KWWIETNIOWO-MAJOWE Mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Beti , a spróbuj mu dać wody przegotowanej bo ja tak robiłam młodemu , a herbatek nieche pic po dzis dzień , a wody pije dużo no chodz teraz oszukuje go sokami czyli 30ml soku , a reszta wody i kupa normalnie dzis 2 razy
-
U nas też kupy są co kilka dni teraz.
A ja, jak to ja nie podaje po trochę, zreszta mały krzyczy jak dam mu mało. Na początek daje pół malego sloiczka a następnego dnia caly:-P Tylko za pierwszym razem dostał kilka łyżeczek. Mój marchewkę z babydream dobrze je, ale fakt paskudna. I częściej gotuje mu sama i wtedy marchewka jest słodka:-) I nawet mi smakuje.Bea_tina, mychowe lubią tę wiadomość
-
Uwierzcie mi dziewczyny ze ja padam nie spaliśmy z M w ogóle a to dlatego że teść który wpadł do nas na weekedn choruje na padaczkę i miał w nocy 3 ataki na szczęście dzisiaj M zawiózł go już do domu.
Kaja szczerze powiedziawszy nie mam pojęcia czemu Marcel się tak budzi -
Sasza to wam współczuję tych napadów padaczki tescia wiem co to znaczy ehhhh teraz wykorzystuj gdy mały śpi to też do wyrka ....
A My bylismy na 40 ur u ciotki ,ale młody poszalal z nią ,że aż chrapie teraz tak go wysciskala i wycalowala -
Pysia jak sie to przeziębienie u twojego szkraba objawialo? Bo moja mala cos pokasluje a przynajmniej tak mi sie wydaje
Sasza wspolczuje nocy.. moze idespisz cos w ciagu dnia
Zozol to faktycznie ciężkie te noce macie... dobrze ze ci maz pomaga... ale pewnie i tak padnieci jestescie. Mam nadzieję ze Maksiu da sie wam w najblizszym czasie wyspac -
Pipi jednej nocy miał zatkany nosek tak że ciężko mu się oddychalo a nie mogłam nic odciągnąć masakra no i trochę pokaslywał a i jeszcze psikal. Kaja mój je pół sloiczka a za 15 minut 100 ml mleka...
-
My dziś nie daliśmy marchewki, bo walczymy, by Kuba zjadł mleko. Od dwóch tyg coś mu się zmieniło i nie chce jeść. W dzień może nawet nie jeść 5 h i za nic nie wmuszę w niego mleka
Nie wiem co się dzieje. Wyniki moczu ok, w tym tyg jeszcze zrobimy morfologię