014, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelinka sto lat :-)

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 22 września 2014, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Betina nogi z d... powyrywac debilom co za chamstwo

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 22 września 2014, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kibole to masa Nizina ,która jest bez mózgu !!!!!

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Sasza20 Autorytet

Wysłany: 22 września 2014, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niestety ale mamy takich chorych pseudo kibiców :/ u nas też co chwile drą ryje. Koło mojego domu jest sklep budowlany i tak się uwzieli na tego właściciela że cały czas ma mury popisane przez okres wakacji 3 razy malował budynek i i tak jest popisany

dqprwn157lxgtd53.png

f2w3dqk3rpqq6iab.png
  • patulla Autorytet

Wysłany: 22 września 2014, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beatko, zdrówka dla taty:-) Brak słów, na ludzką głupotę...

Mam chwilę wolną, bo oby dwoje śpią to ja rozkoszuję się ciszą:-)

dqprj44jb8yg6zfw.png9f7jx1hpfxfexs93.png
    l22ne6ydz3bwmwg9.png
‹‹ 571 572 573 574 575 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