LIPCOWE MAMY 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja też mam dwie córki i po cichu marzę o synku, mój mąż mówi że jemu to obojętne byleby zdrowe ale wiem że by się cieszył z synka. Ja też celowalam w owulacje i przyrosty bety mam niskie. Ale nie nastawiam się na nic bo najgorsze nastawić się na płeć a później przeżyć rozczarowanie. Moje córki też by chciały brata. No nic zobaczymy.10 stycznia mam prenatalne więc może coś więcej będę wiedzoeć.
aLunia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej, u mnie dzidzia ma już 4,5 cm. Serduszko 161 😉 we wtorek prenatalne 😉
Kosanka, Monia/89, Gaguś, lara88, Dorciax, Sonia94, Solcito, Madzik84, rc, Alphelia, aLunia, ola_g89, aliciaaa, Lyanna, AnnaB., mila_88, Tygrysek, Minisia82, admiralka, Nadzieja lubią tę wiadomość
-
Ja już po wizycie.
Jest zarodek i serduszkoStrasznie się bałam, bo nadal nie mam praktycznie żadnych objawów. Trochę się martwię, bo z usg wychodzi że ciąża jest młodsza - 6+4, a z om 7+2. Raczej nie ma możliwości, że owu miałam później.
Miałyście może taką sytuację?Alphelia, aLunia, Nati12, ola_g89, Lyanna, AnnaB., Nadzieja lubią tę wiadomość
Starania od 07.2018, 38 lat
NK 11%, kariotypy ok, fragmentacja DNA 8%
alloMLR 0% !
szczepienia limfocytami
10.2018 - poronienie 9 tc
02.2019 - poronienie 6 tc
12.2019 - poronienie 11 tc - Córeczka
09.2020 - II ❤️ rośnie nam Dominik 💙
19.05.2021. CC - urodził się Dominik ❤️❤️❤️
Lublin
"kto raz posmakował latania już zawsze będzie chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo raz już tam był i zawsze będzie chciał tam wrócić..." -
trodde wrote:Ja już po wizycie.
Jest zarodek i serduszkoStrasznie się bałam, bo nadal nie mam praktycznie żadnych objawów. Trochę się martwię, bo z usg wychodzi że ciąża jest młodsza - 6+4, a z om 7+2. Raczej nie ma możliwości, że owu miałam później.
Miałyście może taką sytuację?
Ja miałam taką sytuację w poprzedniej ciąży, ale niestety to się dobrze nie skończyło. Z każdą wizytą ciąża znów wyglądała na młodszą albo niewiele rosła, aż w końcu dziecko przestało się rozwijać. W Twojej sytuacji cieszyłabym się z bijącego serduszka. Jeszcze ta różnica kilku dni między om a usg nie jest aż tak duża.
11.07.2017 [*] Aniołek 8tc.
01.06.2019 [*] Aniołek 7tc. -
trodde wrote:Ja już po wizycie.
Miałyście może taką sytuację?a pozniej nadrabialy i rodzily sie kolosiki
-
Trodde u mnie podobnie jak babydust napisała. Młodsza córka to już w ogóle nawywijała, bo miało być serduszko a tu tylko ciałko żółte także spokojnie. Pierwsza też była mniejsza a ważyła ostatecznie 3900 tylko 53cm a druga 3700 i 57
-
Już myślałam ze mam wszystkie mdłości i wymioty za sobą. A tu niespodzianka, wczoraj okropne mdłości pół popołudnia, a dziś od rana wymioty. Tak miło zaczynam 12 tydzień hah.4.11 - szpital, plamienie, duphaston 3x2 😔 beta 9838 😍
7.11 - serduszko
-
trodde nic się nie martw mi tydzień temu na wizycie też wychodziło ze ciąża młodsza o 2 tyg niż z OM a już we wtorek nadgoniła dzidzi o 6 dni także dokładny termin porodu będziemy ustalać na prenatalnych wtedy jest wynik pomiarów maluszka najbardziej wiarygodny
w poprzedniej ciąży też tak miałam, szczególnie tak bywa jak ktoś ma nieregularne cykle.
[*] Kornelka - 01.09.2019 r. (36tc) ❤️
Zosia 🥰 - 20.06.2020 r. (36tc) -
Dzięki Dziewczyny, staram się wierzyć że będzie dobrze, ale każda mama po przejściach wie jak się czuję. Mam nadzieję, że Maluszek nadgoni.
AnnaB. lubi tę wiadomość
Starania od 07.2018, 38 lat
NK 11%, kariotypy ok, fragmentacja DNA 8%
alloMLR 0% !
szczepienia limfocytami
10.2018 - poronienie 9 tc
02.2019 - poronienie 6 tc
12.2019 - poronienie 11 tc - Córeczka
09.2020 - II ❤️ rośnie nam Dominik 💙
19.05.2021. CC - urodził się Dominik ❤️❤️❤️
Lublin
"kto raz posmakował latania już zawsze będzie chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo raz już tam był i zawsze będzie chciał tam wrócić..." -
Hejka,
ja mam wizytę 19.12 i prenatalne w Sylwestra:)
W sumie nie rozumiem, dlaczego to się nazywa prenatalne, przecież do porodu każde badanie jest prenatalne...Madzik84 lubi tę wiadomość
2019.11.14 dwa bijące serduszka
2019.12.27 dziewczynki;)
2020.06.18 po drugiej stronie lustra;-)
ponad 4 lata starań; 2019.02. poronienie 9tc