Lipcowe mamy 2021
-
WIADOMOŚĆ
-
gf95 wrote:A to nie nie ufam temu szpitalowi, 70% ciężarnych po porodzie potem trafia do nas ma szpital.
-
Kosmo wrote:Dobrze mówisz, norma po godzinie jest 180. Może twój gin jest bardziej przewrażliwiony i wziął pod uwagę wynik na czczo 91 przy normie do 92 (przy czym 92 się już uznaje jako nieprawidłową wartość). Ja miałam po krzywej na czczo wynik 93 i od razu miałam stwierdzoną cukrzycę i tak już leci hoho 4 miesiąc na diecie 😉
No właśnie mówił o wyniku tym po godzinie wyraźnie, że na czczo ok, ale po godzinie dużo za dużo. Aż oczy wywaliłam na niego, bo sprawdzałam na stronie mamaginekolog i paru innych bardziej zaufanych i wszędzie 180. Miał wystawić skierowanie do diabetologa i koniec końców nie wystawił i sama nie wiem co mam myśleć. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Zula, w Twoim szpitalu potrzebne są rzeczy dla małego? W miejskim na liście są tylko pampki, skarpetki i czapeczka, ale oznaczone jako przydatne przy kangurowaniu. Wnioskuję, że żadnych innych rzeczy tj. ubranek nie trzeba brać...
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, czy któraś z Was ma może sprawdzona nianie elektroniczna? Chodzi mi o taką, która nie będzie mi zrywać połączenia pomiędzy piętrami 🙄
Zastanawiam się nad tymi z aplikacją, tylko czy one reagują na płacz dziecka i ruch?Nasze Aniołki [*] 06.07.15 8 tc, [*] 22.10.15 7 tc, [*] 19.09.18 7tc , 09.04.2019 CB, {*} 04.2020 7tc
PAI-1 homo, mthfr hetero
-
A ja od wczoraj mam założony pessar. Oby udało się dociągnąć jakoś bliżej terminu
olimama, Zuzia273, Kosmo, Aneta, StarającaSię, lysinka, akilegna♥ lubią tę wiadomość
Tyle przeszliśmy, że wciąż nie wierzę, że Was mam..
Nigdy się nie poddawaj, bo warto walczyć.
Naturalsik ❤️
Po latach walki 💝 -
jusci wrote:Dziewczyny, czy któraś z Was ma może sprawdzona nianie elektroniczna? Chodzi mi o taką, która nie będzie mi zrywać połączenia pomiędzy piętrami 🙄
Zastanawiam się nad tymi z aplikacją, tylko czy one reagują na płacz dziecka i ruch?Tyle przeszliśmy, że wciąż nie wierzę, że Was mam..
Nigdy się nie poddawaj, bo warto walczyć.
Naturalsik ❤️
Po latach walki 💝 -
Zula, nie zauważyłam sączenia, a mało wód lekarz zauważył na USG. Wlasnie zalecił mi pić dużo (chociaz ja piję dużo) zwłaszcza przy takiej pogodzie i po kontroli zobaczymy co dalej. Jednocześnie i tak zalecił mi juz wszystkie brakujące badania do porodu.
-
anjaa25 wrote:Ja miałam AFI 8 a jak zaczęłam pić 3 l wody dziennie to zwiększyły mi się do 10.....
-
Olimama a wcześniej ile miałaś afi? Od naszego tygodnia chyba się to zmniejsza może dlatego? Ile dzidzior waży?
Ja mam jutro wizytę już się stęskniłam po miesiącu 🙄 ciekawa jestem jak z moimi wodami bo ostatnio miałam w górnej granicy, ciekawe czy coś spadły ....
Wogole od 3 dni budzę się w nocy z jakimś strachem 😣 przed porodem i tym jaki wybrać 🙈 i zaczynają mi się głupie sny
20.01.21 / 168g 🤍 (16+4)
17.02.21 / 391g 🤍 (20+4)
17.03.21 / 773g 🤍 (24+3)
14.04.21 / 1459g 🤍 (28+3)
12.05.21 / 2375g 🤍 (32+3)
02.06.21 / 2880g 🤍 (35+3)
10.06.21 / 3150g 🤍 (36+4)
18.06.21 / 3240g 🤍 (37+5)
05.07.21 / 3700g 🐻🎂🎈