Lipcowe mamy 2021
-
WIADOMOŚĆ
-
Anszelika wrote:Kosmo, z opisu mamy tą samą mamę 🤣 tyle że moja już przestała o odwiedziny marudzić, ale dzwoni codziennie gadać o czymkolwiek. Głównie narzekać na pracę i babcie.
Ja w pierwszej ciąży też ciągle słyszałam że mam się nie denerwować bo dziecko będzie nerwowe. Potem jak młody był wiecznie wyjący to słyszałam że to moja wina bo wiecznie się awanturowalam. W tej ciąży każdą akcję kończę tekstem "to mnie nie "wkur***cię" i zmieniam temat. Lata praktyki...
Ja mam tak samo, jak mnie ktoś wqrwia to krótka piłka -
nick nieaktualny
-
Natka95 wrote:Anszelika dzięki
Dziewczyny,jakie planujecie przygotować ubranka dla dzieciaków na wyjście? 🤔 jestem zielona i nie wiem co się sprawdzi przy tej porze roku 🤷♀️
Ja zobaczę bliżej terminu jaka pogoda będzie. Myślę o body na krótki rękaw lub rampersie jak dziewczyny, ewentualnie coś na to. Nie cierpię pajacy więc pewnie spodenki i kaftanik, może kocyk. Albo jakaś piękna kiecka 😁 wszystko zależy od pogody. U mnie jeszcze wszystko wrzucone do pralni, czeka aż nasze pranie wyschnie 😅Natka95 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
No hej, hej dziołszki. Dziś 33+4 tc. Byłam dziś rano znów na Izbie przyjęć wody się powiększają, znów idę w pon spr jak coś to zostanę w szpitalu. Obecnie AFI 25 w optymistycznym mierzeniu i 27 w pesymistycznym mierzeniu. Ciężko mi się dycha. Ze Stefcią wszystko dobrze, mała ma 2100 g. Kurcze mam przeczucie że nie donoszę do końca tej ciąży a najbardziej nie chce cc.. Fuck35 lat
starania 2 lata
3 inseminacje - invimed -brak wyników
Kir BX
Nk 31 -encorton
Mąż - 1% 1 KLASY MSOME
HBA -68%
AMH 2,12
Histeroskopia 14 luty 2020
1 In-vitro Krótki protokół - 16 komórek pobranych, 11 dojrzalych - 8 zapłodnioych - 4 zarodki, 5doba -0 -
Martamus, każdy tydzien na wagę złota. Waga juz ładna. Najwazniejsze, że narazie jest ok.
Ja mam kontrolę we wtorek. Też mam obawy przed wczesniejszym rozwiązaniem. Byłam dziś zrobić wszystkie badania do porodu, to będzie mi brakować tylko GBS. -
nick nieaktualnyOlimama, tez dziś byłam zrobić badania na wszelki wypadek.
ale podobnie jak Anszelika u mnie szyjka długa zamknięta, brzuch miękki, seksy są i nie zapowiada się, żeby wczesniej coś się działo.
ale za to dzisiaj jakieś mam zawroty głowy..misia-kasia lubi tę wiadomość
-
Tak gadacie o tym pakowaniu że wzięłam się powoli za pranie... I muszę pomyśleć co jeszcze muszę kupić. Znalazłam muśliny, bambusy i flanelki po synu. Muszę tylko tetre dokupić bo na okna poszła. Mam też kocyki, myślę jeszcze o czymś bardziej dziewczyńskim, chociaż mam głównie szare.
-
U mnie tez szyjka trzyma, ale jak się z wodami nie poprawi to mogą indukowac 😖 to tez gin mi juz wszystko pozlecał.
Na wielu pieluszkach wyszly mi te nieszczęsne żółte plamy, część udało się odratowac, ale jak na złość te bardziej chłopięce.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2021, 12:53
-
Dziewczyny w jakiej temperaturze pierzecie ubranka dla maluchów? Mam w mojej pralce program do dziecięcych ale on zakłada 60 stopni. Ja sama swoje ubrania zawsze w 40 stopniach piorę, nie zniszczy mi się to? Większość mam używana z vinted, nie jestem jakimś świrem bakterii więc wiecie, nie mam zamiaru tego prac dwa razy ani prasować bo nie widzę sensu. Tylko się zastanawiam czy 60 stopni to nie za dużo na takie ciuszki? 🤷
Taka ze mnie pani domu 😁