LIPCOWE mamy 2025 👶🌞🏝️
-
WIADOMOŚĆ
-
Pokahontaz26 naprawdę bardzo ci dziękuję za twoją historię. Wlewa we mnie nadzieję. Spróbujemy. Jestem zmotywowana.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2024, 20:48
Pokahontaz26 lubi tę wiadomość
-
Vilka wrote:Pokahontaz25 naprawdę bardzo ci dziękuję za twoją historię. Wlewa we mnie nadzieję. Spróbujemy. Jestem zmotywowana.
Vilka lubi tę wiadomość
-
Cześć Dziewczyny, z wielką radością mam szczęście do was dołączyć. ♥️ Proszę o wpisanie mnie na 13 lipca, tak mi pokazuje aplikacja.
Dużo nas tu jest?Sanana, Galaxis, Maniaaa., Pokahontaz26, Vilka, TaKayaJa lubią tę wiadomość
-
Hej @Lusia90 witamy w lipcowej ekipie ! trochę nas jest, ale wątek dopiero się zapełnia. Jeszcze pewnie sporo lipcowych mamusiek dołączy
Lusia90 lubi tę wiadomość
32l.👱🏻♀️👱🏻♂️
Starania od 07.2023r.
Listopad 23⏸️-> 03.2024r. synek 22tc. 👼🏻💔
Wznowienie starań 06.2024r.
Lipiec 24⏸️->ciąża biochemiczna💔
Październik 24⏸️
9dpo Beta 15,5, progesteron 20
12dpo Beta 281, progesteron 30
14dpo Beta 718, progesteron 30
06.11 mamy ❤️ 6+3
25.11 2,5 cm 👶🏻
12.12 NIFTy pro-zdrowy 🐥🩵
Kariotypy✅
Mutacja PAI hetero
-
Sanana wrote:Hej @Lusia90 witamy w lipcowej ekipie ! trochę nas jest, ale wątek dopiero się zapełnia. Jeszcze pewnie sporo lipcowych mamusiek dołączy
Zrobiłam dziś pierwszy raz bete, 28dc i 12dpo, wynik: 91.90.
Bije się z myślami kiedy zrobić powtórkę, bo czytałam że powinno się zrobić kilka żeby zobaczyć czy prawidłowo przyrasta. Nie chce spóźniać się do pracy więc czy jeśli zrobię teraz wtorek i sobota lub środa i sobota to będzie okej? -
Ogólnie kalkulator bety wyliczy Ci 48 godziny przyrost hormonu nawet jeśli nie robisz co 48 godzin. Zaleca się co 48, ale jeśli nie możesz to spokojnie zrób we wtorek i sobotę i wylicz na kalkulatorze przyrost32l.👱🏻♀️👱🏻♂️
Starania od 07.2023r.
Październik 24⏸️
06.11 mamy ❤️ 6+3
25.11 2,5 cm 👶🏻
Kariotypy✅
Mutacja PAI hetero
-
Dzień dobry w niedzielę 😘 życzę Wam pięknego dnia 🥰
Ja wstałam podekscytowana ,że już jutro mam wizytę 🙈 nie mogę się doczekać 😁 oczywiście nie nastawiam się na widoki na USG , ważne by potwierdził chociażby pęcherzyk w macicy . Dzisiaj zapowiada nam się bardzo leniwy dzień 🙂 idziemy tylko z młodą do kościoła i większość czasu możemy spędzić leżąc , tuląc się i oglądając bajki 🥹 u nas od dobrych 2 tyg króluje kraina lodu 🙈 normalnie już ulewa mi się tą bajką, znam każdy fragment na pamięć 🤷🏼♀️Lusia90, Sanana, Pokahontaz26 lubią tę wiadomość
-
Maniaaa. wrote:Dzień dobry w niedzielę 😘 życzę Wam pięknego dnia 🥰
Ja wstałam podekscytowana ,że już jutro mam wizytę 🙈 nie mogę się doczekać 😁 oczywiście nie nastawiam się na widoki na USG , ważne by potwierdził chociażby pęcherzyk w macicy . Dzisiaj zapowiada nam się bardzo leniwy dzień 🙂 idziemy tylko z młodą do kościoła i większość czasu możemy spędzić leżąc , tuląc się i oglądając bajki 🥹 u nas od dobrych 2 tyg króluje kraina lodu 🙈 normalnie już ulewa mi się tą bajką, znam każdy fragment na pamięć 🤷🏼♀️
Hejka !
