Lipcowe Mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Iwo wrote:Dziewczyny czy trądzik niemowlecy jest tez na skorze owlosionej glowy? Dawid ma cale policzki, skronie i glowe w wysypce....aama nie wiem co to jest...miala ktoras z was takie zmuany u dzieciatek?
Szymek ma też we włosach, ale jemu to szybko schodzi-w sensie jedne znikają,pojawiają się inne, w szpitalu mówili żeby nic z tym nie robić
Iwo lubi tę wiadomość
-
Iwo wrote:Dziewczyny czy trądzik niemowlecy jest tez na skorze owlosionej glowy? Dawid ma cale policzki, skronie i glowe w wysypce....aama nie wiem co to jest...miala ktoras z was takie zmuany u dzieciatek?
Iwo lubi tę wiadomość
-
nam pomógł krochmal ninio biolifePaula_29, Iwo lubią tę wiadomość
-
Iwo wrote:A ile to trwala na wysypka? U nas od srody, codziennie coraz gorzej....jestem troche zalamana, ledwo przyjechalusmy nad morze a tu taka wysypka...jutro bedziemy sciagac pediatre
U nas trwala 1-2 tyg, teraz jakby sie zasuszyla, ale w nerwach i placzu czesc jej wychodzi, mysle ze na spokojnie...Iwo lubi tę wiadomość
-
U nas wysypka od ok tygodnia. Pojawia się również na główce. Zdecydowaną poprawę widzę po Alantanie. Chyba, że wysypka zmniejsza się po nocy samoistnie? ? Może ten Alantan to tylko zbieg okoliczności, nie wiem ... W każdym bądź razie poprawa jest widoczna
Iwo lubi tę wiadomość
-
a co na potówki dziewczyny?dzis zauwazylam na szyi Jasia potówki...kosmos kiedy byl upal nie mial ich a teraz jak zimno są
Lolka Ty wspominałaś o clotrimazolum ale na potowki czy tradzik??Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2014, 09:47
-
misia_k1 wrote:a co na potówki dziewczyny?dzis zauwazylam na szyi Jasia potówki...kosmos kiedy byl upal nie mial ich a teraz jak zimno są
Lolka Ty wspominałaś o clotrimazolum ale na potowki czy tradzik??
Misia to bylo na odparzenia na pupce. Na buzi pediatra dermatolog nie kazala niczym smarowac. Przemywac woda i sola fizjologiczna. Tylko malej te krostki sie jakos wysuszyly i ma taka sucha skorke teraz. -
U nas w dzien bylo ok. Wieczorem poszlo kilka gazow i tyle. Wykapalismy nakarmilismy zasnela wiec do lozeczka. Jak tylko odlozylam zaczely sie baki pojekiwanie. Trwalo to od 23 do 2.30. Wcale placzu duzo nie bylo. Po prostu wyginala sie i nie chciala spac. W koncu m mi ja dal do lozka. Po jakims czasie usnela ze smokiem. Jednak w nocy widzialam jak co jakis czas sie prezy. Eh. Teraz widze ze tez prezenie i poplakiwanie. Ile ona ma tych gazow w sobie...eh.
-
u nas noc tez spoko tyle tylko ze z Nami w lozku eh no i te potowki plus tradzik.potowki to pewnie przez to ze z nami mu za cieplo.
czytalam ze na potowki nadmanganian...Iwo czy u Ciebie nie bylo potowek?albo sie pomylilam z kims z czerwcowek he za duzo czytam;)
moja mama mowi aby nie panikowac bo duzo tego nie ma,ale ja nie chce aby to sie rozpowszechnilo.
a jak ubieracie swoje malenstwa w taka pogode,?u mnie ok 16 st i Jas w pajacyku w domu chodzi i spi w beciku lub pod kocykiem. -
misia_k1 wrote:Paula czy to TY sprowadzalas sab simplex z Niemiec????
Jak wyszło Cię to cenowo??
ja też sprowadzałam i zapłaciłam ok 40 zł
przez ich strone zamawiałam http://sab-simplex.info/Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2014, 12:02