X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lipcówki 2015:)!
Odpowiedz

Lipcówki 2015:)!

Oceń ten wątek:
  • Flexi Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2014, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaaa co do grupy na fb to jestem za tym by tu zostac bo powielanie grupy tam będzie czasopochlaniaczem moim zdaniem

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2014, 22:20

Nona lubi tę wiadomość

f2w3rjjgkobxpkau.png
    7a1668a4ff.png
    relgi09kqit9qz9a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 listopada 2014, 22:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2015, 13:51

• Flexi Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2014, 22:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak mnie brzuch zaczął bolec, jajniki wybuchna mu przez pepek

Linka05 lubi tę wiadomość

f2w3rjjgkobxpkau.png
    7a1668a4ff.png
    relgi09kqit9qz9a.png
  • Helen Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2014, 22:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flexi wrote:
    Jak mnie brzuch zaczął bolec, jajniki wybuchna mu przez pepek
    Weż nospę i połóż się, ciepła herbata pomoże dodatkowo:) masaż z oliwką też nie zaszkodzi:)-najlepiej zagonić do tego partnera jak jest pod reką :))

feegu6l.png
  • juwelka Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2014, 22:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2015, 13:32

Chica Mala lubi tę wiadomość

atdce6ydcmj5jyyx.png

oar843r8a3hzoi3d.png
  • ewela86 Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2014, 22:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mi wlasnie lekarz ostatnio powiedzial, zebym nie brala nospy na bol brzucha tylko lepiej wziac paracetamol bo niby nospa zabardzo rozluznia szyjke czy jakos tak... I powiem ze zglupialam, bo w pierwszej ciazy inna pani ginekolog kazala mi brac przy plamieniach i bolach brzucha wlasnie nospe forte 2 albo 3x1 juz nie pamietam dokladnie... Na wszelki wypadek jednak przestalam brac nospe.

Dobra dziewczynki ja tez uciekam spac bo pozno sie juz zrobilo a ja juz zasypiam :) Dobrej nocki wszystkim :*

Aniolek (*) 12.02.2014

3jvzcwa1e34kv3jd.png
    mhsvanli88vjtg38.png
  • believe Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2014, 23:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewela, mi moja ginekolog powiedziała, że można i nospe i paracetamol.

Juwelka, mamy wizytę w tym samym dniu :)

Dobranoc wszystkim :) ja jeszcze czytam sobie książkę, ale zaraz pasuje iść spać, bo jutro do pracy...

• believe Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2014, 23:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Juwelka, a co to masz za oliwkę? Bo już chyba kiedyś pytałam, ale żadna nie odpisała :P

• jenny88 Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2014, 00:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sana wrote:
    Kochane, zauważyłam, że sporo "-ówek 2015" ma swoją tajną grupę na fb, którą tylko one widzą. Mają tam tabelki z datami zajścia w ciążę, terminami porodów, płcią dziecka itd. Jesteście za założeniem takiej grupy, czy uważacie, że coś takiego w ogóle nie jest potrzebne? Jestem ciekawa Waszego zdania na ten temat :)
    Mi się pomysł podoba :)

---
    Z poprzedniego wątku ciążowego mamy wątek (który co prawda po porodzie jest mniej aktywny) i zamkniętą grupę na fb (która cały czas świetnie działa).

km5sdf9hw9lfjofs.png
    f2wlanliuanju9mz.png
    km5svcqgwvlx6b9m.png
    f2wlanlibk6qka1b.png

--

Mateusz <3 23.08.2018 [*] 9t+4d :(
  • jenny88 Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2014, 00:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ivettka wrote:
    Pomysł nie jest zły, ale nwm czy jak ktoś nie ma fb to bedzie chciał specjalnie zakładać dla grupy...ale to tylko taka sugestia... życzę dobrej nocki :)
    U nas w grupie jak ktoś nie miał fb to założył konto z imieniem i nickiem z forum ;)
    Sana wrote:
    Właśnie dlatego Was pytam o zdanie, też mi się wydaje, że w takiej grupie jest praktycznie to samo co tu :)
    Szefostwo ovu&belly chyba dopracowało stronki i fora, bo jakoś szybciej mi teraz na komórce śmigają :)
    Believe mnie ostatnio obudził głód :P
    Mi brakuje jednej opcji - albo nie wiem, że ona jest ;)

Chciałabym wiedzieć kiedy był mój ostatni post w danym wątku i od niego np. nadrabiać zaległości ;)

---
    Dobranoc!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2014, 00:30

km5sdf9hw9lfjofs.png
    f2wlanliuanju9mz.png
    km5svcqgwvlx6b9m.png
    f2wlanlibk6qka1b.png

--

Mateusz <3 23.08.2018 [*] 9t+4d :(
  • Sana Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2014, 06:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jenny faktycznie, przydałaby się taka opcja :) ja to rozwiązuję tak, że zapamiętuję nr strony na której dodałam ostatniego posta :P

Przebudziłam się o 2 na siku, położyłam się spowrotem spać, miałam tak totalnie różne sny że nie mogę dojść do siebie :D no i wstałam o 6:30 i koniec spania. Wyspana już jestem haha :P ubieram się i za niecałą godzinkę jadę na powtórkę bety.

