Lipcowe mamy 2021
-
WIADOMOŚĆ
-
Tabolek wrote:Ile nowych Mam dołączyło, cześć Dziewczyny 🙂
Ja kawy nie pije, przestałam bo przygotowywaliśmy się do kolejnej procedury i jak się okazało że jestem w ciąży to tak już po prostu zostało 🙂 ale piję czarna herbatę z miodem, cytryna i imbirem. Od roku pilam tylko zielona a czarnej w ogóle a teraz mi nie przechodzi przez gardło
Jeśli masz trochę ekstra kasy i chce ci się wydać 10 zeta za 20 saszetek to na allegro jest herbata czarna totalnie jak zwykła ale bez teiny, ja też uwielbiam herbatę z miodem cytryną i imbirem a do tego pasuje tylko czarna. Więc ci ją polecam : AHMAD Herbata bez TeinyTabolek lubi tę wiadomość
35 lat
starania 2 lata
3 inseminacje - invimed -brak wyników
Kir BX
Nk 31 -encorton
Mąż - 1% 1 KLASY MSOME
HBA -68%
AMH 2,12
Histeroskopia 14 luty 2020
1 In-vitro Krótki protokół - 16 komórek pobranych, 11 dojrzalych - 8 zapłodnioych - 4 zarodki, 5doba -0 -
martamus wrote:Ty moja droga jak ja, też szykowałam się do następnej procedury a tu niespodzianka ))
Jeśli masz trochę ekstra kasy i chce ci się wydać 10 zeta za 20 saszetek to na allegro jest herbata czarna totalnie jak zwykła ale bez teiny, ja też uwielbiam herbatę z miodem cytryną i imbirem a do tego pasuje tylko czarna. Więc ci ją polecam : AHMAD Herbata bez Teiny
No to było mocne zaskoczenie 😲 🙂 czasem siedzę i się zastanawiam czy na pewno mi się to nie śni 🙂 a za pomysł na herbatę bardzo dziękuję i dzisiaj ja zamówię 🙂😘 -
Zula36 wrote:Martamus bardzo lubię ahmed ale zazwyczaj pije tą tradycyjną, erl grey czy śniadaniową . Tej twojej nigdy na półce nie spotkałam. Z ciekawości kupie bo rzeczywiście te herbaty są bardzo mocne. Może mają nawet więcej kofeiny niż kawa🤷♀️. Dzięki za pomysł🤗
Zula36 lubi tę wiadomość
35 lat
starania 2 lata
3 inseminacje - invimed -brak wyników
Kir BX
Nk 31 -encorton
Mąż - 1% 1 KLASY MSOME
HBA -68%
AMH 2,12
Histeroskopia 14 luty 2020
1 In-vitro Krótki protokół - 16 komórek pobranych, 11 dojrzalych - 8 zapłodnioych - 4 zarodki, 5doba -0 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Zula36 wrote:Ja idę 22 grudnia (11+6). Dziś zaczęłam 7 tydzień. Pani sama mi taki termin wyznaczyła na podstawie OM. Także tak jak Olimama uwazam, ze chyba powinnaś sobie zmienić.
Zula36, olimama lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja idę na prenatalne dzień przed wigilią 23.12 to będzie 12+3. ❤️
olimama lubi tę wiadomość
20.01.21 / 168g 🤍 (16+4)
17.02.21 / 391g 🤍 (20+4)
17.03.21 / 773g 🤍 (24+3)
14.04.21 / 1459g 🤍 (28+3)
12.05.21 / 2375g 🤍 (32+3)
02.06.21 / 2880g 🤍 (35+3)
10.06.21 / 3150g 🤍 (36+4)
18.06.21 / 3240g 🤍 (37+5)
05.07.21 / 3700g 🐻🎂🎈 -
My kolejna wizyta 30 listopad, zobaczymy czy nas tez lekarz już zapisze na prenatalne 🤭
A co do kawki to ja nie pije już w ogóle, teraz raczej herbatka lub zbożowa dla kobiet w ciąży, bardzo smaczna
A czy któraś z mamuś posiadających już dzieciątko zauważa brzuszek? Bo ja już nie wiem czy sobie to wkręciłam czy już mnie trochę wywala 😃
Zawsze mówią ze w pierwszej ciąży późno wychodzi brzuch i faktycznie u mnie zaczął rosnąć dopiero w 6 miesiącu, a w drugiej ciąży szybciej widac no a teraz już sama nie wiem czy to możliwe tak szybko😂Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2020, 16:02
-
Ja umówiłam się na wizytę za tydzień, ale chyba przepisze na kilka dni później, bo to będzie za wcześnie na serduszko.. z OM będzie 6+1, ale patrząc na owulacje to będzie bardziej 5+2, to na serduszko nie mam co liczyć raczej tak wcześnie..
W sumie głupio zrobilam, ze nie spytałam lekarza czy da mi potem skierowanie na jeszcze jedno usg, żeby potwierdzić. Ale wizytę mam 9.12, wiec obawiam się że dopiero wtedy da..👧 07.2021 -
Olimama jaki wynik?ja miałam 89.5 i gin mi dał skierowanie na glukozę z obciæżeniem bo mówił że za wysoki wynik.W piątek będę wiedziała jak wyszły.
Robiłam dziś TSH i cieszę si3 bo spadło do 0.73...uffff w piątek też endokrynolog może zmniejszy dawkę bo szybko spadło.niecaly miesiąc temu było prawie 9.
Tylko że wcześniej był problem z braniem leków-wstawałam o 4 do roboty to brałam tabletki i zaraz kawa więc się mało wchłaniało.Teraz wstaje w nocy na siku,łykam i idę dalej spać.🤔4x córka😁❤️🤪
-
Hej dziewczyny, ale pędzicie z tymi ciążami, że już na prenatalne jesteście poumawiane ja dziś miałam dopiero pierwszą teleporade, a na osobistą jestem umówiona na 30.11, to bedzie 6t6d więc serduszko powinno już być widoczne. Od przyszłego tygodnia idę na urlop, a na wizycie poprosze o zla, w pracy mam taki młyn, że odliczam tylko dni
-
A z jeansow juz zrezygnowałam bo miałam same ciasnawe w szafie (parę kilo wpadło ostatnimi czasy) i jak przez kilka godzin w nich siedziałam to mi sie brzuch nieprzyjemnie spinał. Muszę sobie kupić kilka par ocieplanych legginsów, bede w nich smigać całą zimę.