KWWIETNIOWO-MAJOWE Mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnywitam się i ja po długiej nieobecnośći ale padł nam laptop i nie mam dostępu, tylko tak ukradkiem u bratowej.
Ewelinka 100 lat
nie nadrobie was tyle pisałyście ale
Ja już Antosiowi wprowadziłam marchewkę(raz mu smakuje raz nie), jabuszko uwielbia, kalafior ble, a jutro bedzie banan. oczywiście są to małe porcje tylko na spróbę tak z 2 łyżeczki może zje bo reszta jest wszędzie
nosidełko też mu się podoba tylko musi być tyłem do mnie bo chce świat ogląać, a jak wchodzę do domu to zaczyna marudzić bo chce jeszcze.
pozdrawiam wszystkie mamyaga8787, Bea_tina, natalinka lubią tę wiadomość
-
To się zozol wynudziłaś bez Malucha.
Prawdę mówiąc, podaje raz obiadek, raz deserek. Tak powolutku z tym rozszerzaniem i składników też mało na razie dostał. Kaszkę tylko czasami, jak nie ma w obiadku kaszy manny to dostanie trochę kaszki, żeby gluten był. W ogóle nie planuję dawać mu kaszek, bo i tak jest dosyć grubiutki.
Jak skończy pół roczku to planuję dwa posiłki dziennie mu podawać, czyli i obiadek i deserekWiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2014, 16:44
natalinka lubi tę wiadomość
-
hejo!
Buziaczki dla Antosia:*:*:*:*
Tata po lekarzach, ma złamany nos, wybity bark i wygląda jak pobity menel hahaha, no alesmieszne to nie jest:( no na razie ma odpoczywać i ćwiczyć bark, a nos ma jechać nastawić. Jutro jedzie jeszcze na obdukcje.
My po kardiologu wszystko ok:) lekarka bardzo sympatyczna, przebadała Łukaszka i powiedziała, że jest wszystko w normie:)
Teraz bawią się z tatą, ale zbliża się 18 i wiadome co się kroi;P
Zozol, super że Maksio Ci tak pospał, chyba sobie trochę wypoczęłaś!
Pati gratulacje dla Kacperka, ja to jak zobaczyłam pierwszy obrót to się oczywiście rozpłakałam hihi:)
patulla, natalinka lubią tę wiadomość
-
Ale mam cudowne dzieci:-)
Kacperek przysnął ok 18. O 19 zaczęłam kąpać Konrada i Kacper się obudził to i jego umyłam. Ubrałam ich w piżamki, Konradowi dałam picie i do łóżeczka położyłam, a z Kacprem położyłam się na łóżku i dałam cycusia. Konrad zasnął bez protestów, nawet się nie odezwał, a Kacper zjadł i przysypiał już to położyłam go do łóżeczka i też już śpi.Bea_tina, natalinka, aga8787, zozol, mychowe lubią tę wiadomość
-
Patulla - ja normalnie Cię podziwiam jak Ty to wszystko ogarniasz
Beata - co do zachowania tych bandytów brak słów. Oby tata doszedł szybko do siebie...
Zozol - to sobie odpoczęłaś choć trochę i naładowałaś baterie na nockę
Buziaczki dla Antosia i Ewelinkipatulla lubi tę wiadomość
-
My dzisiaj zaczęliśmy podawać marchewkę. Kuba jak zobaczył łyżeczkę, to aż się telepał i zaskoczył mnie tym jak wcinał. Dałam mu dziś tylko 4-5 łyżeczek, żeby zobaczyć reakcję i jest ok, więc jutro dajemy więcej. Co najważniejsze - nie wypluwał
ale nie chwalę dnia przed zachodem słońca. Jutro przecież może być masakra.
Mam zdjęcia, tylko muszę mieć czas, by je przegrać na komputer i wstawić...Bea_tina, mychowe lubią tę wiadomość
-
A Łukasz po raz kolejny mnie zaskoczył! Ostatnio bardzo marudził przy usypianiu, nie nawet nocnym(choć też) ale w ciągu dnia też. No i husiam i lulam i nic, a wzięłam odłożyłam do łóżeczka, włączyłam szum, karuzele i usnął w 30sek! Ciekawe czemu się tak przestawił? Zaskakuje mnie ten maluch:)
Pati to korzystaj z wolnego i pisz prace! Żebyś się wyrobiła:P
zozol, mychowe lubią tę wiadomość