My właśnie zjedliśmy śniadanie, o 10 wpadają rodzice na kawkę przedobiednia-strasznie kusi Mnie zeby im powiedzieć 🤭🤭
Popołudniu mam ochotę wziąć chłopaków do lasu na spacer,później ulubiony plac zabaw syna
Również mam wizytę jutro , godzina 11:20 w Klinice. Według aplikacji Będę 5t1d a Ty ?
W poprzedniej ciąży też leciał Mi 6ty tydzień i widziałam tylko pęcherzyk ale to i tak już duży sukces 😁🥰
Pięknej niedzieli życzę ❤Sanana, Maniaaa. lubią tę wiadomość
2015 CP💔
2016 CP💔
2017.07👶Marcel
2018 poronienie 💔
2018-starania kilka lat
2024.06 rozpoczęta przygoda z in vitro
2024.10.17-transfer zarodka
23.10 beta 7.5
25.10 beta 54.5
28.10beta 419
31.10 beta 1219
04.11 USG pęcherzyk z ciałkiem żółtym 🤗
18.11 kolejna wizyta ❤️
Klinika Gameta Rzgów
Termin 05.07.2025
-
Wzajemnie dziewczyny trzymam kciuki za zawsze jutrzejsze wizyty i będziemy tu wszystkie czekać z niecierpliwością na raport od Was.
Ja dziś zaprosiłam przyjaciółkę na zimową herbatkę. Możliwe, ze powiem jej o ciąży, bo domyślna z niej osoba, nie zdziwię się jak sama zapyta 😅Pokahontaz26, Lusia90, Maniaaa. lubią tę wiadomość
32l.👱🏻♀️👱🏻♂️
Starania od 07.2023r.
Październik 24⏸️
06.11 mamy ❤️ 6+3
25.11 2,5 cm 👶🏻
Kariotypy✅
Mutacja PAI hetero
-
U mnie ciezko. Wczoraj wieczorem moja 15mies.córka wpadła w histerię i przez dobra godzinę nie dało się jej uspokoić. Powiedzcie że to normalne i że nie będzie się zdarzać jednak zbyt często... Myślałam że ona już nigdy nie przestanie płakać. 🙈🥲
-
Trzymam kciuki za jutrzejsze wizyty! 🙏🏻
Ja dalej nie wierzę, że jestem w ciąży i chyba dopiero wizyta mi to uświadomi 🤣 jutro lecę sprawdzić betę z ciekawości.
Ja coś zaczynam się średnio czuć, czuję kluchę w gardle i zaczyna mi się katar ☹️ mam nadzieję że się nie rozwinie…
Miłej niedzieli Dziewczyny! Meldujcie się jutro po wizytach 😍Maniaaa. lubi tę wiadomość
-
@Vilka nie znam się niestety na dzieciach, ale brzmi to traumatyczne z tego co opowiadały mi przyjaciółki to zdarzają się takie akcje prawie u każdego. Mam nadzieję, że u Was to taki jednorazowy spadek formy.
