LIPCOWE mamy 2025 👶🌞🏝️
-
WIADOMOŚĆ
-
Zazdroszczę tym które mogą sobie pospać w dzień i w nocy ... Z moim dzieckiem nie ma spania a też jestem senna i zmęczona
Cieszę się z waszych udanych wizyt! Moja w czwartekManiaaa. lubi tę wiadomość
-
Vilka wrote:Zazdroszczę tym które mogą sobie pospać w dzień i w nocy ... Z moim dzieckiem nie ma spania a też jestem senna i zmęczona
Cieszę się z waszych udanych wizyt! Moja w czwartekVilka, Pokahontaz26 lubią tę wiadomość
-
Maniaaa. wrote:Moja 4 latka jest taka ,że jak się zdrzemnę to siedzi koło mnie i głaszcze mnie po głowie 😅 mówi ,że to dlatego żebym nie miała złych snów
Kochana! 🥰🥰 Moja roczna ma to gdzieś że matka chce spać 😂 -
Cześć dziewczyny,
Niepewnie dołączam w piątek na teście zobaczyłam II i termin mi wychodzi na 9 lipca 🙂♥️ zastanawiam się czy iść już na badania i umawiać się do lekarza końcem tygodnia czy poczekać do przyszłegoManiaaa., framtid, Pokahontaz26, Sanana, Galaxis lubią tę wiadomość
-
Truśka wrote:Cześć dziewczyny,
Niepewnie dołączam w piątek na teście zobaczyłam II i termin mi wychodzi na 9 lipca 🙂♥️ zastanawiam się czy iść już na badania i umawiać się do lekarza końcem tygodnia czy poczekać do przyszłego
Co do wizyty proponuję zrobić betę i ewentualnie umówić się później do lekarza ,żeby nie mieć niepotrzebnego stresu 🙂 ale skoro dopiero zrobiłaś test to najlepiej tak za 2 tyg mieć wizytęTruśka lubi tę wiadomość
-
Gratuluję dziewczyny dobrych wieści na wizytach
Ja byłam dziś na wizycie ale u rodzinnego Niestety wyszłam z receptami w tym jedna na antybiotyk Jeśli gorączka do środy nie ustąpi będę musiała wziąć
Jeśli chodzi o ujawnienie się z ciążą najchętniej już bym powiedziała, ale czekam do piątkowej wizyty. Później zobaczymy, może jeszcze uda mi się przeciągnąć to do 8-9 tygodnia ale dłużej pewnie nie dam rady 🙈Maniaaa. lubi tę wiadomość
-
TaKayaJa wrote:Cześć Wam, skromnie zaglądam do Was, moja historia w skrócie w stopce, próbuje nadgonić jeszcze kilka stron przede mną😁
Termin Vilka wychodzi na to, że 2.07 😍
7.11 planowana wizyta z usg, mam.nadzieję, że już usłyszymy serduszko 🥹
Mamy córkę 2014 rocznik więc między dziećmi bedzie 11 lat różnicy 🙈 chyba na razie nie widzę tu żadnej takiej ryzykantka 😅 W domu będzie nabuzowana hormonami nastolatka i niemowlak, więc albo osiwieje albo wyłysieję 🤣
Lekarz kazał do następnej wizyty zastanowić się nad tym gdzie będę prowadziła ciążę (po udanej procedurze ivf muszę zmienić) a ja nie mam bladego pojęcia bo szybko (choc na szczęście) się zadziało wszystko.
Macie kogos do polecenia z Warszawy ew. Ktoś kto przyjmuje prywatnie i na NFZ?
Pierwszy poród mialam SN, jednak nie wiem czy będę mogła teraz rodzić naturalnie, więc nie chcę napewno lekarza który za wszelką cenę ciśnie na poród naturalny.
Życzę kazdej spokojnej ciąży, bez uciążliwych dolegliwosci i szczęśliwego terminowego rozwiązania
Ja poprzednią przenosiłam 12 dni ale moze i dobrze bo inaczej termin był w proma aprilis 🤣2015 👶
2018 👶
05.12.2024 - aniołek💔 ( 10t2d) -
Mam wyniki bety 17 dpo 779,21! 🥳 Przyrost o ponad 150 % Bardzo się cieszę 😀
I chyba się umówię do lekarza w przyszłym tygodniu 😊Pokahontaz26, Maniaaa., Sanana, Darka009, Lusia90, Elena20, Vilka, Galaxis lubią tę wiadomość
-10.01.- 4 wizyta
-13.12- 3 wizyta (9+4) szalejące dzidzi 🍒
-22.11- 2 wizyta (6+2) mamy serduszko ❤️
-14.11.- 1 wizyta(5+3)pęcherzyk ciążowy
-8 ms ( 28 październik II kreski) 🌱🍀👣
-7 ms (wrzesień) 💔 ciąża biochemiczna 💔
-Podejrzenie Hashimoto, guzki na tarczycy,Niedowaga, od dzieciństwa problemy z serduchem 💔💉
ASD II,arytmia od 2021r. anemia (Czerwiec 2024r.)
