LIPCOWE mamy 2025 👶🌞🏝️
-
WIADOMOŚĆ
-
Vilka wrote:Dziewczyny, które niedawno dołączyły. Napiszcie jaki macie termin z OM to was wpisze na pierwszej stronie.
Termin Vilka wychodzi na to, że 2.07 😍
7.11 planowana wizyta z usg, mam.nadzieję, że już usłyszymy serduszko 🥹
Mamy córkę 2014 rocznik więc między dziećmi bedzie 11 lat różnicy 🙈 chyba na razie nie widzę tu żadnej takiej ryzykantka 😅 W domu będzie nabuzowana hormonami nastolatka i niemowlak, więc albo osiwieje albo wyłysieję 🤣
Lekarz kazał do następnej wizyty zastanowić się nad tym gdzie będę prowadziła ciążę (po udanej procedurze ivf muszę zmienić) a ja nie mam bladego pojęcia bo szybko (choc na szczęście) się zadziało wszystko.
Macie kogos do polecenia z Warszawy ew. Ktoś kto przyjmuje prywatnie i na NFZ?
Pierwszy poród mialam SN, jednak nie wiem czy będę mogła teraz rodzić naturalnie, więc nie chcę napewno lekarza który za wszelką cenę ciśnie na poród naturalny.
Życzę kazdej spokojnej ciąży, bez uciążliwych dolegliwosci i szczęśliwego terminowego rozwiązania
Ja poprzednią przenosiłam 12 dni ale moze i dobrze bo inaczej termin był w proma aprilis 🤣Galaxis lubi tę wiadomość
🙍♀️'89
amh 3,96
wstępnie wszystko w normie
🙍♂️'85
cukrzyca typu 1
👨👩👧 '2014 córka
👨👩👧👦?????? Starania o rodzeństwo ponad 5 lat naturalne, 2.08.24 pierwsza wizyta w klinice niepłodności - kwalifikacja do IVF
27.08 badania
26.09 1 start stymulacji krótki protokół
9.10 PICK UP 🙈🙉🙊 4 komórki pobrane
14.10 transfer ET 4.1.2
❄️❄️
9dpt beta 96 prog 53
10dpt beta 142 prog 56
12dpt beta 313 prog 66
17dpt beta 2465 prog 48
24 dpt beta 15332 prog 61 _CRL 4,1 mm i jest 💗
-
Dziewczyny a ja chyba jednak wybiorę się na betę, te kreski na testach od soboty wcale nie robią się codziennie ciemniejsze. 😑muszę się jakoś dowiedzieć co jest grane a na sikańce już nie mam cierpliwości .
-
A jednak, test zrobiony 20 minut później już wyraźniejsza kreska niż pozostałe. 😅 pozdrawiam wszystkie nałogowe teściary..😂pierwsze testy u góry z wczoraj, dwa na dole z dziś https://zapodaj.net/plik-kRLVpg33aJ
Chmurka4 lubi tę wiadomość
-
tygrysek7773 wrote:A jednak, test zrobiony 20 minut później już wyraźniejsza kreska niż pozostałe. 😅 pozdrawiam wszystkie nałogowe teściary..😂pierwsze testy u góry z wczoraj, dwa na dole z dziś https://zapodaj.net/plik-kRLVpg33aJ
Moje pierwsze dwa testy też tak wyglądały, byłam 5dbi po transferze. Zastanawiałam się czy to poprostu jakiś wadliwy test, że ciutke pokazuję ale w sumie nie pokazuje drugiej kreski 😅 to zrobiłam na kolejny dzień i to samo ,nawet ich nie pokazałam mężowi bo pierwsze co bym usłyszała( nie swiruj tylko zrob test kiedy Pani Doktor kazała) ,poleciałam na betę a beta 7.5 więc malusia i dlatego testy pokazywały widoczną tylko pod światło kreskę. Dwie kolejne doby poczekałam, zrobiłam rano test i już mogłam się pochwalić mężowi wyraźnym testem pozytywnym,który sam widział gołym okiem 😁🥰 beta wtedy była już 45.9
Polecam iść na betę, tam będziesz miała pewność ale ja bym się powoli już cieszyła 😁😁✊️❤
Ja mam dziś 5t1d i mam pierwsza wizytę o 11.20 🤩2015 CP💔
2016 CP💔
2017.07👶Marcel
