Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne KWWIETNIOWO-MAJOWE Mamusie 2014
Odpowiedz

KWWIETNIOWO-MAJOWE Mamusie 2014

Oceń ten wątek:
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 23 września 2014, 08:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kubus sto lat sto lat :-)

natalinka lubi tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 23 września 2014, 08:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sasza jednorazowo 20ml i pijemy na raty w dzień czyli godz potrafi pic tak jak teraz wypił 20 ml i palza Jezu jak mnie to dobija , a wszystko przez te mieszanki mleczne krwa mac

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Bea_tina Autorytet

Wysłany: 23 września 2014, 08:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam sie:-)

Ja wczoraj padlam po22. Noc hmmm bez szalu, pobudki co 1-2 godziny :( nie wiem co go tak przestawilo, ciekawe czy wroci moj grzecznie spiacy Lukaszko;)

Buziaczki dla Kubusia:*:*:*:*:*

Pobuszowalyscie nocne marki! Czemu Sasza nie moglas spac?

Kaja dobrze ze je, gorzej jakby nie jadl:-)

My teraz buszujemy w lozu, ja licze jeszcze na drzemke. Kurde kupy znowu nie ma od piatku, a baki smierdzace puszcza ze masakra, podam mu juz koperek a jak nie pomoze to kminek, dobrze pamietam? Pol lyzeczki na szklanke,zapazyc, przecedzic i dawaj?

Milegodnia!

1usapiqvs8bdmaac.png
  • Pipi26 Autorytet

Wysłany: 23 września 2014, 08:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, ja wczoraj na pysk padłam po 21. mała dzis spała do 8.15 wiec nie jest zle. Kaja my tez na mm i mała ostatnio w ciagu dnia to po 20 ml pije i nie chce wiecej..... kolo 17 dopiero 120 ml wypija ...,.za to w nocy nadrabia bo sie 2 razy budzi a tak to sie kolo 4 budziła i spała do 7. 30 nie wiem co sie jej poprzestawiało.
    Na szczescie Polcia mniej marudna niz w weekend ale chyba ja dziasełka bola bo wczoraj widze ze spiaca to ja lulam a ta sie wygina i płacze i na raczkach ryk to jej dziasła posmarowałam zele i od razu usnela i dodatkowo gryzaki ktore jej kupiłam na wyzynanie zabków wczesniej nie chciała gryzc a teraz gryzie jak szalona... a po dziaslach nic nie widac zeby tam zeby szly...

eh ale sie rozpisałam :D
    Sasza ja jakbym cala noc nie spała to bym nie byla w stanie funkcjonowa c :D

Milego dnia Mamuśki.:)

iv09df9h5nm7nn0s.png
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 23 września 2014, 08:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Recenzja jemy od 8 i sukces 120 wypil teraz z przerwami

mhsvanlih0qhtdnx.png

• aga8787 Autorytet

Wysłany: 23 września 2014, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wszystkiego najlepszego dla Kubusia :)
    u nas noc oki :) pobudki 23, 2, 4 i 5,30 i od 6 nie spała do teraz, u nas pobudki są tylko na jedzenie bo smoka nie używamy.
    Co do rozszerzania diety, to raz dałam 2 tyłeczki marchewki i 2 razy marchewkę z jabuszkiem, i cały czas próbuje mała przekonać do butelki, zdarza się że raz w tygodniu coś z niej wypije :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2014, 10:14

ug37df9hmgtex3az.png
  • zozol Autorytet

Wysłany: 23 września 2014, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beata 0,5 łyżeczki na 1,4 szklanki, reszta tak jak napisałaś

Dziewczyny ja już opadłam kompletnie z sił, gdzie jest te moje dziecko które się budziło 2 razy w nocy!!???!!! Już nie daję rady znowu nieskończona ilość pobudek w nocy a od 4. do 7. spał pół godziny, oboje z mężem jesteśmy wykończeni, i tak się cieszę że mąż mi pomaga i też wstaje do niego w nocy bo chyba bym już dawno wysiadła. Ni ogarniam już tego! Do tego od tej 4. cały czas jęczy, warczy sama nie wiem jak to nazwać i piszczy oczywiście.
    Dobra wygadałam się ale i tak wiem że mnie nie zrozumiecie poza Beatą i Agą, bo wasze dzieci to nocne aniołki :)
    Miłego dzionka.
    młodego chyba spakuję i do mamy mojej pojadę, ona się ucieszy a ja odpocznę chwilę. Póki co rozrabiaka śpi.
    A co do rozszerzania to jeszcze jeszcze trochę :)chociaż korci mnie jabłko albo śliwki bo może wtedy młody będzie częściej kupy robił bo teraz co 3 dni. Ale widzę Beata że u was też od jakiegoś czasu problem z tymi kupami jest. Może to normalne na tym etapie?

qm4p206.png

Nasz największy skarb
    https://www.maluchy.pl/li-68536.png

• zozol Autorytet

Wysłany: 23 września 2014, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i buziaki dla Kubusia :*

qm4p206.png

Nasz największy skarb

• zozol Autorytet

Wysłany: 23 września 2014, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga 2 tyłeczki hihi ale się uśmiałam

aga8787 lubi tę wiadomość

qm4p206.png

Nasz największy skarb

• aga8787 Autorytet

Wysłany: 23 września 2014, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u nas nie bylo dnia bez kupki przeważnie są przynajmniej 3

zozol lubi tę wiadomość

ug37df9hmgtex3az.png
  • aga8787 Autorytet

Wysłany: 23 września 2014, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zozol wrote:
    Aga 2 tyłeczki hihi ale się uśmiałam
    dałam tylko na spróbowanie :) szkoda że chętnych na dokończenie tej okropnej marchewki nie było :P
    ja dałam radę 2 łyżeczki zjeść, a potem mój 13 letni brat zgłosił się na ochotnika i po 1 łyżeczce "musze to zjeść"?
    a w niedzielę kupiłam taką siateczkę do podawania pokarmów i dałam jej pomamlania jabuszko

