Lipcowe Mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
U nas na SR mówili o wprowadzeniu pod materac tej poduszki klin,albo żeby nie kupować to wsadzić pod materac segregator,nieużywany koc zwinięty w kostkę,lub cokolwiek co lekko podwyższy materac z jednej str. Natomiast większość znajomych kładzie dzieci na pieluszkach złożonych w kwadracik
Iwo lubi tę wiadomość
-
Ja byłąm u 2 pediatrów oraz na warszatcie fizjoterapeutycznym i dokładnie tylko poduszka jesli problemy z refluksem. A tak to na płasko.
czasem mozna wlozyc pieluszke pod glowe, ale tego czesto nie robimy.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lipca 2014, 14:20
Iwo lubi tę wiadomość
-
No dziewczyny przypuszczam ze razem z Domi_84 zostałyśmy same na placu boju jeszcze nierozpakowane:)
u mnie na razie nic sie nie dzieje zobaczymy, bo zostało kilka dni do terminu:)mikulka, Iwo, am, misia_k1, Domi_84, Plumb80 lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-68662.png -
mikulka wrote:Mamusie, możecie doradzić dobrą herbatkę na laktacje? Chcę, a właściwie chciałabym karmić jak najdłużej, ale wiecie jak to jest. Dzisiaj pokarm jest, a nie wiadomo co będzie jutro
Femalitkerhttp://mlekomamyrzadzi.pl/
Iwo, misia_k1, mikulka lubią tę wiadomość
-
Camilia wrote:Potwierdzam- femaltiker i bocianek.
Karola mi odpisała, że żadne indukcje nie przyniosły rezultatu, decyzji o cesarce nie podjęto. Wmawiają jej za to, że być może ma źle obliczony termin porodu. Jest załamana i bezsilna
WTF!!!??
Mialysmy termin razem na 10 lipca, mi mala wyjeli 30 czerwca na planowej cc, a ona nadal czeka, kuzwa, czy to normalne, aby to tyle trwało...co z dzieckiem? Dlaczego cesarki nie robia, u mojej mamy tez tak bylo, dobrze, ze jej lekarz podjal po tygodniu decyzje o cc, bo inaczej by mnie nie bylo...Jeju, wspolczuje jej, cos strasznego! -
Camilia wrote:Potwierdzam- femaltiker i bocianek.
Karola mi odpisała, że żadne indukcje nie przyniosły rezultatu, decyzji o cesarce nie podjęto. Wmawiają jej za to, że być może ma źle obliczony termin porodu. Jest załamana i bezsilna
O rany to ona jeszcze nie urodziła, jakaś porażka z tego szpitala w którym leży, aż mnie zatkało.
Jeśli będziesz jej odpisywać, przekaż że ją wspieramy i jesteśmy cały czas z nią myślami. -
ewelina84 wrote:a co do żelaza to przy karmieniu piersia kazali mi brać ascofer bo sorbifer durules przy karmieniu się nie bierze ale czy to prawda to nie wiem.
Ja również biorę ascofer 3 razy dziennie po cesarce. Bez receptyewelina84 lubi tę wiadomość