Lipcowe Mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
BiB wrote:Dziewczyny, czy ta promocja w rossmanie to jest do jutra włącznie?
Piszą że do 29 maja, więc powinna jeszcze jutro obowiązywać i mam nadzieję że tak jest, bo miałam dziś jechać, ale takie korki po burzy że nie ma szans, więc zostawiam zakupy w rossmanie na jutro.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2014, 18:08
-
Karola:) wrote:Ja kupiłam i te i te, po jednej paczce, aczkolwiek byłam dzisiaj u kuzynki, która stwierdziła, że białe tragedia, a wszyscy zachwalają
Może tak być że co mama to inna opinia, albo co dziecko to inna reakcja będziemy same testować już niedługoKarola:) lubi tę wiadomość
-
misia_k1 wrote:Trzymajcie trzymajcie...no mój narazie ma ok 1800g:)
wszystko dla Maluszka, najważniejsze aby płucka miał sprawne...bo cała reszta już chyba dobrze-no lepiej jest wykształcona.
3mam kciuki! Będzie dobrze!!! Daj znać już ze szpitala...
-
Lolka - Przyłączam się do pytania BiB, bo moje zamówienie w koszyku i ogólnie wrzuciłam ten termometr ale chętnie jakąś dodatkową opinię usłyszę , bo zamówienia nie puściłam jeszcze.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2014, 21:16
lolka83 lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny
Misia trzymam kciuki za Ciebie, może uda się jeszcze parę tygodni poleżeć, daj znać na bieżąco co i jak, na pewno będzie dobrze. Dziewczyny na innych miesiącach pisały że z rozwarciem 2 cm potrafiły 2 tyg chodzić -
Hej BiB
Właśnie wróciłam z USG III trymestru, mała przez ostatnie 2 tyg przybrała pół kilo i waży 2100, przewidywany termin porodu (na podstawie wszystkich genetycznych) lekarz określił na 15 lipca
Powiedział, że to bardziej prawdopodobne niż z OM
Reszta ok, przepływy, wody płodowe, łożysko I stopnia
BiB ja już dawno kupiłam termometr, jakieś 2, 3 m-ce zanim w ciąże zaszłam.
Kupiłam w Lidlu, taki do czoła i ucha, nie jest żadnej znanej firmy ale nie miałam do niego zastrzeżeń do tej pory więc nie kupuje innegoKarola:), lolka83, BiB lubią tę wiadomość
-
Hej Dziewczyny,mam neta.
Musze lezec,narazie kroplowkaz magnezem i badania robia. Jutro okaze sie co do terapi sterydami.szyjka miekka rozpulchniona szykuje sie na porod...pytalam o szew lub krazek ale lekarz mowil ze to zakladaja do 32 tyg...zobaczymy co na wizycie poranej powiedza.
Maly 1800 wazy.
Na sali jestem z fajnymi dziewczynami,akurat w tym szpitalu chce rodzi wiec obczaje co i jak.
Mam nadzieje ze mnie potrzymają kilka dni,aczkolwiek wstepnie mowia o 3!!
Comnie przeraza że tak krotko,bo to bedzi znaczyc ze Malemu plucka sie rozwina i bede czekac na porod w domuuu! -
misia_k1 wrote:Hej Dziewczyny,mam neta.
Musze lezec,narazie kroplowkaz magnezem i badania robia. Jutro okaze sie co do terapi sterydami.szyjka miekka rozpulchniona szykuje sie na porod...pytalam o szew lub krazek ale lekarz mowil ze to zakladaja do 32 tyg...zobaczymy co na wizycie poranej powiedza.
Maly 1800 wazy.
Na sali jestem z fajnymi dziewczynami,akurat w tym szpitalu chce rodzi wiec obczaje co i jak.
Mam nadzieje ze mnie potrzymają kilka dni,aczkolwiek wstepnie mowia o 3!!
Comnie przeraza że tak krotko,bo to bedzi znaczyc ze Malemu plucka sie rozwina i bede czekac na porod w domuuu!
Misia głowa do góry, ja też mam szyjkę miękką i rozpulchnioną już od dobrych 4 tygodni, a każdy lekarz podaje inny wymiar szyjki, także głowa do góry, zobaczysz że spokojnie doczekasz tych kilku tygodnimisia_k1 lubi tę wiadomość
-
Wlasnie odpakowaliśmy termometr, trzeba wczesniej przeczytac instrukcje, bo ja latalam i piszczalam, że cos nie działa, a miałam włączony na tryb przedmiotów
haha
Działa jak należy. Jest podręczny, do tego etiu, mierzy w ciagu 1 sek i jest wszystko okWiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2014, 22:13
am, misia_k1, karusia lubią tę wiadomość
-
Paula_29 wrote:Hej BiB
Właśnie wróciłam z USG III trymestru, mała przez ostatnie 2 tyg przybrała pół kilo i waży 2100, przewidywany termin porodu (na podstawie wszystkich genetycznych) lekarz określił na 15 lipca
Powiedział, że to bardziej prawdopodobne niż z OM
Reszta ok, przepływy, wody płodowe, łożysko I stopnia
BiB ja już dawno kupiłam termometr, jakieś 2, 3 m-ce zanim w ciąże zaszłam.
Kupiłam w Lidlu, taki do czoła i ucha, nie jest żadnej znanej firmy ale nie miałam do niego zastrzeżeń do tej pory więc nie kupuje innego
To wszystko dobrze Cieszę sięPaula_29 lubi tę wiadomość