KWWIETNIOWO-MAJOWE Mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
natalinka wrote:My dzisiaj zaczęliśmy podawać marchewkę. Kuba jak zobaczył łyżeczkę, to aż się telepał i zaskoczył mnie tym jak wcinał. Dałam mu dziś tylko 4-5 łyżeczek, żeby zobaczyć reakcję i jest ok, więc jutro dajemy więcej. Co najważniejsze - nie wypluwał
ale nie chwalę dnia przed zachodem słońca. Jutro przecież może być masakra.
.
Natalinka najważniejsze że smakuje
No ja już po "na wspólnej" i "m jak miłość", poczytam książkę, mycie i "spanie"
-
Zozol - ja widziałam, że jest gotowy na rozszerzenie diety, bo "mlaska", gdy widzi, że coś jemy. Zresztą sam bawi się teraz butelką - chce sam ją trzymać w rączkach, gada do niej i sam wkłada do buzi (oczywiście cały się oblewa mlekiem). Śmiejemy się z mężem, że sprawdza ile mililitrów zostało do wypicia
, ale tak poważnie - karmienie to teraz wyczyn...
Sądzę, że Maksio też jest gotowy na wprowadzenie czegoś nowegozozol lubi tę wiadomość
-
Kurde jak zozol rozszerzy, to ja sama zostane na mleku tylku, narzucacie mi presje! Zarcik oczywiscie:-)
Lukaszjak widze ze cos jemy to patrzy i zazwyczaj sie smieje:-) ale ja mu 'tlumacze' ze gluten za 3 tygodnie a jedzenie za 5 tygodni:-)
Maz ma zatkany nos i tak chrapie, ze masakra! Dobrze ze prezes sie przez to nie budzi:-)
Kaja, Marcel szalejecie widze:-)
Kurde dorastaja te nasze urwisy i urwiski:-) -
Dziewczyny, takie mam zaleglosci u Was, ze szok, wybaczcie. Codziennie cos doczytam, ale brakuje mi czasu napisac cos. Zatrzymalam sie dzis na 570 stronie a codziennie cos dochodzim tyle produkujecie. Dziekujemy, ze wspominalyscie o nas, ja caly czas o Was pamietam i o waszych dzieciaczkach, tylko tesciowie sa i trzeba ich ugoscic. Lili mi rozpieszczaja
a ona rosnie i jest kochana
duzo sie smieje i usmiecha i codziennie rano jakby wieksza byla
Za tydzien w poniedzialek juz bede do Was zagladac regularnie. Aaaa.. pisalyscie o wieku, ja mam 32 lata, ale mentalnie zatrzymalam sie na 24
Pozdrawiamy, buziakiBea_tina, zozol lubią tę wiadomość
-
Wescie mi wytłumaczcie dlaczego ten mój Synek tyle je w nocy nie ogarniam , a tak spał dziś pobudki zjadł 21 !!! I 23:30 i 3:25 i 5:30 , a dodam , że my na mm jesteśmy tylko to Nutramigen sama Soja może dla tego nie wiem sama , aaaa i cos się dzieje znów z oczkiem ropieje mu tak miał od początku aż skończyło się na kroplach i teraz znów ehh zawiany czy co , ale gdzie i od kilku dni ucho go swędzi no nic dzis spr jak będzie marudny do godziny 15 tel i do lekarza znim pojadę ehhh jo
-
Dzień dobry:-)
A co Wy tak po nocy siedzibie na forum. Sasza, dlaczego nie spalas? Kaja, może raka chwilowa większą ochota na mleko? Oczko solą fizjologiczna można przemyć, ale to na pewno wiesz i wizyta u lekarza pewnie wskazana będzie.
My jeszcze w łóżku. Mały ze mną spał i coś częściej się w nocy budzi. A Konrad jeszcze śpi, ale pewnie niedługo wstanie tez. Jej, jak Kacper głośno piszczy.
Sto lat dla Kubusia:-)
natalinka lubi tę wiadomość