👱♀️29🧑29 -
Cześć dziewczyny,
Ja również niepewnie dołączam w środę 30.10 miałam pierwszą wizytę na której zobaczyłam pęcherzyk ciążowy❤️, wstępnie termin wychodzi mi na 5 lipca. Następną wizytę mającą potwierdzić akcje serca mam ustaloną na 16.11. Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze z uwagi, że jest to moja pierwsza ciąża.😄Maniaaa., Sanana, rolka355, Karla_, Darka009, Nieprzejrzysta, Lusia90, Elena20, Vilka, Galaxis lubią tę wiadomość
-
TaKayaJa wrote:Cześć Wam, skromnie zaglądam do Was, moja historia w skrócie w stopce, próbuje nadgonić jeszcze kilka stron przede mną😁
Termin Vilka wychodzi na to, że 2.07 😍
7.11 planowana wizyta z usg, mam.nadzieję, że już usłyszymy serduszko 🥹
Mamy córkę 2014 rocznik więc między dziećmi bedzie 11 lat różnicy 🙈 chyba na razie nie widzę tu żadnej takiej ryzykantka 😅 W domu będzie nabuzowana hormonami nastolatka i niemowlak, więc albo osiwieje albo wyłysieję 🤣
Lekarz kazał do następnej wizyty zastanowić się nad tym gdzie będę prowadziła ciążę (po udanej procedurze ivf muszę zmienić) a ja nie mam bladego pojęcia bo szybko (choc na szczęście) się zadziało wszystko.
Macie kogos do polecenia z Warszawy ew. Ktoś kto przyjmuje prywatnie i na NFZ?
Pierwszy poród mialam SN, jednak nie wiem czy będę mogła teraz rodzić naturalnie, więc nie chcę napewno lekarza który za wszelką cenę ciśnie na poród naturalny.
Życzę kazdej spokojnej ciąży, bez uciążliwych dolegliwosci i szczęśliwego terminowego rozwiązania
Ja poprzednią przenosiłam 12 dni ale moze i dobrze bo inaczej termin był w proma aprilis 🤣
Ja mam syna z 2014 i 2016 więc taka sama różnica wieku super 🙂TaKayaJa lubi tę wiadomość
-
Magdalenabc wrote:Cześć dziewczyny,
Ja również niepewnie dołączam w środę 30.10 miałam pierwszą wizytę na której zobaczyłam pęcherzyk ciążowy❤️, wstępnie termin wychodzi mi na 5 lipca. Następną wizytę mającą potwierdzić akcje serca mam ustaloną na 16.11. Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze z uwagi, że jest to moja pierwsza ciąża.😄 -
nick nieaktualnyHej. Wizyta dziś 5+4 i był maleńki zarodek 🪱. Za tydzien wizyta serduszkowa. Ale byłam postresowana na maxa ! Mam skierowanie na badania krwi i moczu. Dostałam acard i duphaston. Mam jeszcze dwa razy sprawdzic bete.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2024, 16:55
Pokahontaz26, Truśka, Nieprzejrzysta, Lusia90, Vilka lubią tę wiadomość
-
rolka355 wrote:Hej. Wizyta dziś 5+4 i był maleńki zarodek 🪱. Za tydzien wizyta serduszkowa. Ale byłam postresowana na maxa ! Mam skierowanie na badania krwi i moczu. Dostałam acard i duphaston. Mam jeszcze dwa razy sprawdzic bete.
Super ! Kiedy miałaś ostania miesiączkę ? Pamiętasz swoją ostatnią betę? Jak tak to z którego dnia ? Przepraszam, że tak dopytuje, po prostu staram się oszacować co zobaczę w środę na wizycie32l.👱🏻♀️👱🏻♂️
Starania od 07.2023r.
Listopad 23⏸️-> 03.2024r. synek 22tc. 👼🏻💔
Wznowienie starań 06.2024r.
