LIPCOWE mamy 2025 👶🌞🏝️
-
WIADOMOŚĆ
-
Vilka wrote:Nieprzejrzysta super wieści 🩷
kinia92 a z czego może wynikać twoja utrata wagi? U mnie, tak jak pisałam wcześniej, cycoholik plus przebyta jelitówka trochę mi odjęły kilogramów.
Tygrysek773 tak dokładnie tak właśnie mam 😁😁 ale na szczęście staram się sama załatwiać temat zakupów i nie ganiać męża po sklepach, nie mam serca, chociaż takie zachcianki to się zdarzają stosunkowo rzadko, jedyne na co mam codziennie ochotę to jakiś fast foody więc czasami zjemy kebaba, burgera albo nawet wystarczy mi dobra pizza mrożona która ostatnio zawsze jest w zamrażarce 😃
Kamax9 my właśnie kompletnie nie mamy imienia dla chłopca, ani jednego, bo albo nie podobają mi się żadne, albo podobają nam się z mężem takie które druga strona nie akceptuje 🙈
Jeśli chodzi o dziewczynkę to mamy pomysł i miejmy nadzieję że tak zostanie.
U nas mąż obstawia że to będą chlopcy i chce Piotr Paweł. Tak jak Paweł mi pasuje, tak ten Piotr coś nie bardzo i nie wiem jak mu to powiedzieć już w pierwszej ciąży jak miał być chłopak to mówił że będzie Piotr 🙄12 cs szczęśliwy🥺
02.2020 👧
08.2021 👼
03.2024
LH 12,6
FSH 10,4
AMH 0,53
10.2024
AMH 0,211
FSH 13,10
Lh 9,43
07.11.2024 ⏸️ beta 105, prog 25,65
09.11.2024 beta 257,9, prog 24,07
12.09.2024 beta 890,8, prog 16,86
25.11.2024 dwa groszki z ❤️❤️ 124ud/min🥺
13.12.2024 dwa Misie Haribo 2,4cm ❤️❤️ 176ud/min🥺
07.01.2024 wizyta 🤞
Duphaston 2x1, acard 75
-
Kamax9 wrote:U nas to Kornelia, Aleksandra, Nela
Wojtek mi się baaaardzo podoba i byłabym skłonna dać tak na imię synkowi gdyby nie to, że mam nazwisko Wojciechowska i by był Wojciech Wojciechowski, to tak średnio na jeża 😀😅
Hahaha o ja Cie, to jest właśnie ten problem jak ma się imię w nazwisku 😅
Ale jak Ci się bardzo podoba to czemu nie? Jest kilku znanych ludzi np. Kajetan Kajetanowicz, łatwo się zapamiętuje, ale jak uważasz 😉 Bo ja np. Nie chciałabym dać dziecku długiego imienia bo mam długie imię i nazwisko i wiem jakie to denerwujące jest pisanie tego nawet po kilka razy 😵Kamax9 lubi tę wiadomość
-10.01.- 4 wizyta
-13.12- 3 wizyta (9+4) szalejące dzidzi 🍒
-22.11- 2 wizyta (6+2) mamy serduszko ❤️
-14.11.- 1 wizyta(5+3)pęcherzyk ciążowy
-8 ms ( 28 październik II kreski) 🌱🍀👣
-7 ms (wrzesień) 💔 ciąża biochemiczna 💔
-Podejrzenie Hashimoto, guzki na tarczycy,Niedowaga, od dzieciństwa problemy z serduchem 💔💉
ASD II,arytmia od 2021r. anemia (Czerwiec 2024r.)