Dobrego dnia :)

Zgredek lubi tę wiadomość

km5scwa10mzljyjj.png
    Julia <3 07.2015
  • Flexi Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2014, 07:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co lekarz to opinia. ja postanowiłam chodzić do tego samego lekarza co w pierwszej ciąży i jestem zadowolona z pierwszej wizyty. kobiety niektóre narzekają, że wizyta 5 minut niby trwa a moja zawsze 20 to minimum.

belive - Co do oliwki i w ogóle dziecięcych kosmetyków dla mnie nr 1 zapachowym są rzeczy z Hipp:) no pihttp://dziecko.haczewski.pl/index.php?cykl=33&dzien=20&miesiac=10&rok=2014&bg=000knie pachną dla mnie

f2w3rjjgkobxpkau.png
    7a1668a4ff.png
    relgi09kqit9qz9a.png
  • dora8201 Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2014, 07:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry! Witam i ja.
    Co do grupy na fb myślę ze jeszcze za wcześnie jest na nią.... Nie ma jeszcze rzeczy i tematów tak prywatnych i osobistych a poza tym grupa tu nie jest jeszcze wyklarowana... Póki co dałabym spokój... Poza tym ciężko mi Was ogarnąć nickiem a jakby doszły jeszcze imiona i nazwiska to juz w ogóle nie wiedziałabym kto jest kim

MUFFINKA jak sytuacja??

Eh ledwo oczy otworzyłam i juz mną targają mdłości...

Nona, believe lubią tę wiadomość

zpbnio4p92q84lda.png
    Młody 16.09.2008, Grochu (*) 9tc :*
    http://i9.photobucket.com/albums/a96/doda8201/08aborygen_zps4e330bfe.gif
  • Verona Ekspertka

Wysłany: 24 listopada 2014, 07:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry
    jeny ile stron miałam do nadgonienia, ale przez wszystkie przeszłam.
    Fb? fajna sprawa ale tez myślę że trochę wcześnie.
    Flexi ja też muszę się pilniować bo przytyłam 22 kg miałam cukrzycę ciążową i też podejrzewali zatrucie ale to wszytsko z mojego obżarstwa bo nie umiałam niestety się powstrzymać czego do dzisiaj żałuję bo ciało po zrzuceniu takiej wagi nie jest fajne.
    Miałam dzisiaj iść na badania ale jakoś nie mogę się wygmerać i jutro skoczę.
    miłego dnia

3i49p07wevcalt60.png
  • Sana Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2014, 07:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja właśnie jadę na betę, ale pizga :( mróz! Ubierajcie się ciepło dziewczyny. Ledwie wrócę to sobie coś ciepłego wypiję.

km5scwa10mzljyjj.png
    Julia <3 07.2015
  • dora8201 Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2014, 07:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja na szczęście dzis wychodzić nie muszę, syn mi się zalergizowal czymś mocno bo i na oko mu padło jakieś zapalenie, kaszle, wysypało go... Posiedzi ze mną w domu trochę żeby nie złapał czegoś w przedszkolu

Miałam popracować dziś trochę w domu ale chyba nie dam rady..

zpbnio4p92q84lda.png
    Młody 16.09.2008, Grochu (*) 9tc :*
    http://i9.photobucket.com/albums/a96/doda8201/08aborygen_zps4e330bfe.gif
  • madziulek Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2014, 07:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sana wrote:
    A ja właśnie jadę na betę, ale pizga :( mróz! Ubierajcie się ciepło dziewczyny. Ledwie wrócę to sobie coś ciepłego wypiję.
    Powodzenia :D

atdc3e5e035kp155.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 listopada 2014, 08:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień Dobry Dziewczyny ,

Jeśli chodzi o grupę na FB, mamy jeszcze czas na to ..
    Jak na razie potrzebujemy " małej integracji " ;)

Nona lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 listopada 2014, 08:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry! :)
    Jest jest - wynik bety: 4697!!!! :D nie wiem, jaka była wcześniejsza, ale według norm i tak wychodzi 6 tydzień, więc mam nadzieję, że wszystko jest ok :) dziś mija tydzień od dnia spodziewanej miesiączki, więc chyba wynik jest prawidłowy?! ale się cieszę!!!!! a jak dobrze pójdzie to w czwartek pierwsze usg :)

dora8201, mała2930, Nona, Sana, Helen, Mia S, Smartunia, believe, Ivettka, jenny88 lubią tę wiadomość

• mała2930 Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2014, 08:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam z rana ile wy naskrobałyscie od soboty kiedy to nadrobie? ale juz zabieram sie do czytania miłego dzionka:)witam wszystkie nowe ciężarówki:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2014, 08:42

https://www.maluchy.pl/li-69402.png
    https://www.maluchy.pl/li-72296.png
‹‹ 169 170 171 172 173 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko, niepłodność? - jak powiedzieć o tym innym?

Często bywa tak, że temat kłopotów z zajściem w ciążę jest owiany tajemnicą. Jak powiedzieć rodzinie i przyjaciołom o Waszych trudnych doświadczeniach związanych z przedłużającymi się staraniami o dziecko? Doświadczony psycholog, który na co dzień pracuje z parami zmagającymi się z niepłodnością - Justyna Kuczmierowska - proponuje napisanie listu. Sprawdź, co powinno znaleźć się w liście do bliskich osób. 

CZYTAJ WIĘCEJ