Lipcowe mamy 2021
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja mam wizytę jutro, będzie 6+3 I oby było ❤
Mam większego stresa niż przed pierwszą wizytą...
Wybaczcie, pierwsza ciąża plus hormony i świruję 🤪
olimama, Zula36, Tabolek lubią tę wiadomość
-
Natka95 wrote:Mimi u Ciebie była taka duża beta, to na pewno będzie widać 😅
Oby oby, bo osiwieję 😅
Dam znać jutro pod wieczór. -
Hej dziewczyny,
Natka, kojarzę Cię z wątku oczekujących na testowanie 🙂
Pozwolicie że po cichu dołączę. Ostatnia @ 14.10, owu 27.10 więc obecnie 5+1. Testy wyszły pozytywne już 10dpo. 14dpo beta 267, progesteron 36, dwa dni później beta 589 no i czekam teraz spokojnie do przyszłego wtorku na pierwszą wizytę. To będzie 6+0, więc nie nastawiam się na serduszko 😒
To moja druga ciąża. Pierwsza w lipcu tego roku okazała się być biochemiczna, dostałam krwawienia 3 dni po terminie, także nie nacieszylam się zbyt wiele. Mam ogromną nadzieję że tym razem będzie inaczej...
Z objawów to właściwie nic oprócz kłucia w macicy i krzyżu, ale takie delikatne kilka razy dziennie. Przez kilka dni też miałam napady głodu, później wszystko śmierdziało, chodzę spać już po 21 ale tak to bez większych zmian póki co. Tak to można chodzić w ciąży 😉
Trzymam kciuki za wszystkie i byle do wizyty, już mnie skręca z tej niewiedzy 😉olimama, Zula36, Tabolek, Aneta, vatolina lubią tę wiadomość
-
Wy już na prenatalne się umawiacie, a ja jeszcze na pierwszej wizycie nie bylam. No ale za tydzień będzie 6+5 więc liczę na serduszko. Oby...
A dzisiaj za to wstałam rano zmęczona i cały dzień blisko kanapy się trzymam. Mam nadzieję, że to osłabienie wynika z ciąży a nie z jakiegoś covida 😱
Olimama faktycznie cukier wysoki. Oby krzywa wyszła dobrze.
-
sandrina22 wrote:Wy już na prenatalne się umawiacie, a ja jeszcze na pierwszej wizycie nie bylam. No ale za tydzień będzie 6+5 więc liczę na serduszko. Oby...
A dzisiaj za to wstałam rano zmęczona i cały dzień blisko kanapy się trzymam. Mam nadzieję, że to osłabienie wynika z ciąży a nie z jakiegoś covida 😱
Olimama faktycznie cukier wysoki. Oby krzywa wyszła dobrze.
Ja też jeszcze nie byłam na pierwszej, ale widzę że jesteśmy w tym samym tygodniu/dniu18.06.2020 Emma [*] 26 tc
27.04.2021 Maksym Marcel [*] 29 tc -
sandrina22 wrote:Tęczowa a kiedy masz wizytę?
Zaplanowaną mam 30.11, ale nie wiem czy to trochę nie za późno, z racji że poprzednią ciążę straciłam w 26 tygodniu, więc zamierzam na początku następnego tygodnia iść do innego lekarza po prostu skontrolować czy wszystko jest w porządku18.06.2020 Emma [*] 26 tc
27.04.2021 Maksym Marcel [*] 29 tc -
Cześć, ja też się z Wami witam Według OM termin mam na 21.07, dzisiaj wychodzi mi 5+2. Ze względu na wczesniejsze 2 poronienia byłam już u lekarza w 4+6 i był sam pęcherzyk. Czekam na kolejną wizytę 1.12, wtedy będzie 7+0. Trzymajcie kciuki 🙏✊
Zula36, Sylwunia82, aliciaaa lubią tę wiadomość
Mutacje: haplotyp m2 anxa5, PAI, MTHFR, komórki NK 16%
👼 [*] - grudzień 2019
👼 [*] - kwiecień 2020 -
olimama wrote:Starajaca się 103 😓😱 U Ciebie jest na pograniczu, ale w normie. Też będę robiła krzywa, chyba w piątek, bo muszę zadzwonic do labu zapytac o której mogę być najpóźniej i ogarnąć dla syna opieke przed przedszkolem.4x córka😁❤️🤪