👱♀️29🧑29 -
Nieprzejrzysta wrote:Ładne imiona na dziewczynkę 😀 Ola i Nela jest super 😉
Hahaha o ja Cie, to jest właśnie ten problem jak ma się imię w nazwisku 😅
Ale jak Ci się bardzo podoba to czemu nie? Jest kilku znanych ludzi np. Kajetan Kajetanowicz, łatwo się zapamiętuje, ale jak uważasz 😉 Bo ja np. Nie chciałabym dać dziecku długiego imienia bo mam długie imię i nazwisko i wiem jakie to denerwujące jest pisanie tego nawet po kilka razy 😵
No kurcze jakoś mi tak to nie gra do końca jak jest imię identyczne jak nazwisko 😄 to jest prawda, jak zmieniłam nazwisko właśnie na to męża długie to się śmiałam że tracę dwa razy więcej czasu jak się podpisuje w pracy na dokumentach 😁 no i to fakt jak imię jest krótkie to w miarę jest to wygodne gdzieś w urzędach itd, nie brakuje miejsca 😅 zobaczymy jeszcze co z mężem wybierzemy, kiedyś bardzo nam się podobało imię Igor i to do tego stopnia, że braliśmy ślub w dzień imienin Igora 😀😁 ale teraz nam się zmieniło i jakoś ten Igor poszedł na dalszy plan😀Starania od 06.2022
Grudzień 2022 -Aniołek 7/8 tc(*)
Listopad 2023- ciąża biochemiczna
Kwiecień 2024- ciąża biochemiczna
21.10.2024 II chwilo trwaj 🥹❤️🤞🏻
6.11 CRL 2,17mm, Twoje serduszko bije 🥰
14.11 CRL 9.93 mm
27.11 CRL 2,9 cm
16.12 CRL 5,5 cm i prawdopodobnie będziesz chłopcem 🩵
19.12 badanie prenatalne- niskie ryzyka
31.12 CRL 8,04 cm, rośnij zdrowo Nasz mały Synku🍀
-
Kamax9 wrote:No kurcze jakoś mi tak to nie gra do końca jak jest imię identyczne jak nazwisko 😄 to jest prawda, jak zmieniłam nazwisko właśnie na to męża długie to się śmiałam że tracę dwa razy więcej czasu jak się podpisuje w pracy na dokumentach 😁 no i to fakt jak imię jest krótkie to w miarę jest to wygodne gdzieś w urzędach itd, nie brakuje miejsca 😅 zobaczymy jeszcze co z mężem wybierzemy, kiedyś bardzo nam się podobało imię Igor i to do tego stopnia, że braliśmy ślub w dzień imienin Igora 😀😁 ale teraz nam się zmieniło i jakoś ten Igor poszedł na dalszy plan😀
Ja też tak patrzę że długie nazwisko to musi być krótkie imię w miarę a że nazwisko córka teraz będzie miała inne niż synowie to szukałam krótszego 😅 mi się jeszcze Florka podobało i Wanda ale myślę że już chłopaki postanowili że FelaKamax9, Praskovia lubią tę wiadomość
-
Róża11 wrote:Zostań, proszę. Niektórych trzeba po prostu ignorować, jedna osoba nie może tak dużej grupy zepsuć. Nie słuchaj docinek, że Ty dokręcisz śrubę itd, bo to nieprawda, to jest reakcja obronna. Nie ktorzy nie odnajduja sie w grupie i tyle, to sa glebsze podloza. Jesteś pomocna i to nieraz się przekonałam, Twój nick nie jest przypadkowy. Zawsze znajdą się osoby, które trują otoczenie i też takie, które im sprzyjają. Nie odłączaj się proszę od grupy, bo jesteś naprawdę wartościowa i ważna częścią..
-contebis. A jeśli pisalas w tym jednym poście ,,ona" mając na myśli mnie, to ja broń Boże do nikogo nie pije. Mam uraz do Ciebie i tylko i wylacznie do Ciebie, a z każdym Twoim postem i konwersacja z dziewczynami widzę, jak probujesz kogoś zniżyć i nie moc mu powiedzieć zdania, nie udaje Ci się to i ja nie pozwalam na to, żeby ktoś się czuł przez Ciebie źle, każda konwersacja z Tobą jest uszczypliwa. Dlugo nie komentowałam, ale sorry, no nikt tu nie będzie się podstosowtwal, bo Ty tak sobie chcesz. Jeśli to dalej tak będzie wyglądać, to ja też opuszczę grupę. -
Kinia92 wrote:A jak Twoja waga ? Ja się długo nie ważyłam do dziś... I się przeraziłam bo schudłam.. mam już 6 kg na minusie i już wiem że dostanę opieprz od lekarza 7 stycznia 🙈
-
Truśka wrote:Te Falko to 0% i niby nie ma wcale alkoholu
Truśka, Dosia_24, Anka657 lubią tę wiadomość
-
Truśka wrote:Tak Gucio to Gustaw 🙂 synków mam Julka i Konstantego - Kostka
Ja mam kumpelę, która ma na imię Konstancja. Piękne imię i nigdy przez moje dotychczasowe życie nie spotkałam jeszcze nikogo z takim imieniem.Truśka lubi tę wiadomość
Starania od 06.2022
14.11 CRL 9.93 mm
27.11 CRL 2,9 cm
-
Truśka wrote:Ja też tak patrzę że długie nazwisko to musi być krótkie imię w miarę a że nazwisko córka teraz będzie miała inne niż synowie to szukałam krótszego 😅 mi się jeszcze Florka podobało i Wanda ale myślę że już chłopaki postanowili że Fela
Ja mam długie imię i nazwisko, bo to w nicku to nie moje imię 🙈 i jest co pisać 😀 ale będzie mi ciężko znaleźć krótkie imię dla chłopca które mi się spodoba 😀🙈 podoba mi się jeszcze imię Wit ale myślę że u mojego męża nie przejdzie 😀😁Praskovia lubi tę wiadomość
Starania od 06.2022
14.11 CRL 9.93 mm
27.11 CRL 2,9 cm
-
ConteBis wrote:Wez Ty dziewczyno odbij już ode mnie bo znowu podwójne standardy. Ty będziesz cisnac po mnie a ja mam siedzieć cicho i to niby ja psuje atmosferę? Napisałam ci raz, że z grzeczności nie odpowiem na twoja prowokacje a ty dalej w postach między wierszami do mnie pijesz a później do wojcinki. Idz ochłoń dziewczyno i nie nakręcaj znowu tematu, który już jest zamknięty. Amen.
