Lipcowe mamy 2021
-
WIADOMOŚĆ
-
EveB trzymam kciuki i czekam na wynik 😘
Ja w ogóle tych pinków nie lubię a tego super czułego to już w ogóle!!!! Jak masz obok sobie rossmana to ja polecam te facelle niemieckie Albo check&go. Buźki
https://images.app.goo.gl/qgxariBWTXQW4n1p9martamus lubi tę wiadomość
20.01.21 / 168g 🤍 (16+4)
17.02.21 / 391g 🤍 (20+4)
17.03.21 / 773g 🤍 (24+3)
14.04.21 / 1459g 🤍 (28+3)
12.05.21 / 2375g 🤍 (32+3)
02.06.21 / 2880g 🤍 (35+3)
10.06.21 / 3150g 🤍 (36+4)
18.06.21 / 3240g 🤍 (37+5)
05.07.21 / 3700g 🐻🎂🎈 -
EveB wrote:No i nie będę tu więcej Wam smęcić. To forum. Pozytywnych wiadomości! 💚💚💚
Ja też mam bóle jak na okres.
Też test pink wychodzi blady - jestem w 5 tygodniu i 2 dniach, 7 dni po okresie, a jak widzis ztez pink wychodzi słaby.. one sa do dupy jak chcesz dobry test to kup Lady Max Dr.Max, test ciążowy płytkowy - jest bardzo czuły i ładnie wybarwai kreche - on był bardzo czytelny w dniu okresu! a Pink jest do dupy
Tez mnie kłuje i boli jak na okres.
Więc się nie denerwuj będzie ok!35 lat
starania 2 lata
3 inseminacje - invimed -brak wyników
Kir BX
Nk 31 -encorton
Mąż - 1% 1 KLASY MSOME
HBA -68%
AMH 2,12
Histeroskopia 14 luty 2020
1 In-vitro Krótki protokół - 16 komórek pobranych, 11 dojrzalych - 8 zapłodnioych - 4 zarodki, 5doba -0 -
martamus wrote:hej, hej, dziewczyny mam pytanko bo muszę iść na wymazy pochwy i przy okazji zaproponowali mi już usg .. tylko, że to będzie 5 tydzień i 2 dzień ciąży więc bardzo wczesna.. może odmówić na razie tego usg i poczekać do 12 listopada??? Bo wiecie może nic nie będzie widać i tylko mnie to zdenerwuje.. może poczekać jeszcze??
Marta jak mają cię badać i tak to ja bym zrobiła usg dowiesz się chociaż czy położenie ok i czy jeden pęcherzyk 😛czy może dwa. Ja w tamten wtorek na nieświadomce trafiłam do gina bo miałam umówioną wizytę już wcześniej a dwa dni wcześniej wyszedł mi pozytywny test. Chociaż mnie to uspokoiło bo pęcherzyk był we właściwym miejscu i tyle a to było 4t0d.
Wiadomo nie nastawiaj się na serducho bo jest za wcześnie ale będzie git 😘martamus lubi tę wiadomość
20.01.21 / 168g 🤍 (16+4)
17.02.21 / 391g 🤍 (20+4)
17.03.21 / 773g 🤍 (24+3)
14.04.21 / 1459g 🤍 (28+3)
12.05.21 / 2375g 🤍 (32+3)
02.06.21 / 2880g 🤍 (35+3)
10.06.21 / 3150g 🤍 (36+4)
18.06.21 / 3240g 🤍 (37+5)
05.07.21 / 3700g 🐻🎂🎈 -
vatolina wrote:Marta jak mają cię badać i tak to ja bym zrobiła usg dowiesz się chociaż czy położenie ok i czy jeden pęcherzyk 😛czy może dwa. Ja w tamten wtorek na nieświadomce trafiłam do gina bo miałam umówioną wizytę już wcześniej a dwa dni wcześniej wyszedł mi pozytywny test. Chociaż mnie to uspokoiło bo pęcherzyk był we właściwym miejscu i tyle a to było 4t0d.
Wiadomo nie nastawiaj się na serducho bo jest za wcześnie ale będzie git 😘
A a propos układania zarodka
Z ciekawości szukałam dziś info o kłuci jajników i znalazłam ciekawy teks:
klusunia Dodane ponad rok temu,
Re: Bóle jajników we wczesnej ciąży??
Oczywiście, że mogą i boleć i ciągnąć. Mnie boli brzucho na dole i miednica, tak jak bym miała dostać miesiączkę. Ja miałam robione usg w 5 tyg. i lekarz mi powiedział, że w tym momencie, nawet jeśli ciąża jest w jajowodach, to można ją jeszcze sprowadzić do macicy. Takie badanie jest więc wskazane właśnie ok. 5-6 tyg, ale my nie o tym tutaj…
Jeszcze raz Ci powiem, że mnie też bolał prawy jajnik i nadal boli. Mój lekarz już parę razy potwierdził, że to normalne.35 lat
starania 2 lata
Kir BX
Nk 31 -encorton
Mąż - 1% 1 KLASY MSOME
HBA -68%
AMH 2,12
1 In-vitro Krótki protokół - 16 komórek pobranych, 11 dojrzalych - 8 zapłodnioych - 4 zarodki, 5doba -0 -
vatolina wrote:EveB trzymam kciuki i czekam na wynik 😘
Ja w ogóle tych pinków nie lubię a tego super czułego to już w ogóle!!!! Jak masz obok sobie rossmana to ja polecam te facelle niemieckie Albo check&go. Buźki
https://images.app.goo.gl/qgxariBWTXQW4n1p9
tak, tez zrobiłam, też gorzej niż było.Prawie nic. Także tego....