Lipiec 24⏸️->ciąża biochemiczna💔
Październik 24⏸️
9dpo Beta 15,5, progesteron 20
12dpo Beta 281, progesteron 30
14dpo Beta 718, progesteron 30
06.11 mamy ❤️ 6+3
25.11 2,5 cm 👶🏻
12.12 NIFTy pro-zdrowy 🐥🩵
Kariotypy✅
Mutacja PAI hetero
-
Pa-u-linka wrote:U mnie trzecia ciąża 😜 dwie córki w domu z 2015 i 2018 więc między najstarszą będzie 10 lat różnicy🙍♀️'89
amh 3,96
wstępnie wszystko w normie
🙍♂️'85
cukrzyca typu 1
👨👩👧 '2014 córka
👨👩👧👦?????? Starania o rodzeństwo ponad 5 lat naturalne, 2.08.24 pierwsza wizyta w klinice niepłodności - kwalifikacja do IVF
27.08 badania
26.09 1 start stymulacji krótki protokół
9.10 PICK UP 🙈🙉🙊 4 komórki pobrane
14.10 transfer ET 4.1.2
❄️❄️
9dpt beta 96 prog 53
10dpt beta 142 prog 56
12dpt beta 313 prog 66
17dpt beta 2465 prog 48
24 dpt beta 15332 prog 61 _CRL 4,1 mm i jest 💗
-
Truśka wrote:Ja mam syna z 2014 i 2016 więc taka sama różnica wieku super 🙂🙍♀️'89
amh 3,96
🙍♂️'85
cukrzyca typu 1
👨👩👧 '2014 córka
👨👩👧👦?????? Starania o rodzeństwo ponad 5 lat naturalne, 2.08.24 pierwsza wizyta w klinice niepłodności - kwalifikacja do IVF
27.08 badania
14.10 transfer ET 4.1.2
❄️❄️
9dpt beta 96 prog 53
10dpt beta 142 prog 56
12dpt beta 313 prog 66
17dpt beta 2465 prog 48
-
Pa-u-linka, Truśka, a Wasze dzieci juz wiedzą o Waszym stanie, albo kiedy macie zamiar powiedzieć? Jak wcześniej roznica wieku była 2-3 lata to wydaje mi się łatwiej do przebrnięcia temat, a teraz 10-11 lat,.to ja się zastanawiam, kiedy może być ten odpowiedni moment🙍♀️'89
amh 3,96
🙍♂️'85
cukrzyca typu 1
👨👩👧 '2014 córka
27.08 badania
14.10 transfer ET 4.1.2
❄️❄️
9dpt beta 96 prog 53
10dpt beta 142 prog 56
12dpt beta 313 prog 66
17dpt beta 2465 prog 48
-
nick nieaktualnySanana wrote:Super ! Kiedy miałaś ostania miesiączkę ? Pamiętasz swoją ostatnią betę? Jak tak to z którego dnia ? Przepraszam, że tak dopytuje, po prostu staram się oszacować co zobaczę w środę na wizycie
Miesiączka 26.09 ostatnia. Beta 2600 ale jakoś tydzień temu, później nie robiłam.Sanana lubi tę wiadomość
-
Darka009 wrote:Sanana a kiedy masz zaplanowaną wizytę? Ja mam dokładnie takie same wątpliwości.. zastanawiam się
czy serduszko będzie już widoczne, czy może lepiej przełożyć wizytę na 14.11.. wstępnie wizytę mam na piątek, a miesiączkę miałam 29.09.Darka009 lubi tę wiadomość
-
TaKayaJa wrote:Pa-u-linka, Truśka, a Wasze dzieci juz wiedzą o Waszym stanie, albo kiedy macie zamiar powiedzieć? Jak wcześniej roznica wieku była 2-3 lata to wydaje mi się łatwiej do przebrnięcia temat, a teraz 10-11 lat,.to ja się zastanawiam, kiedy może być ten odpowiedni moment
Nie wiedzą i myślę że najwcześniej po 10 tc albo po badaniach prenatalnych po 13 tc.. chociaż oni strasznie nas namawiali na dziecko i chcieli więc myślę że radość będzie ale chciałabym trochę odczekać jednak
Chyba że brzuch wcześniej będzie widać 🙈
Co do różnicy wieku to ja mam rodzeństwo 13/11/10/8 lat stąd dla mnie było spoko chociaż czułam się jak jedynaczka jak byłam małaTaKayaJa lubi tę wiadomość