Lipcowe mamy 2021
-
WIADOMOŚĆ
-
Danio wrote:Dziewczyny gratuluję wizyt! 🙂 ktoś jutro ma Usg?Starania od września 2018
Aromek+ovitrelle
Zabieg łyżeczkowania: 17.12.2020
02.04 25dc II kreski, beta hcg: 430,6
08.04 31dc, beta hcg 11054,0
10.04 33dc, beta hcg 23314,0 -
Mimi gratulacje!anjaa25 wrote:Ja też ja też wczoraj wizyta wiek z obliczeń prawie idealnie jak pokazało usg (różnica 1 dnia), serduszko biło 167 na minutę - nie wiedziałam że aż tak szybko powinno bić :)niesamowite...oczywiście się poryczałam :)kolejna wizyta 4 grudnia a potem prenatalne. Jutro się będę umawiać.
Dziewczyny powiedzcie mi czy pijecie jakieś zioła np. rumianek, koper, melisa, pokrzywa , mięta.??Myślicie ze sa bezpieczne zwłaszcza w I trymestrze??bo w internetach różne rzeczy piszą...a to jest jedyne co jestem w stanie pić..oprócz herbaty której nie można nadużywać...
Ja w poprzedniej ciąży piłam melise, chyba nie ma przeciwskazan
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2020, 20:54
Mimi2 lubi tę wiadomość
-
Dołączam nieśmiało z terminem z OM na 25 lipca.
Nie mam jeszcze terminu pierwszej wizyty u lekarza, bo nie mogłam się do tej pory dodzwonić.
Czy któraś z was chodziła może prywatnie, ale badania laboratoryjne miała na NFZ? Na stronie gin, do której chcę iść jest napisane, że wystawia recepty refundowane i zwolnienia lekarskie, ale o skierowaniach nic nie ma.olimama, Mimi2, Sylwunia82 lubią tę wiadomość
-
Ja już po wizycie.Dzidziuś ma 2cm , biło serduszko.Termin z USG mam na 28 czerwca.😳
Wszystkie wyniki wyszły super ufff
Następna wizyta 23.12.
Prenatalne 16.12sandrina22, olimama, Natka95, Maniuś, smeg, Zula36, szarlota96, vatolina, Sylwunia82, Tabolek, anjaa25, Zuzia273, Danio, Kama_86, Mimi2, aliciaaa lubią tę wiadomość
4x córka😁❤️🤪
-
StarającaSię wrote:Ja już po wizycie.Dzidziuś ma 2cm , biło serduszko.Termin z USG mam na 28 czerwca.😳
Następna wizyta 23.12.
Prenatalne 16.12StarającaSię lubi tę wiadomość
Starania od września 2018
Aromek+ovitrelle
Zabieg łyżeczkowania: 17.12.2020
02.04 25dc II kreski, beta hcg: 430,6
08.04 31dc, beta hcg 11054,0
10.04 33dc, beta hcg 23314,0 -
StarającaSię wrote:Ja już po wizycie.Dzidziuś ma 2cm , biło serduszko.Termin z USG mam na 28 czerwca.😳
Następna wizyta 23.12.
Prenatalne 16.12StarającaSię lubi tę wiadomość
-
Ale Was tu przybyło zaktualizowałam listę tp i wizyt na pierwszej stronie, dajcie proszę znać jeśli kogoś zapomniałam wpisać serduszek już mi się nie chce dopisywać, bo za chwilę i tak wszystkie już będziemy miały
Gratuluję udanych wizyt!
StarającaSię wrote:No to sporo.Jak będziesz robiła krzywą to mi lekarz mówił żeby dzień wcześniej jeść do 19 potem ewentualnie woda ale też malutko.rano nic nawet Łyczka wody bo też może zaburzyć wynik.Asia_91 wrote:U mnie też wygląda na to, że około 1 kg na plusie obecnie 7+5. nie objadam się, raczej staram się jeść racjonalnie, odrzuciłam całkiem słodycze, bo nie mam na nie ochoty.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2020, 13:19
olimama, Sylwunia82 lubią tę wiadomość
Gdańsk, 31 l., kp -
Hej kochane podczytuje Was i postanowiłam się odezwać ☺️
W czerwcu okazało się że jestem w ciąży ale w lipcu niestety miałam łyżeczkowanie gdyż mój okruszek przestał rozwijać się w 6tc dowiedziałam się o tym w 8tc.10.07 miałam zabieg łyżeczkowania...lata starań i nie udało sie. 😭
W niedzielę miałam dostać miesiaczke-nie dostałam w poniedziałek test dwie kreski na szczęście 🥰 Pojawił się strach i szczęście...
Betę robiłam w środę i wyszła 147,8.W przyszłym tygodniu mam lekarza pierwszą wizytę 26.11.
Kolejna zaplanowana na 10.12.
W przyszłym tygodniu też zrobię dwie bety żeby zobaczyć przyrost.
Trzymam za was kciuki ☺️Zula36, olimama, Kama_86, Sylwunia82, sandrina22, Maniuś lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]