Ale ja do nikogo nic nie pisze, dlaczego nastawiasz innych przeciwko mnie i wplątujesz, ja w zyciu do Wojcinki nic nie mialam, ani nic nie pisalam, a do Ciebie pierwszy raz dzis sie odnioslam. Ja mam dość serdecznie. Robię pauzę. Mam nadzieję, że jesteś z siebie dumna. Pa.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2024, 16:13
Wojcinka lubi tę wiadomość
🚺 29
🚹 31
Razem 13 lat
2021 💒
2 lata starań, rok w klinicie, badania- ja wszystko ok, mąż lekko obniżone parametry nasienia, przerwanie wizyt sierpień 2024
Ostatnia miesiączka 27.09.2024, cykle regularne
22.10.2024 dwie kreski🤞
Leki: progesteron besins 100mg raz dziennie
Beta:
24.10.2024; 52
26.10.2024; 148
28.10.2024; 498; prog.; 42,7 ng/ml
30.10.2024; 1343
05.11.2024; 14109; prog.; 194 nmol/l
08.11.2024 0,28 crl 💛 bije serduszko
19.11.2024 1,24 crl 💛 bije serduszko
03.12.2024 2,51 crl 💛 bije serduszko
16.12.2024 prenatalne usg+ pappa; niskie ryzyka, 80% dziewczynka 💜 termin z usg i OM 04.07.2025 -
My wykorzystujemy „wolne“ i byliśmy dziś w Ikei, okazało się , że ten sam pomysł ma całe miasto 🤣
Oczywiście najważniejszej rzeczy nie dostałam (wykupiona 😤 a rano na stronie był jeszcze status „na magazynie“) humor poprawił mi hot dog :]
Jutro idziemy na kolację do znajomych, my robimy przystawki, gospodarze danie główne a inni znajomi deser. Założeniem wstępnym był, że każda z par o 0:30 planuje już być w lóżku, więc taka impreza 🥳🥂
Dziewczyny, ja wiem wszystkie jesteśmy podbuzowane hormonami, obawami o dzieciątka i ogólnie zmniejszającym się życiem. Pamiętajcie jednak, że każdy ma prawo do swoich opinii i ich wyrażania. Dlatego tak lubię te forum, można spojrzeć na dany temat z innej strony i wyciągnąć z tego coś dla siebie. Szanujmy siebie i innych oraz ich zdanie, nie musimy się zgadzać ale powinniśmy się szanować. Bądźmy dla siebie dobre, bo jak my nie będziemy, to kto?
Pozdrawiam, ja objedzona hot dogami z Ikei 😇Dosia_24 lubi tę wiadomość
-
Lawenda_a wrote:Coś takiego piszą na stronie: "F'ALKO Sparkling Rose 0% zawiera śladowe ilości alkoholu, podobne do naturalnej zawartości alkoholu występującej w dojrzałych owocach, świeżych sokach czy nawet chlebie razowym - około 0,2%. Z uwagi na naturalne procesy fermentacji, dokładny % alkoholu może wykazywać niewielkie różnice między partiami produkcyjnymi, ale nigdy nie przekracza ona dozwolonej objętości dla produktów bezalkoholowych (0,5%) - jest dużo bliżej zera. Jest też niższa niż zawartość alkoholu w bananach, kefirze czy większości kiszonek." Ps. Nawet nie wiedziałam że w bananach jest alkohol
O nie, a ja tak się bananami zajadałam ostatnio 😅
Mojemu mężowi dentystka kiedyś powiedziała, że promieniowanie podczas wykonania zdjęcia rtg jednego zęba jest porównywalne do zjedzenia jednego banana ale nie wiem czy to prawda czy jakaś głupotka 😂 te banany niebezpieczne 😂Lawenda_a, Dosia_24 lubią tę wiadomość
Starania od 06.2022
14.11 CRL 9.93 mm
27.11 CRL 2,9 cm
-
Kamax9 wrote:Ja mam długie imię i nazwisko, bo to w nicku to nie moje imię 🙈 i jest co pisać 😀 ale będzie mi ciężko znaleźć krótkie imię dla chłopca które mi się spodoba 😀🙈 podoba mi się jeszcze imię Wit ale myślę że u mojego męża nie przejdzie 😀😁
Wit pięknie! Miałam tak dać na imię też synowi ale również nie przeszło 🤣Kamax9 lubi tę wiadomość
-
Truśka wrote:Wit pięknie! Miałam tak dać na imię też synowi ale również nie przeszło 🤣
No ja myślę, że u mnie też nie przejdzie akceptu męża 😂Starania od 06.2022
14.11 CRL 9.93 mm
27.11 CRL 2,9 cm
-
Róża11 wrote:Ale ja do nikogo nic nie pisze, dlaczego nastawiasz innych przeciwko mnie i wplątujesz, ja w zyciu do Wojcinki nic nie mialam, ani nic nie pisalam, a do Ciebie pierwszy raz dzis sie odnioslam. Ja mam dość serdecznie. Robię pauzę. Mam nadzieję, że jesteś z siebie dumna. Pa.