-
kurcze dziewczyny, te początki to masakra.. jednak się cieszę, że idę do tego gina jednak jutro. Potwornie klują mnie jajniki, nie mam takich stricte uczuć okresowych, po prostu strasznie kłują jajniki. Jak siąkam to aż rwie!! strasznie się boje....
Martynarasz lubi tę wiadomość
35 lat
starania 2 lata
Kir BX
Nk 31 -encorton
Mąż - 1% 1 KLASY MSOME
HBA -68%
AMH 2,12
Na początku bolały mnie piersi teraz już o wiele mniej byłam bardziej senna a teraz już nie. Teraz (5 t 1 d) czekam na jakieś choćby mdłości 🙃 mimo że wiem iż nie zawsze się pojawiają (w pierwszej ciąży miałam) to zaczynam się obawiać jutro będą wyniki bety a w piątek wizyta u gin. Martamus ja też mam takie kłócia czasem do kilku razy na dzień i też zastanawiam się co to oznacza czuje też czasem taki jakby skurcz w macicy ale wszytkie wydzieliny prawidłowe więc liczę że to normalny objaw ☺️
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2020, 14:47
martamus lubi tę wiadomość
27.10.2020 🤰oby było wszystko dobrze
27.08.2015 synek
7.10.2014 💔
05.2014 laparotomia, endometrioza -
Martynarasz wrote:Na początku bolały mnie piersi teraz już o wiele mniej byłam bardziej senna a teraz już nie. Teraz (5 t 1 d) czekam na jakieś choćby mdłości 🙃 mimo że wiem iż nie zawsze się pojawiają (w pierwszej ciąży miałam) to zaczynam się obawiać jutro będą wyniki bety a w piątek wizyta u gin. Martamus ja też mam takie kłócia czasem do kilku razy na dzień i też zastanawiam się co to oznacza czuje też czasem taki jakby skurcz w macicy ale wszytkie wydzieliny prawidłowe więc liczę że to normalny objaw ☺️35 lat
starania 2 lata
Kir BX
Nk 31 -encorton
Mąż - 1% 1 KLASY MSOME
HBA -68%
AMH 2,12
Też miałam takie klucia w podbrzuszu/jajnikach ale już przeszły. Z tego co wyczytalam w internetach to to normalne na początku ciąży. Jak się szybko zerwalam to wtedy miałam ostry ból ale już jest ok 😊 więc myślę, że nie mamy powodu do obaw z tym kluciem 😊
martamus, Martynarasz lubią tę wiadomość
-
Beta już mega niska 7, i prog 0.53. 2 miesiące temu miałam betę 29 później malała i prog 2. Może progesteron jest za niski? Co myślicie?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2020, 17:10
-
martamus wrote:kurcze dziewczyny, te początki to masakra.. jednak się cieszę, że idę do tego gina jednak jutro. Potwornie klują mnie jajniki, nie mam takich stricte uczuć okresowych, po prostu strasznie kłują jajniki. Jak siąkam to aż rwie!! strasznie się boje....
Też jutro mam wizyte😁4x córka😁❤️🤪
-
Martynarasz wrote:Na początku bolały mnie piersi teraz już o wiele mniej byłam bardziej senna a teraz już nie. Teraz (5 t 1 d) czekam na jakieś choćby mdłości 🙃 mimo że wiem iż nie zawsze się pojawiają (w pierwszej ciąży miałam) to zaczynam się obawiać jutro będą wyniki bety a w piątek wizyta u gin. Martamus ja też mam takie kłócia czasem do kilku razy na dzień i też zastanawiam się co to oznacza czuje też czasem taki jakby skurcz w macicy ale wszytkie wydzieliny prawidłowe więc liczę że to normalny objaw ☺️4x córka😁❤️🤪
-
Witam was
Pierwszy test cienka kreseczka (30.10) dziś już ładna gruba kreska
Wg. aplikacji 4t+1d przewidywany termin 10.07
Wizyta na 12.11 Obym została z wami na dłużej
Zula36, StarającaSię, Martynarasz, aliciaaa, misia-kasia, smeg lubią tę wiadomość
-
StarającaSię wrote:Z tymi objawami to jest tak że jednego dnia są łagodniejsze a drugiego wracają ze zdwojoną siłą.wczoraj np lekko mnie cycki bolały a wueczorem całkiem przestały,ale za to rano jak wstałam to już mega je czułam.teraz bolą mocno.
O właśnie ja mam tak na przemian mdłości z bólem piersi. Raz to mocniej raz to.
-
EveB bardzo mi przykro... Miałam nadzieję, że zostaniesz z nami do końca
Ale głowa go góry, jeszcze będzie pięknie ❤️EveB lubi tę wiadomość