@Pokahontaz26 ja czuje, że tez mnie lekko rozkłada choroba. Chyba mam podwyższona temperaturę, boli mnie gardło. Najgorsze, że w ciąży nie można wziąć nic mocniejszego 😅 z zeszłego roku zostały mi tabletki z porostu inslandzkiego (w które nie wierzę 😂) także wzięłam sobie do ssania i herbata z imbirem, pomarańczami, cytryna, miodem, goździkami, cynamonem itp…. Muszę się ogarnąć, bo jutro mam na fulla wypchany grafik pacjentami i nie ma opcji żeby odwołać, bo czekają na badanie nawet kilka miesięcy, a mam to do siebie, że nie chcę brać wolnego żeby ktoś nie musiał tego robić za mnie. Niestety nie nie potrafię zostawić obowiązków bez zaopiekowana i później cierpię. No nic, oby do jutra było lepiej32l.👱🏻♀️👱🏻♂️
Starania od 07.2023r.
Październik 24⏸️
06.11 mamy ❤️ 6+3
25.11 2,5 cm 👶🏻
Kariotypy✅
Mutacja PAI hetero
-
Cześć dziewczyny Ja niestety czuję się coraz gorzej, kaszel nie odpuszcza, bolą mnie mięśnie, temperatura 37,4 i leciałam wczoraj na apapie bo miałam kilka misji. Dzisiaj już mam stan „nigdy nie będzie już dobrze” i zastanawiam się czy dam radę jutro iść do pracy czy wyląduje u lekarza.
Miłej niedzieli, trzymajcie się w cieple 😘 -
Ciążowanie jesienią i zimą jest pod tym względem trudne większe ryzyko złapania infekcji32l.👱🏻♀️👱🏻♂️
Starania od 07.2023r.
Październik 24⏸️
06.11 mamy ❤️ 6+3
25.11 2,5 cm 👶🏻
Kariotypy✅
Mutacja PAI hetero
-
No właśnie ja się cieszę że młoda jest ze mną w domu bo unikniemy tych wszystkich wirusów itd ale z drugiej strony jakoś w maju/ czerwcu moglaby iść do zlobka zanim się drugie urodzi... Wirusy nieuniknione tak czy siak.
-
nick nieaktualnyHej. Przyszłam z innego wątku. Udało się. Beta w 31 dc była 1100 dwa dni później 2600. Teraz już nie mierzyłam, czekam na wizytę 5+4 jutro. Czy cos juz zobaczę na tym etapie? Martwi mnie brak objawów, jedyne co mam to delikatnie cięższe piersi, pełniejsze. Nic mi poza tym nie jest I juz panikuję, że jak nie ma wymiotów to źle.
Sanana, Pokahontaz26, Galaxis lubią tę wiadomość
-
Chmurka4 wrote:Hejka !
My właśnie zjedliśmy śniadanie, o 10 wpadają rodzice na kawkę przedobiednia-strasznie kusi Mnie zeby im powiedzieć 🤭🤭
Popołudniu mam ochotę wziąć chłopaków do lasu na spacer,później ulubiony plac zabaw syna
Również mam wizytę jutro , godzina 11:20 w Klinice. Według aplikacji Będę 5t1d a Ty ?
W poprzedniej ciąży też leciał Mi 6ty tydzień i widziałam tylko pęcherzyk ale to i tak już duży sukces 😁🥰
Pięknej niedzieli życzę ❤
Ja mam na 11.30 😅 według aplikacji 6+2 będzie 🙂 -
Pokahontaz26 wrote:A są tu dziewczyny, które mają starszaki w żłobku czy przedszkolu? Ja mam córkę w żłobku i jestem przerażona, że teraz będzie tyle tych wirusów 🙈 poza tym są takie bardzo ryzykowne w ciąży jak parwowirus i zaczynam świrować ☹️
-
rolka355 wrote:Hej. Przyszłam z innego wątku. Udało się. Beta w 31 dc była 1100 dwa dni później 2600. Teraz już nie mierzyłam, czekam na wizytę 5+4 jutro. Czy cos juz zobaczę na tym etapie? Martwi mnie brak objawów, jedyne co mam to delikatnie cięższe piersi, pełniejsze. Nic mi poza tym nie jest I juz panikuję, że jak nie ma wymiotów to źle.
rolka355 lubi tę wiadomość