Ja to napisałam o tobie?
Kogo zniżam i próbuje nie moc mu powiedzieć zdania? Wypunktuj mi gdzie to zrobiłam? Skoro już mnie o coś oskarżasz to racz mieć czelność jeszcze to wykazać bo oprócz spiny z tobą o wartosc crl, nic podobnego z mojej strony nie miało miejsca. -
Truśka oo, a my chyba będziemy teraz mieć Julka jak będzie chlopak. Gustaw też mi się podoba i August ale mąż mówi nie. Mówi też nie na moje ukochane imiona Cyprian i wiktor. Buu
Lawenda no banany takie dojrzałe to nawet walą alkoholem xdTruśka lubi tę wiadomość
-
ConteBis wrote:Jak narazie to ty próbujesz mnie nacechować osobą, która rozpoczyna afery, itp itd. " Mam uraz do Ciebie i tylko i wylacznie do Ciebie, a z każdym Twoim postem i konwersacja z dziewczynami widzę, jak probujesz kogoś zniżyć i nie moc mu powiedzieć zdania, nie udaje Ci się to i ja nie pozwalam na to, żeby ktoś się czuł przez Ciebie źle, każda konwersacja z Tobą jest uszczypliwa."
Ja to napisałam o tobie?
Kogo zniżam i próbuje nie moc mu powiedzieć zdania? Wypunktuj mi gdzie to zrobiłam? Skoro już mnie o coś oskarżasz to racz mieć czelność jeszcze to wykazać bo oprócz spiny z tobą o wartosc crl, nic podobnego z mojej strony nie miało miejsca.
Proszę, już koniec tej negatywnej energii.
Tak jak Vilka prosiła o spokój tak powinnyście to uszanować. Po prostu odpuść. A racja jest jak za przeproszeniem dupa, każdy ma swojąTruśka, Praskovia, Dosia_24 lubią tę wiadomość
Starania od 06.2022
14.11 CRL 9.93 mm
27.11 CRL 2,9 cm
-
tygrysek7773 wrote:Truśka oo, a my chyba będziemy teraz mieć Julka jak będzie chlopak. Gustaw też mi się podoba i August ale mąż mówi nie. Mówi też nie na moje ukochane imiona Cyprian i wiktor. Buu
Lawenda no banany takie dojrzałe to nawet walą alkoholem xd
Moje ulubione banany to takie niedojrzałe, jeszcze prawie że zielone takich dojrzałych to już nie lubię 😀😀Starania od 06.2022
14.11 CRL 9.93 mm
27.11 CRL 2,9 cm
-
Róża11 wrote:Mam pytanie. Dziewczyny po prenatalnych, ile czekałyście na opis pappa+usg? Robiłam krew i usg 16 grudnia, wyniki są już od tygodnia opisu brak. Tak to trwa czy Medicover urlopuje? ☺
Robiłam USG i krew 17.12, a wyniku nie mam do tej pory Medicover32l.👱🏻♀️👱🏻♂️
Starania od 07.2023r.
Listopad 23⏸️-> 03.2024r. synek 22tc. 👼🏻💔
Wznowienie starań 06.2024r.
Lipiec 24⏸️->ciąża biochemiczna💔
Październik 24⏸️
9dpo Beta 15,5, progesteron 20
12dpo Beta 281, progesteron 30
14dpo Beta 718, progesteron 30
06.11 mamy ❤️ 6+3
25.11 2,5 cm 👶🏻
12.12 NIFTy pro-zdrowy 🐥🩵