KWWIETNIOWO-MAJOWE Mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Witaj lineczka:-)
My dzisiaj z znowu z Gdańsku byliśmy i tak nam cały dzień minął.
I udało mi się załatwić urlop, tzn. podanie musze napisać, ale byłam u dziekana i powiedział, że się zgodzi:-)
Aaa... i kupiłam sobie kurtkę na zimę
I postanowiłam ,że kupię nosidełko dla malucha, a wisiadełko co miałam jakieś od kogoś to wyrzuciłąm do kosza, zresztą i tak go nie używałam.zozol, Bea_tina lubią tę wiadomość
-
Matko jako moje dziecko dzisiaj było marudne, już mi cierpliwości brakowało. Trochę odreagowałam na zumbie. Do mamy nie pojechałam bo tak wiało strasznie że bałam się z małym na dwór wychodzić, ale jutro pojedzie na pewno bo mamuśka w końcu do fryzjera się umówiła.
Patulla to dobra wiadomość, chociaż to się udało załatwićno i zakupy udane to też super!
Lineczka witamy, zapraszamy do nas i prosimy udzielać się jak najczęściej
I znowu noc przed nami aż się boję! -
A teraz z okazji 5 miesięcznicy Was trochę zaspamuję. Wybaczcie...
Kiedyś było tak...
A teraz jest tak...
Pokochaliśmy już leżenie na brzuszku
i zabawę z misiem...
Konsumowanie stópek - to dopiero zabawa!
patulla, Pipi26, zozol, aga8787, Bea_tina, mychowe lubią tę wiadomość
-
Lineczka witamy serdecznie:D!
Natalinka, fakt faktem, czas leci jak szalony, aż strach się bać!Nie wiem czy dobrze gdzieś czytałam, ale w pewnym momencie dzieciaczki same sobie "regulują" ilość jedzenia i może się przez to zmiejszyć i ilość i częstość, ale nie jestem pewna kiedy, może lepiej skonsultować się z lekarzem dla pewności?
Pati, to miło dzień spędzony!! Super, oby tak częściej! No i super z urlopikiem, na pewno Cię to odciąży i nie będę Cię popychać do pisania pracy:* kurde, też muszę się w tym roku odziać w kurtkę zimową, eh czeka nad dużo wydatków zimowych niestety:/
A mam do ciebie pytanie, jaki kombinezon kupić na zimę, taki, żeby był "praktyczny"? Cały rozpinany, z buciakami i rękawiczkami? Bo oczywiście znowu przegapiłam okazję i drugi kombinezon który chciałam przeszedł mi koło nosa, bo czekałam na przelew z zusu:P
My dalej bez kupy, kurde, jutro już będzie 5 dzień! Herbatka koperkowa nie, jak rano się nie pojawi to działam z kminkiem, ale to też pewnie będzie efekt jak herbatka, eh, stresuje mnie to! Ale masowałam brzuszek, dociskałam nogi, a nie zauważyłam, żeby go brzuszek bolał, bo nawet nie marudził w godzinie marudzenia, wręcz się ładnie bawił! No zobaczymy, ale powoli świruję(tak, jak zawsze!)
Usnął w sekundzie, więc matka ma chwile na obczajkę wszystkiego i nie wiem czy zaraz spać nie pójde, bo ostatnie nocki dały mi popalićpatulla lubi tę wiadomość
-
lineczka ja tam wole, żeby było nawet 10, niż taki ich brak:/ tak długo to pierwszy raz...
Natalinka super! Ale kawał roboty jeszcze przed Wami... Ale powolutku do celu i będziecie mieć swoje królestwo bez nikogo:D:D:Dnatalinka lubi tę wiadomość