Lipcowe mamusie 2022
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja też 300 zapłaciłam za samą pappę
Dziś robiłam o 9 i właśnie dostałam wyniki i oczywiście zaczęłam się stresować. Dodatkowo mąż bardzo chce, żebym jakieś dodatkowe badania zrobiła i to mi straszny kocioł w głowie robi 😪
PatkaPP, cieszę się, że u Ciebie same dobre wieści -
Lolita wrote:Ja będę płaciła 300 pln 😑
Estrella wyniki do 4 dni, ale podobno zawsze są szybciej.
29.10.21 dwie kreski 🥰
19.02.21 💔6tc [*]
2.02.21 kolejne dwie kreski ❤️
5.03.18 dwie kreski na teście !!!
Hiperinsulinemia, PCOS -
Justaaa wrote:Ile 300? Strasznie dużo.😮
Estrella wyniki do 4 dni, ale podobno zawsze są szybciej.
Dzięki za info ale chyba nie będę ryzykować i zrobię przed świętami żeby na spokojnie na 30.12 mieć wyniki.Justaaa lubi tę wiadomość
AMH - 02.21 - 0.72, 10.21 - 0.49; 03.24 - 0.62
nasienie - ok
Ona: 36 lat, On: 36 lat
12.05.2021 start 1 IVF ICSI
08.08.2021 poronienie 9tc (puste jajo) 💔😥
23.10.2021(NATURALS) - 30,79 mIU/ml
25.10.2021 - 90,38 mIU/ml, prog 23,7 ng/ml 🙏✊
25.06.2022 - 2650 g i 50 cm (38+3) witaj Gwiazdeczko 😍😍
23.03.2024(NATURALS) - 28,4 mIU/ml
25.03.2024- 80,8 mIU/ml, prog 20,2 ng/ml 🙏✊
21.11.2024 - 3500 g i 53 cm (38+2) witaj Księciunio 😍😍 -
Już po wizycie
wszystko super
lekarz wstępnie wszystko pomierzyl i zdaje się, ze w brzuchu noszę zdrową córeczkę
nawet nosek mam uwieczniony na fotce
Daisy___, myszajda, Sendi94, 910608, Lolita, PatkaPP, Wiolala, Duzaa, Moniika, Izolda7913, Justaaa lubią tę wiadomość
-
A ja dzwoniłam dzisiaj czy są wyniki pappa (oddawałam krew tydzień temu 13.12) i nie było jeszcze
z tym, że ja je mam za darmo w mojej placówce. To może mają jakąś umowę z laboratorium z przetargu czy coś że tak długo.
2019 IUI, CC 40 tc
2022 IVF, CC 36+1 tc -
Cytrusowa wrote:Już po wizycie
wszystko super
lekarz wstępnie wszystko pomierzył i zdaje się, ze w brzuchu noszę zdrową córeczkę
nawet nosek mam uwieczniony na fotce
Super, Cytrusowa, widzę, że to jeszcze nie były prenatalne, ale, jak rozumiem, Twój lekarz robił część pomiarów? Moja ginekolog mówi mi od 2 wizyt, że dzidziuś wygląda bardzo dobrze, podnosi to na duchu - tylko zaczęłam zastanawiać się, czy nie mówi tak każdej pacjentce, ale chyba nie... prowadzi też trudniejsze ciąże i widać, że jest bardzo czujna, bo przy niskim progesteronie (dolna granica normy) dostałam szybko duphaston, a przy lekkim plamieniu podwyższyła mi dawkę.
Trzymam się zatem tego, że na usg wszystko wygląda w porządku i jakoś tak z nadzieją spoglądam na prenatalne -
Cytrusowa, dawaj fotkę tego słodkiego noska!
MDW, tydzień to już długo. Ale przypomnij się po świętach im. Kiedy masz prenatalne?Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 grudnia 2021, 18:27
-
910608 czyli Synevo nadal ekspresowo 👌
Justa, myślę że w Warszawie to normalna cena.
Cytrusowa, gratuluję 😍 Też bym chciała dziś
wrócić z takimi dobrymi wieściami. Właśnie szykuje się do wyjścia. Prośba o kciuki 🙏myszajda, 910608, PatkaPP, Wiolala, Duzaa, Justaaa lubią tę wiadomość
-
Lolita, trzymam kciuki najmocniej! 🍀 Podziel się później, co tam u Twojego dzidziulka ❤
Lolita lubi tę wiadomość
-
Ja już po prenatalnych, wszystko ok. Pomiary prawidlowe, przepływy żylne ok, kosc nosowa widoczna, przeziornosc karku w normie, serduszko pracuje prawidłowo, kosc udowa zmierzona. Paluszki widoczne u obu rączek, dzidzius bardzo ruchliwy.
Zastrzeżeń lekarz żadnych nie miał.
Wstępnie stwierdził plec żeńska, ale mamy się nie sugerować bo nie jest pewien.
Maleństwo ma już 6 cm😊910608, myszajda, Moniika, Wiolala, Duzaa, Lolita, mcdulka, Bumszakalaka, PatkaPP, MDW, Izolda7913, Justaaa, Sendi94 lubią tę wiadomość
-
Barbaritka84 wrote:Ja już po prenatalnych, wszystko ok. Pomiary prawidlowe, przepływy żylne ok, kosc nosowa widoczna, przeziornosc karku w normie, serduszko pracuje prawidłowo, kosc udowa zmierzona. Paluszki widoczne u obu rączek, dzidzius bardzo ruchliwy.
Maleństwo ma już 6 cm😊można odetchnąć i w końcu cieszyć się na 100%
-
No dobra dziewczyny, to jaką płeć obstawiacie? (Wstawiam zdjęcie monitora bo wydruki mam w 4D).
fast image shareBumszakalaka, 910608, Justaaa, Daisy___, Sendi94, Wiolala, Ann...., Moniika lubią tę wiadomość
-
Barbaritka84 wrote:Ja już po prenatalnych, wszystko ok. Pomiary prawidlowe, przepływy żylne ok, kosc nosowa widoczna, przeziornosc karku w normie, serduszko pracuje prawidłowo, kosc udowa zmierzona. Paluszki widoczne u obu rączek, dzidzius bardzo ruchliwy.
Maleństwo ma już 6 cm😊 -
Lolita, ja tam się nie znam, ale pierwsza myśl na widok Twojego zdjęcia to dziewczynka i widzę że dziewczyny też tak piszą. Ciekawe czy się sprawdzi. U Barbaritkan tez wygląda na dziewczynkę.
Gratuluję udanych wizyt i oby już tylko takie wieści byłyAle pomyślcie sobie że dopiero co testy robiliśmy A tu już co poniektórym płeć się ujawnia. Za chwilę będą ruchy i kopniaki 🤩
Bumszakalaka, Lolita, PatkaPP, Wiolala lubią tę wiadomość
-
Gratulacje dziewczyny! Cieszę się z każdego dobrego usg jakby było moje
czy dobrze widzę, że same dziewczynki na razie nam się ujawniają?
ja mam jutro wizytę, ale późnym popołudniem dopiero i to nie prenatalne usg tylko zwykle, jednak będzie już 10+5 a z usg był większy płód, więc może już coś będzie widać i coś lekarz powie? Mam nadzieję, bo chcę już w święta powiedzieć rodzinie, bo niestety wieczorem brzuszka nie ukryję 😂 a prenatalne mam 30 grudnia, przełożyłam z 4 stycznia, bo chcę mieć to już jak najszybciej z głowy.
Lolita lubi tę wiadomość