Lipcowe mamy 2021
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej, ja też nieśmiało dołączam. Beta z 26.07 - 106. Na razie nie powtarzam, czekam na wizytę 10.11
Zula36, smeg, olimama lubią tę wiadomość
starania od 2009
2010 - pierwszy aniołek 10tc
2011 - drugi aniołek 5 tc
2013 - dwa aniołki 7tc
2014 - starania wspomagane
2016 - największe szczęście 3000g, 56cm
2017 - kolejne starania, oj nie będzie łatwo -
EveB wrote:Dzień dobry. Czy to możliwe żeby tak wcześnie było mi mdło? Wstałam przed chwilą i czuję mdłości. 🤷♀️🙊 Czy to prędzej objaw choróbska?
EveB lubi tę wiadomość
-
EveB wrote:Dzień dobry. Czy to możliwe żeby tak wcześnie było mi mdło? Wstałam przed chwilą i czuję mdłości. 🤷♀️🙊 Czy to prędzej objaw choróbska?
U mnie mdłości od wczoraj. Do tego ból piersi. U mnie 14dpo się zaczęło a dziś 15dpo.
W dwóch poprzednich ciążach pojawiały się później, więc jestem w szoku, że są tak szybko😅
Ja już po pobraniu krwi na betę. Jutro wynik przyrostu 🍀 -
U mnie rano wczoraj i dziś troche takie mulenie.Jadłam śniadanie z przymusem.Śmierdziało mi w domu cebulą,kawa nie smakuje ani sypana(zawsze piłam po 4-5 dziennie)ani 3w1...niewiem co ja będę piła🤔
Dziewczyny was boli krzyż?Mnie praktycznie codziennie.Zaczął boleć 2 dni przed pozytywnym testem...
4x córka😁❤️🤪
-
Wow widzę, że tu dziewczyny maja niezłe te bety... Ja po drugim wyniku na razie nie sprawdzam. Mam bardzo duże problemy z żyłami i pobieraniem krwi, więc jak będę szła na krew, mocz i hormony to wtedy jeszcze raz zrobię betę.
Co do ćwiczeń to mam takie same rozkminy, przed ciążą biegałam 3 razy w tygodniu po 10km.. i teraz nie wiem co mam robić..Jak będę u lekarza 12 to zapytam o to i jeśli ciąża będzie dobra to może będę mogła dalej biegać?? Pozdrawiam was wszystkie i Ewcia, bardzo jest mi Cię żal!!! Trzymam kciuki żeby się znów udało i to już na zawsze, nie poddawaj się będzie dobrze!!!!35 lat
starania 2 lata
3 inseminacje - invimed -brak wyników
Kir BX
Nk 31 -encorton
Mąż - 1% 1 KLASY MSOME
HBA -68%
AMH 2,12
Histeroskopia 14 luty 2020
1 In-vitro Krótki protokół - 16 komórek pobranych, 11 dojrzalych - 8 zapłodnioych - 4 zarodki, 5doba -0 -
Maniuś wrote:Który dzień cyklu u Ciebie? U mnie mdłości były od samego początku w każdej ciąży, podobnie zresztą jak 🤮
Dzisiaj mam 26 dc.
Zrobiłam test Pink.
Też jest blada kreska. No nic czekam. Zobaczymy jutro. Pojutrze (w dzień @)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2020, 12:25
olimama, Maniuś, aliciaaa lubią tę wiadomość
-
EveB wrote:Dzisiaj mam 26 dc.
Zrobiłam test Pink.
Też jest blada kreska. No nic czekam. Zobaczymy jutro. Pojutrze (w dzień @)Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2020, 12:52
Gdańsk, 31 l., kp -
smeg wrote:U mnie też były blade przez terminem @ teraz już nie robię, bo testy się skoczyły bety tez nie powtarzałam (miałam 12,6 w 8 dpo). Ale okresu nie ma, plamienia też nie, więc jestem dobrej myśli planuję zrobić betę jeszcze przed samą wizytą u gina, żeby lekarz miał jakiś ogląd.
Zdrowe podejście. Mnie kusi iść na betę. Ale narazie czekam czy będa ciemniejsze kreski w ciągu najbliższych 2 dni. Później dzień po terminie @ zadzwonię do lekarki i zdam się na nią. -
EveB jak na pinku jest taka kreska to beta pewnie rośnie 😁 pinki słabo się wybarwiają, więc jak jest taka kreseczka przed terminem @ to fajny znak.
Co do apetytu to u mnie większy i najlepiej na słone. Słodkiego to tylko ciasto np sernik
Pierwsza wizyta umówiona na 13. 11. Piątek trzynastego, oby był szczęśliwy 🙏🏻EveB lubi tę wiadomość
-
aliciaaa wrote:EveB jak na pinku jest taka kreska to beta pewnie rośnie 😁 pinki słabo się wybarwiają, więc jak jest taka kreseczka przed terminem @ to fajny znak.
Co do apetytu to u mnie większy i najlepiej na słone. Słodkiego to tylko ciasto np sernik
Pierwsza wizyta umówiona na 13. 11. Piątek trzynastego, oby był szczęśliwy 🙏🏻
Który masz dzień cyklu. Też właśnie mam Wizytę na 13go. Później 23.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2020, 13:44
-
EveB wrote:Który masz dzień cyklu. Też właśnie mam Wizytę na 13go. Później 23.
U mnie 35dc,ale owulacja była późno bo w 20dc. Jestem dopiero 15dpo 😁
Ja liczę, że coś zobaczę na usg. Zapisze się też na za dwa tyg od tej wizyt na następną 😃EveB lubi tę wiadomość