X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne LIPCOWE mamy 2025 👶🌞🏝️
Odpowiedz

LIPCOWE mamy 2025 👶🌞🏝️

Oceń ten wątek:
  • 88Ania88 Przyjaciółka

Wysłany: Dzisiaj, 02:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosiaczek, Kas, co u Was?

preg.png
  • Gosiaczek.prosiaczek Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 02:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    88Ania88 wrote:
    Gosiaczek, Kas, co u Was?

Dziękuję że pytasz, u mnie większych krwawień narazie nie ma. W poniedziałek kontrola… i żyję tzn. Wegetuję. Za dwa tygodnie wizyta u psychiatry bo niestety zaorało mnie to … mam koszmary ze zalewam się całą krwią, boję się wyjść z domu bo znowu mogę dostać krwotoku. Także podczytuję Was ale tematy, które poruszacie są tak odrealnione dla mnie że nie odzywam się ;)

Jeszcze mój ukochany pies się pochorował, u weta zostawiłam już tysiaka a zero poprawy, właśnie przy nim siedzę bo widzę że coś mu jest nie tak… niby ma 16 lat ale denerwuje się w moim stanie razu 100… no jak nie urok to… wszystko na raz

👩🏻 34 & 👨‍🦱 42

26.04.2024 - 9 tc 💔

26.10.2024 -❓❓🍼

19.12.2024 oraz 02.01.2025 badania prenatalne USG+pappa 🧬 💙

27.02.2025 - Badania połówkowe

Cukrzyca ciążowa 🧁🧁

Leki 💊
    * Progesteron Bensis,
    * Luteina,
    * Neoparin,
    * Acard,
    * Insulina,

preg.png
  • 88Ania88 Przyjaciółka

Wysłany: Dzisiaj, 04:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosiaczek.prosiaczek wrote:
    Dziękuję że pytasz, u mnie większych krwawień narazie nie ma. W poniedziałek kontrola… i żyję tzn. Wegetuję. Za dwa tygodnie wizyta u psychiatry bo niestety zaorało mnie to … mam koszmary ze zalewam się całą krwią, boję się wyjść z domu bo znowu mogę dostać krwotoku. Także podczytuję Was ale tematy, które poruszacie są tak odrealnione dla mnie że nie odzywam się ;)

Jeszcze mój ukochany pies się pochorował, u weta zostawiłam już tysiaka a zero poprawy, właśnie przy nim siedzę bo widzę że coś mu jest nie tak… niby ma 16 lat ale denerwuje się w moim stanie razu 100… no jak nie urok to… wszystko na raz
    Dla mnie na razie kwesta porodu i wyboru wózka to też abstrakcja, mam nadzieję, że niedługo się to zmieni i uwierzę, że będzie dobrze.
    Znasz powód krwawienia, a to najważniejsze. Szyjkę masz ok, zobaczysz, że będzie dobrze. Czytałam gdzieś, że wit C pomaga zmniejszyć krwiaka, poszukaj sobie info o tym.

preg.png
‹‹ 348 349 350 351 352
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