Lipcowe mamy 2021
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja w środę mam teleporade i będę pierwszy raz rozmawiać z tym lekarzem, bo go nie znam, ale dzirwvzyny na grupie o IO go polecaly. Zobaczymy. Licze, ze da skierowanie na usg i powie, kiedy mniej więcej się zapisać.
Ja teoretycznie jestem 14 dpo, ale ja mialam różnej długości cykle, tak 30-34 zazwyczaj. Dzis mam 35 dc, a owulacja mialam w 21, qiec u mnie to będzie wcześniejsza ciąża niż z OM na pewno.
Dzirwvzyny, a jaki mailyscie progesteron? Kurde, ja robilam przy pierwszej becie 10 dpo u byl 17 i nie wiem czy to nie za mały:( jutro zrobię tez bwte i proga.👧 07.2021 -
vatolina wrote:🤢🤢🤢 ja dziś ... nawet obiadu nie mam sił zrobić. Chciało mi się gołąbków z ziemniaczkami i sosikiem pomidorowym. Wzielam kapustę do ręki i już mi się odechciało 🤢🤢🤢
Biedna, ja też mam dzisiaj ochotę na kapustę 😂 ale dałam radę zrobić 🙂vatolina lubi tę wiadomość
-
Cześć Dziewczyny😄.
Mam pytanie chodzę do gina oczywiście prywatnie jestem w 9 tyg i dostałam długą listę badań na następna wizytę ( morfologia, tokso itp.) jak obliczyłam koszt w prywatnej diagnostyce to Ok 600 zł. Czy któraś z Was zrobiła te badania na NFZ np. internista może zlecić?
Pozdrawiam -
nick nieaktualnyKatarzynka1 wrote:Cześć Dziewczyny😄.
Mam pytanie chodzę do gina oczywiście prywatnie jestem w 9 tyg i dostałam długą listę badań na następna wizytę ( morfologia, tokso itp.) jak obliczyłam koszt w prywatnej diagnostyce to Ok 600 zł. Czy któraś z Was zrobiła te badania na NFZ np. internista może zlecić?
Pozdrawiam
Niektóre może niektóre nieKatarzynka1 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Tabolek wrote:Biedna, ja też mam dzisiaj ochotę na kapustę 😂 ale dałam radę zrobić 🙂
Już mi przeszło robią się 😛 mam nadzieje ze zanim będą gotowe to mi znowu nie wróci 🤣
Szaraczka gratuluje 👍🏼🌸 mi karty tez nie założył dał wydruki z usg dziecka , serca i każdego jajnika z opisem położenia itd i tyle. Mam nadzieje ze na następnej wizycie już dostanę bo nie wiem jak to teraz wyglada. Miałam 6+5 według usg
20.01.21 / 168g 🤍 (16+4)
17.02.21 / 391g 🤍 (20+4)
17.03.21 / 773g 🤍 (24+3)
14.04.21 / 1459g 🤍 (28+3)
12.05.21 / 2375g 🤍 (32+3)
02.06.21 / 2880g 🤍 (35+3)
10.06.21 / 3150g 🤍 (36+4)
18.06.21 / 3240g 🤍 (37+5)
05.07.21 / 3700g 🐻🎂🎈 -
nick nieaktualny
-
Katarzynka1 wrote:Cześć Dziewczyny😄.
Pozdrawiam
Jezelei chodzisz prywatnie do lekarza nie myslalas zeby wykupic prywatny pakiet madyczny? -
Katarzynka1 wrote:W tej klinice nie ma pakietów. Lekarz zlecił mi badania i powiedział, ze mogę wykonać w każdym laboratorium. A jaki pakiet masz na myśli?
Chodzilo mi o prywatne ubezpieczenie medyczne. Jezeli Twoj lekarz przyjmuje w placówcek która ma podpisaną umowę z ubezpieczycielem wyjdzie Ci to bardzo korzystnie. Przykladowo ja poprzednia ciążę prowadziłam w luxmed. Mialam wykupione ubezpieczenie za 130 zl i ono pokrywalo wszystkie badania i wizyty.Katarzynka1 lubi tę wiadomość