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2014, 10:27

ug37df9hmgtex3az.png
  • zozol Autorytet

Wysłany: 23 września 2014, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A z jakiej firmy była ta marchewka?

qm4p206.png

Nasz największy skarb

• aga8787 Autorytet

Wysłany: 23 września 2014, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    z babydream pewnie dlatego niedobra :P myślę ze z gerbera była by lepsza

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2014, 10:38

Kaja lubi tę wiadomość

ug37df9hmgtex3az.png
  • pysia13 Autorytet

Wysłany: 23 września 2014, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Zozol dzisiaj ją łącze się z Tobą bólem wstawania w nocy, mam nadzieję że to jednorazowa sytuacja, bo ją w tym tygodniu jestem sama także masakra.Byliśmy wczoraj u lekarza z tym przeziebieniem i na szczęście wszystko ok a to byl stan przejściowy niby na zmianę pogody... Pozdrawiam i miłego dnia

zozol lubi tę wiadomość

relgh3715k4hk35p.png

f2w3kwk46tcteghz.png

Aniołek 6 tydzień - listopad 2018

15.05.2020 Kacper
  • zozol Autorytet

Wysłany: 23 września 2014, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pysia życzę Ci żeby się ni powtórzyło, no i dobrze dzidzia zdrowa. To rośnie Ci mały homeopata :)

Chodziło mi o meteopatę oczywiście :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2014, 13:09

qm4p206.png

Nasz największy skarb

• mychowe Autorytet

Wysłany: 23 września 2014, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam dziewczyny.
    Sto lat dla Kubusia :)
    Zapomnialam Wam napisac, ze w zeszlym tygodniu Lili dostala po dwie lyzeczki marchewki, nastepnego dnia dwie lyzeczki marchewki z pietruszka, pozniej trzy skladniki z selerem i cztery z ziemniakiem slodkim. Za kazdym razem byla bardzo zaciekawiona, ale nie krzywila sie :) Kupka sie zamienila w paste musztardowa po tym :) Postanowilismy zaczac juz teraz ze wzgledu na mniejsze przybieranie na wadze.
    No i przybrala ladnie na wadze, w dwa tygodnie 300g, tydzien temu wazyla 6340g:)
    Pozdrawiamy :)

Bea_tina, natalinka lubią tę wiadomość

ex2bkrhmvrp7aszy.png>
  • pysia13 Autorytet

Wysłany: 23 września 2014, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A jeszcze zapytam czy któras z Was podawała dziecku debridat?

relgh3715k4hk35p.png

f2w3kwk46tcteghz.png

Aniołek 6 tydzień - listopad 2018

15.05.2020 Kacper
  • zozol Autorytet

Wysłany: 23 września 2014, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mychowe a jak wizyta teściów, mam nadzieję ze nie są upierdliwi i wredni :) i że Ci też pomogą w domu a nie tylko rozpieszczają małą :)

mychowe lubi tę wiadomość

qm4p206.png

Nasz największy skarb

• Kaja Autorytet

Wysłany: 23 września 2014, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pysia13 wrote:
    A jeszcze zapytam czy któras z Was podawała dziecku debridat?

Moja kumpela podawała i nie miał skutków ubocznych tak jak jest to tam napisane :-) i mówiła , że bardzo mu pomógł ja nie dostałam go od mojego pediatry stwierdził , że jest mu niepotrzebny

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Bea_tina Autorytet

Wysłany: 23 września 2014, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde masakra, Łukasz totalne pogardio herbatką koperkową, wepchałam mu może 5 łyków, a wyrzygał 10! no nic, zostaje mi wypić herbatkę, masować brzuch i modlić się, żeby kupcioch poszedł:P

A to podawanie nowych smaków, to wygląda tak? 1 dzień ok 3-5 łyżeczek, 2 dznień 6-8 łyżeczek, 3 dzień 9-11? O ile nie wyjdzie żadna alergia oczywiście? I przez 3 dni jeden smak, a później tak samo z nowym smakiem?

1usapiqvs8bdmaac.png
‹‹ 574 575 576 577 578 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zwiększyć szansę na ciążę? Poznaj badanie PGT wykorzystywane w leczeniu in vitro.

Starania o dziecko dla wielu par stanowią najważniejszy i najbardziej emocjonalny etap w życiu. Gdy naturalne poczęcie okazuje się trudne lub niemożliwe z pomocą przychodzi medycyna. Dzięki nowoczesnym technologiom i coraz lepszemu zrozumieniu mechanizmów genetycznych specjaliści są w stanie nie tylko wspierać proces zapłodnienia pozaustrojowego, ale także zapobiegać potencjalnym trudnościom. Coraz większą rolę w leczeniu niepłodności odgrywa diagnostyka genetyczna zarodków – a jednym z najbardziej przełomowych narzędzi w tym obszarze jest badanie PGT (Preimplantation Genetic Testing).

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