Lipcowe mamusie 2022
-
WIADOMOŚĆ
-
MamaTrójki przytulam Cię bardzo mocno... Ja jeszcze 3h do wizyty i też już się na to przygotowałam 😢 ale najbardziej boję się szpitala... No i teraz weekend więc nie wiem czy nie zgłoszę si dopiero w poniedziałek... W ogóle nie chce iść do szpitala w moim powiecie tylko pojadę chyba gdzieś talej bo tu mam pełno znajomych i zaraz płoty się rozniosą a oprócz mojego męża nikt nie wiedział o ciąży i chce żeby tak zostało
-
MamaTrójki, strasznie mi przykro. Skoro jesteś już po tabletkach, to niech szybko pójdzie w godnych warunkach. Mam nadzieję, że masz tam dobrą opiekę. I wracaj do domu, do swojej trójki
Trzymaj się i odzywaj się, jeśli będziesz miała siłę.
Morgana, spróbuj się odciąć. Nie ma co bombardować siebie teraz stresem. No i pamiętaj, że jesteś na późniejszym etapie, gdzie statystyka jest już troszkę bardziej optymistycznaTrzymam kciuki! I czekam na wieści
-
MamaTrojki 😭😭😭
Ja po poronieniu teraz na każdej wizycie czekam czy usłyszę taką informację😔
Trzymaj się, współczuje bardzo.
29.10.21 dwie kreski 🥰
19.02.21 💔6tc [*]
2.02.21 kolejne dwie kreski ❤️
5.03.18 dwie kreski na teście !!!
Hiperinsulinemia, PCOS -
Anuszka272, przywołuję Ciebie do porządku! 3h do wizyty! Jeszcze wszystko się może zdarzyć! Wiem, że ciężko o optymizm, bo statystyka jest dla nas nieubłagana, ale kurcze. Bądź dobrej myśli, proszę! Wspieram i ściskam i trzymam kciuki mocno
Anuszka272 lubi tę wiadomość
-
MamaTrójki nikt tu na Ciebie nie jest zły. My po prostu przeżywamy to razem z Tobą i przytulamy mocno ❤
910608, Wiolala, Moniika lubią tę wiadomość
-
Staram się nie myśleć, za dużo ale nie jest to łatwe. Poza tym ostatnią wizytę miałam 6+1, więc dość dawno. Nie wiem czy w tym czasie nie wydarzyło się nic złego. Tłumaczę sobie, że byłyby tego jakieś objawy (np. plamienie) ale chyba nie zawsze tak jest.33l. ♀ ➥PCOS
-
Wiolala wrote:Jeszcze mam pytanie do dziewczyn które biorą luteinę. Ile razy dziennie i w jakiej dawce przyjmujecie? Właśnie przyszedł mi wynik proga i mam 32 przy dawce lutki 2x100. Strach pomyśleć ile by było bez niej. Chyba mój organizm nie produkuje nic samodzielnie...
Ja już druga ciążę biorę 2x100 ale bez badania. Po prostu - profilaktycznie. -
Mama trójki, szok! Skoro wielkość zarodka się zgadzała to serduszko musiało przestać bić dzisiaj?
jakie to przykre wiadomości
ja mam wizytę we wtorek, nie wiem jak dotrwam do tego czasu... Były u ciebie jakieś komplikacje?
Co do luteiny to ja biorę 2xdziennie po 100 mg (dwie tabletki podjezykowe) -
Anuszka i jak tam, daj znać 🙏
Ja tak jak pisałam mam dzisiaj wizytę i zaczęłam mieć czarne wizje. Wczoraj czułam się bardzo źle, a dziś prawie zero mdłości.. mam nadzieję, że to nie zwiastuje niczego złego.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2021, 17:07
06.2020 córeczka 🧚♀️❣ -
Moniika bez czarnych myśli proszę 😘 Możesz się martwić, ale w granicach rozsądku tylko 😜
910608, Moniika lubią tę wiadomość
-
Anuszka, Mamatrójki mega mi przykro 😔😥 trzymajcie się ❤️
Dużo siły dla Was! ❤️
02.11.2021 - II
04.11.2021 - beta 63 mlU/ml 6
1 wizyta - 17.11.2021 (przecherzyk ciążowy z mini zarodkiem)
2 wizyta - 06.12.2021🎅8+1 (jest ❤️ CRL 1,8 cm )
3 wizyta - 10.01.2022 - 13+1 (CRL 7,7 według usg 13+6)
4 wizyta - 07.02.2022 - 💖 czy 💙?