Lipcowe Mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Zabuszka serdecznie gratulacje, ale już fajnie, że masz maleństwo przy sobie
Jak jesteś w stanie może opiszesz nam coś więcej o swoim porodzie, ile rodziłaś?
Misia, Camilia piękna zdjęcia:)Camilia, karusia lubią tę wiadomość
-
Zabuszka gratulacje .
Ja dziś mam ciąże donoszoną (nareszcie)W piątek na wizycie mały mój skarb miał ok 3kg
Szyjka obniżona do 2cm ale zamkniąta . Ale dziś to skurcze są coraz mocniejsze no zobaczymy .
Dziewczyny wszystkie jesteście piękna .
Jaszcze ja musze sie ujawnić . Ale brak zdjęć którymi mogłabym sie pochwalić i dorównać wam :pCamilia, Karola:), am lubią tę wiadomość
-
karusia wrote:Dziewczyny, same laski z tego co widzę i piękne kobietki z lipcóweczek
Camilia, no pięknie się prezentujesz!!
ale chyba jeszcze też masz wysoko brzuszek?
DziękujęA brzuszek faktycznie cały czas mam wysoko. Ciekawe czy opadnie no i kiedy
-
Karola:) wrote:Lolka kciukasy meeeega ogromne
Camilia, piękna fotka, spory brzuchol, ale kiedyś pisałaś o jakiejś nadwadze? Heloł? niby że gdzie?
Same lasencje z nas
Ja wróciłąm od kuzynki i jej 9-miesięcznej córeczki Lenki i już po obiadku piję herabtkę z sokiem malinowym. Humor nawet w miarę dobry, tylko martwi mnie że ciągle głodna jestemM. pracuje dzisiaj do późna, poza tym jakiś markotny, chyba przeziębienie go bierze, a wiecie jak to chory facet. Nie wiem co by tu porobić??
Kochana mam nadwagę jakieś 15 kg sprzed ciąży ale miło, że aż tak tego nie widać. Jednak mam ambitny plan: zdrowe odżywianie + karmienie piersią = SCHUDNĘ oooKarola:) lubi tę wiadomość
-
madzia84 wrote:Lolka, trzymam mocno kciuki i caly czas bede zagladac czy sa jakies wiesci od Ciebie;-) mnie czeka to za tydzien, a juz sie boje!! zeby tylko coreczka wytrzymala do 7 lipca;-)
A mnie czeka to za 17 dni oczywiście jeśli tak jak piszesz Kluska wytrzyma do tego czasuWiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2014, 20:20
-
Jeeeny dziewczyny, normalnie się zestresowałam!
Zabuszka, ogromne gratulacje kochanaOpisz coś więcej bo jesteśmy ciekawe!
Lolka, trzymaj się dzielnie, jesteśmy z Tobą!
Wszyscy przepowiadają mi poród do niedzieli, bo brzuch opuszczony i niby zmieniona na twarzy. Oby spełniły się te przepowiednie, bo jak Wy się rozpakowujecie, to ja też nie chce czekać!
Am aktualizuj listę, bo chcę zobaczyć jak to po kolei wyglądaJeśli możesz oczywiście :p
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2014, 20:28
Paula_29, am, karusia lubią tę wiadomość
-
zabuszka wrote:czesc dziewczyny;) kochane moje jestem MAMA;D ALEK urodzil sie w sobote i dzis juz jestem w domu szczesliwa powiem wam ze porod hm.... nie chce wspominach chociaz gdyby nie znieczulenie to to nie wiem co by bylo a teraz moj skarb jest ze mna
aaaa !16;20
3120kg
i 54 cm kochane moje....ajj a wczesniej nie bylo skurczy zadnych nic jak pamietacie a tu wsobote o2 rano obudzil mnie plusk i cala mokra no i dawaj na szpital
1. mama_z_groszkiem 11.06.2014 OLIWIA/ 5.07 , (dziewczynka)
2. zielona_kropeczka 12.06.2014 ZUZIAI KAROLEK
3. zabuszka 28.06.2014 ALEK/ 7.07 (chłopiec)
CZEKAMY NA:
1. maggda 2.07 (dziewczynka)
2. monaaa 3.07 (chłopiec)
3. ewelina84 6.07 (dziewczynka)
4. lolka83 7.07 (dziewczynka)
5. madzia84 7.07 (dziewczynka)
6. Mandalena 7.07 (chłopiec)
7. am 8.07 (chłopiec)
8. maja89waw 9.07 (dziewczynka)
9. Karola:) 10.07 (dziewczynka)
10. aneczkaaa1985 10.07 (chłopiec)
11. AngelQa 12.07 (dziewczynka)
12. Plumb80 12.07, (chłopiec)
13. misia_k1 12.07 (chłopiec)
14. Karusia 12.07 (dziewczynka)
15. Iwo 14.07 (chłopiec)
16. kasjja 17.07 (dziewczynka)
17. Paulina23 14.07 (dziewczynka)
18. Kunita 14.07, (chłopiec)
19. Mona:) 15.07, (chłopiec)
20. mikulka 17.07 (dziewczynka)
21. Paula_29 21.07, (dziewczynka)
22. BIB 21.07 (chłopiec)
23. KaroLinka 21.07 (chłopiec)
24. Ecencia 21.07 (dziewczynka)
25. Camilia 25.07, (dziewczynka)
26. agagita 27.07, (chłopiec)
27. Domi_84 28.07, (chłopiec)
Ogromne gratulacje i dużo zdrówka i siły życzę, czekamy na relacjęPaula_29, Camilia, misia_k1 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny ja nieśmiało przypomnę że jutro mam iść do szpitala i tym razem nie wiem czy mnie wypuszczą, ale czuję po kościach że już blisko końca, śmiałam się właśnie że Mały wytnie numer i zamiast na 8 rano pojadę już w nocy, bo dodatkowy stres powoduje że brzuch mam cały czas spięty, nic mi przez gardło nie chce przejść. Więc jakby co to proszę przejmijcie choć na chwilę listę, żeby wpisać dzisiejsze dziewczyny jak się odezwą
Chyba że wrócę jak do tej pory to bez problemu będę ją ogarniać
Karola:), karusia, Paula_29, Camilia, misia_k1 lubią tę wiadomość
-
Zabuszka miała na 7, tak się właśnie zastanawiałam, czyli 10 dni przed terminem. No i faktycznie - skurczów nie było, a akcja sama się rozwinęła, więc wszystko jest możliwe
Teoretycznie jestem 7 - bo 2 cesarki dzisiaj, ciekawe jak się lista ułoży.
Am jakbyś zaczęła rodzić, bo coś czuje, że szybciutko pójdzie, skoro brzuszek już tak na dole, to przejmę listę w razie coam, Paula_29, Camilia lubią tę wiadomość