Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
odnosnie wózka:)! Ja mam od dawna wybrany wozek Quinny 3w1:) Maz wczoraj jak zobaczyl mowi co to??? Mowie wózek...
Zaaaa tyle pieniedzy!!??? to tyle kosztuje???
Sie zdziwiłmyslal ze to z 500zl a to 3100zl:P
Aneta210, jenny88 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAneta210 wrote:Ja też sukni ślubnej nie sprzedałam, ale chyba tego nigdy nie zrobię. To moja wymarzona suknia
i sentyment pozostał
Też już się nie mogę doczekać kupowania wózków, przygotowywania pokoiku, kupowania ciuszków, a to jeszcze tyyle cczasu:)
A Ja chciałam sprzedać, tyle że jak byli chętni to oczywiście najlepiej to za darmo oddać
jeśli chodzi o pokoik dla malucha, to u Mnie na dzień dzisiejszy jest to nie możliwe
dlatego łóżeczko i jakaś komoda będzie w sypialniz tej racji że ubrałam jeden pokój aby zrobić sobie łazienkę i kuchnię ..
Mam tyle dobrze że pokoje mam ogromne więc się pomieścimy
Budowa domku nam parę lat zajmie, niestety .. -
nick nieaktualnyMarteczka91 wrote:odnosnie wózka:)! Ja mam od dawna wybrany wozek Quinny 3w1:) Maz wczoraj jak zobaczyl mowi co to??? Mowie wózek...
Marteczka, to Ty już cenowo poleciałaś
Mi się podoba za 1400i jest to dla Mnie za dużo
Chica Mala lubi tę wiadomość
-
Marteczka91 wrote:odnosnie wózka:)! Ja mam od dawna wybrany wozek Quinny 3w1:) Maz wczoraj jak zobaczyl mowi co to??? Mowie wózek...
ale ja mam wózek z glowy, corcia dostała w prezencie od teściów jak sie urodziła
także czeka czysciutki, złożony i zapakowany. Łozeczko ze wszystkim kupil mi zaś mój tato i o ile pościel i te wszystkie osłony i baldachim jest w super stanie to samo lozeczko jest do niczego, oklejona sklejka
takze odradzam kupno "drewnianych" lozeczek z allegro
Lena87 lubi tę wiadomość
-
ale on jest taki piękniutki śliczniutki:) obejrzyj sobie!!!
Wiem ze duzo... glupia jestem...:p
Ale mamy ubezpieczenie u mnie w pracy i za urodzenie bobaska dostaniemy po 1500zl:P no w sam raz:PAneta210 lubi tę wiadomość
-
kusiczka - ja brałam ślub cywilny w 14 tyg ciąży 12 stycznia 2013. a potem ślub kościelny wraz z chrzetem 28 września 2013 i da sie wszystko załatwić, nauki przedmałżeńskie, lokal... wszystko wszystko.
Ja osobiście wyszłam z założenia, że lepiej już byc po porodzie by mieć siłe na to wesele i przygotowania bo jednak w ciązy i sennoś i te zmienne nastroje i zmiennośc zdania by mnie samą wykończyły psychicznie.
Helen - ta beta to nie taka najgorsza, ale jak mozesz to idź do gina, po co się stresować.
sury - bete masz świetną, nie marudź. dzidzia jest tam gdzie powinna.
a co do wózków to ja mam tako Warrior 3w1 i jest zajebiaszczy, zwrotny, na wielgachnych popmowanych kołach, wymienna gondola na spacerówke a nie jakieś składanie i cudowanie. Waży sobie nie jakoś dużo ale sa i lżejsze wózki ale mieszkam na parterze także nie musze go taszczyć po schodach.
Jest w kolorze zielonym i dla synka pasował i dla drugiej dzidzi będzie nawet jak się okaże, że to ONA.
tylko bardziej mnie zastanawia jak ogarnę 2 letniego syna i niemowlaka, czy jakiegoś tandemu nie kupimyAneta210, Sury lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMarteczka91 wrote:ale on jest taki piękniutki śliczniutki:) obejrzyj sobie!!!
Wiem ze duzo... glupia jestem...:p
Ale mamy ubezpieczenie u mnie w pracy i za urodzenie bobaska dostaniemy po 1500zl:P no w sam raz:P
My też mamy takie ubezpieczenie tyle że te pieniążki przeznaczone będą na chrzciny
Zgredek lubi tę wiadomość
-
Marteczka91 wrote:odnosnie wózka:)! Ja mam od dawna wybrany wozek Quinny 3w1:) Maz wczoraj jak zobaczyl mowi co to??? Mowie wózek...
ale nie raz jak siedze w pracy to chodzi jedna mamusia z wózkiem takim retrow kropy :0 też jest super:)
Helen wszystko będzie dobrze :** zobaczysz..Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2014, 11:43
-
Flexi wrote:pepitko a ile ma Córa? [ już doczytałam z suwaczka ].
eee no to już będzie pannica jak sie rodzeństwo pojawi i jej ani łóżeczka ani wózka nie potzrebaod wózka oduczylam ja jak miała półtora roku, w lozeczku spala dlugo i dlatego je tak zdewastowala bo to maly szogun jest
teraz spi juz w swoim pokoju, w "dorosłym" łóżku, bardzo była przywiązana do malego lozeczka ale przekupilam ja poscielą z Myszką Minnie i juz nie spi u nas w sypialni
I mimo że jest troszkę chytruskiem to mówi, że odda dzidziusiowi swój wózek i fotelik i małe lozeczko, ale najlepiej jakby malenstwo spało z nią a ona będzie je przykrywac i kolysanki śpiewać
Lena87, Aneta210, believe lubią tę wiadomość
-
Lena, dziekuje, bardzo mi milo, ze zauwazylas moj spanikowany wpis
Estradiol spadl z 2700 na 1200, wiec pewnie wiecej lekow dostane, moze zastrzyki.
A beta uwaga uwaga.. 4339!!!!24 dpo, 45dc. 17 dpo czyli 38dc bylo 334. Takze uf! Jejku mam nadzieje ze zobacze i uslysze dzis serduszko!
Dzis 6t2d od OM
usia89, pepitka, mała2930, Lena87, Sury, Sabela, MarliOne, Sana, Chica Mala, Ivettka, believe, jenny88 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDaisy wrote:Lena, dziekuje, bardzo mi milo, ze zauwazylas moj spanikowany wpis
Estradiol spadl z 2700 na 1200, wiec pewnie wiecej lekow dostane, moze zastrzyki.
A beta uwaga uwaga.. 4339!!!!24 dpo, 45dc. 17 dpo czyli 38dc bylo 334. Takze uf! Jejku mam nadzieje ze zobacze i uslysze dzis serduszko!
Dzis 6t2d od OM
Daisy mówiłam że wszystko w porządku będzie !
A bierz zastrzyki nie będę chociaż sama!
Czekam na wieści z wizyty
Mon!ta jeszcze raz GratulujęWiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2014, 11:46
Daisy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
My juz małżeństwem jesteśmy od 17.06.2006 jak to szybko zleciało<3 jan wózek mam dostałam od rodziców jak mała się urodziła Bebetto pascal i jestem zadowolona 3 w 1 łóżeczko jset mała dostanie normalne łóżko a to co ma odziedziczy braciszek lub siostrzyczka:)
Lena87, Aneta210 lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-69402.png
https://www.maluchy.pl/li-72296.png -
Daisy wrote:Lena, dziekuje, bardzo mi milo, ze zauwazylas moj spanikowany wpis
Dzis 6t2d od OM
https://www.maluchy.pl/li-69402.png
https://www.maluchy.pl/li-72296.png