Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
Mia S wrote:mala2930 , mam pytanie do Ciebie...
Bardzo bardzo podoba mi się Twój podpis "trzymaj się mocno mamusi" i strasznie mi pasuje do mojej sytuacjiCzy moglabym go od Ciebie zgapić i też sobie wpisać ?
Mia S lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-69402.png
https://www.maluchy.pl/li-72296.png -
ewela86 wrote:To rzeczywiscie nie dziwie sie, ze sie denerwujesz i ze plakalas bo sama tak mialam zanim uspokoil mnie troche Pl Gin (jechalam na wizyte prawie 2,5 godz.) ale od razu czulam sie lepiej i teraz mniej sie denerwuje napewno. Nie martw sie bo napewno wszystko sie unormuje i bedzie dobrze trzymam mocno kciuki! I idz znowu do GP niech wysle Cie na USG a napewno sie uspokoisz jak zobaczysz swojego groszkahttps://www.maluchy.pl/li-69402.png
https://www.maluchy.pl/li-72296.png -
Dzień dobry!
Odnośnie fb uważam, że to dobry pomysł, ale też na późniejszym etapie - jak się lepiej poznamy. Poza tym pewnie jeszcze parę osób "odapdnie" - w sensie, że uzna, że nie podoba im się tu i nie chcą się dalej angażować, no i zapewne po 13 tc dojdą nowe osoby - które do tej pory nie chcą się odzywać na forum.
Dla mnie taka "tajna grupa" na fb jest dobra, bo nikt poza nami nie ma do niej wglądu.
A tu niestety jest tak, że KAŻDY czyta co piszemy. Czytają nie tylko dziewczyny z innych wątków ( co widać po wtrąceniach w rozmowy), ale też mogą czytać nasze wypociny nasi mężowie, koleżanki z pracy, znajomi, rodzina.....
Nie mówiąc już o oglądaniu naszych zdjęć.
W poprzedniej ciąży z dziewczynami z forum założyłyśmy "prywatne" forum, na domenie phorum czy jakoś tak - i tam były już osoby tylko zarejstrowane i zaakceptowane przez administratora - jedną z nas. To prywatne forum funkcjonuje już dwa lata.
No i miało fajną funkcjonalność - pokazywało nam pierwszą nieprzeczytaną wiadomość po zalogowaniu
aaaa odnośnie nospy - to moja gin też jest przeciwna nadmiernemu używaniu, choć nie tłunmaczyła mi dlaczego v- a ja nie wnikałam. w każdym bądź razie w późniejszym etapie ciąży na skurcze przepisywała mi spasmolinę.
Na szczęście w tej ciąży nie potrzebuję żadnych z tych leków.
Miłego dnia życzę i udanych wizyt, jeśli ktoś ma dziś zaplanowanąLena87, gigsa, mała2930, Ivettka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
witam się i ja!
znowu miałam rano na papierze brązowy śluzbędę próbowała po południu się umówić do lekarza, jak mój nie będzie mógł to do innego. muszę sprawdzić czy na usg nadal ok bo do wizyty 3 grudnia się wykończę
co do fb to też mi się wydaje że na razie za wcześnie na to.Helen lubi tę wiadomość
-
hej dziewczyny!
dzisiaj samochód lekko zamarznięty, tak mi się nie chciało jechać do pracy
ja zaczynam pełne przygotowania do ślubu, wesela
ja na szczęście też nie muszę zażywać żadnych leków. już nie mogę się doczekać wizyty kolejneji usłyszeć to cudowne
!
co do forum- tu i tak mamy nicki, a nie podane imiona i nazwiska, więc jeśli z nikim znajomym się nie podzielimy wiedzą na ten temat, raczej nikt nas nie będzie czytał tutaj.Lena87, gigsa, Ivettka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
tak, wszystko przede mną
bardzo się cieszę
już 14 lutego
w weekend poinformowaliśmy rodziców (jednych i drugich) o weselu, no i maleństwie
wbrew moim obawom- wszyscy byli zadowoleninajbardziej zaskoczyła mnie reakcja mojego taty
w pozytywnym znaczeniu oczywiście
Lena87, gigsa, Ivettka lubią tę wiadomość
-
Kusiczka mnie też to czeka
ślubujemy na wiosnę
Ja właśnie wracam z laboratorium, jednak oprócz bety zrobiłam też ogólne badanie moczu. Pewnie nic z wyniku nie zrozumiem dlatego liczę na Waszą pomocpielęgniarka pokuła mi obie ręce, bo na prawej nie umiała pobrać krwi - taką mam tam cienką żyłę. No więc pobrała z tej co ostatnio. I oczywiście, jak już wracam do domu, to robi się ciepło i wyszło słoneczko
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2014, 09:53
kusiczka lubi tę wiadomość
Julia07.2015
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymufinka wrote:witam się i ja!
znowu miałam rano na papierze brązowy śluzbędę próbowała po południu się umówić do lekarza, jak mój nie będzie mógł to do innego. muszę sprawdzić czy na usg nadal ok bo do wizyty 3 grudnia się wykończę
co do fb to też mi się wydaje że na razie za wcześnie na to. -
Lena87 planowaliśmy na przyszły rok, ale bardziej sierpień/wrzesień, ale teraz stwierdziliśmy, że skoro mamy możliwość zrobić to wcześniej w tym miejscu i w tym kościele co chcieliśmy to zdecydowaliśmy, że weźmiemy ślub jeszcze zanim urodzi się Kruszynka, bo później już będzie raczej ciężko z maleństwem organizować wesele
Sana na wiosnę, tzn.? kwiecień? maj?Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2014, 10:01
Lena87 lubi tę wiadomość
-
kusiczka wrote:tak, wszystko przede mną
bardzo się cieszę
już 14 lutego
w weekend poinformowaliśmy rodziców (jednych i drugich) o weselu, no i maleństwie
wbrew moim obawom- wszyscy byli zadowoleninajbardziej zaskoczyła mnie reakcja mojego taty
w pozytywnym znaczeniu oczywiście
Trudno się dziwić...tyle miłych informacji jednego dniakusiczka, Lena87 lubią tę wiadomość
-
mufinka wrote:witam się i ja!
co do fb to też mi się wydaje że na razie za wcześnie na to.