2018 poronienie 💔
2018-starania kilka lat
2024.06 rozpoczęta przygoda z in vitro
2024.10.17-transfer zarodka
23.10 beta 7.5
25.10 beta 54.5
28.10beta 419
31.10 beta 1219
04.11 USG pęcherzyk z ciałkiem żółtym 🤗
18.11 kolejna wizyta ❤️
Klinika Gameta Rzgów
Termin 05.07.2025
-
tygrysek7773 wrote:A jednak, test zrobiony 20 minut później już wyraźniejsza kreska niż pozostałe. 😅 pozdrawiam wszystkie nałogowe teściary..😂pierwsze testy u góry z wczoraj, dwa na dole z dziś https://zapodaj.net/plik-kRLVpg33aJ
-
Witam się z wami w mój wyczekany poniedziałek 😁 dziś na 11.30 mam pierwszą wizytę 🥹
Proszę o trzymanie mocnych kciuków ✊🏼 i za pozostałe wizytujace również trzymam mocne kciuki , dajcie znać po wizytach ✊🏼Pokahontaz26, tygrysek7773, Nieprzejrzysta, Elena20, Chmurka4, Kamax9, Vilka, Galaxis lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny to mój test z tego miesiąca, a na drugi dzień beta 135
https://zapodaj.net/plik-v2Q4WdoJyL
Ja uważam, że lepiej dla spokoju iść na betę niż porównywać kreski 😊
Mania trzymam kciuki! Daj znać po jak tam Kropek 🥰tygrysek7773, Maniaaa. lubią tę wiadomość
-
Maniaa trzymam kciuki za serducho jak dzwon 🥰
Dziewczyny jak dodać suwaczki jak działam z aplikacji z telefonu ? Nie mogę kliknąć spoleczność- forum , nie podświetla mi sięManiaaa. lubi tę wiadomość
-
Pokahontaz26 wrote:Dziewczyny to mój test z tego miesiąca, a na drugi dzień beta 135
https://zapodaj.net/plik-v2Q4WdoJyL
Ja uważam, że lepiej dla spokoju iść na betę niż porównywać kreski 😊
Mania trzymam kciuki! Daj znać po jak tam Kropek 🥰Pokahontaz26 lubi tę wiadomość
-
tygrysek7773 wrote:Maniaa trzymam kciuki za serducho jak dzwon 🥰
Dziewczyny jak dodać suwaczki jak działam z aplikacji z telefonu ? Nie mogę kliknąć spoleczność- forum , nie podświetla mi się -
No i dupa. Nie zrobiłam u nas bety bo w przychodni robią tylko te ze skierowania. Muszę czekać na środę. Także będę miała drugą betę po 4 dniach
-
Hej dziewczyny, pytanie z innej beczki czy powiedziałyście już swoim rodzicom o ciąży czy czekacie do jakiegoś momentu ? Jestem z mężem świeżo po ślubie i strasznie kusi mnie poinfokoujednych i drugich rodziców o ciąży chociaż na USG jeszcze nie byłam ale beta rośnie 🙈
Maniaaa. lubi tę wiadomość
-
Iiiiii00 wrote:Hej dziewczyny, pytanie z innej beczki czy powiedziałyście już swoim rodzicom o ciąży czy czekacie do jakiegoś momentu ? Jestem z mężem świeżo po ślubie i strasznie kusi mnie poinfokoujednych i drugich rodziców o ciąży chociaż na USG jeszcze nie byłam ale beta rośnie 🙈
Iiiiii00, Pokahontaz26 lubią tę wiadomość
-
Iiiiii00 wrote:Hej dziewczyny, pytanie z innej beczki czy powiedziałyście już swoim rodzicom o ciąży czy czekacie do jakiegoś momentu ? Jestem z mężem świeżo po ślubie i strasznie kusi mnie poinfokoujednych i drugich rodziców o ciąży chociaż na USG jeszcze nie byłam ale beta rośnie 🙈
-
Super, że przybyło tu tyle nowych osób ❤️
My z poinformowaniem rodziny czekamy do pierwszej wizyty 🙂 święta to też super termin na poinformowanie, ale tak długo raczej nie wytrzymamy 😄 -
Afalvia wrote:Dziś wizyta na 10. Ale stresik 🥹♥️
-