Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
believe wrote:A ja swoich jeszcze nie odebrałam. Byłam oddać krew w szpitalu (miałam skierowanie) i dowiedziałam się, że badania zostaną wysłane do poradni ginekologicznej, więc tam już pewnie są, ale zastanawiam się, czy będę miała możliwość je skserować. Bo przydadzą mi się podczas prywatnej wizyty.
-
Helen wrote:To super, że jest juz lepiej, i lek pomógł. Na wizycie zgłoś to lekarzowi, może stres przedłużał twoje bóle?czasami podświadomość może niektóre stany utrzymywać.
powiem ci, ze całkiem możliwe
Sana ale skierowanie masz od lekarza prywatnego czy od lekarza nfz? od tego pierwszego badania będą płatne
-
Sana wrote:Dziewczyny, czyli jak się dostaje skierowanie na badania, to wtedy one są darmowe?
Jak dostajesz skierowanie to tak. Bo rozumiem, że mówisz o lekarzu na NFZ? Bo prywatny daje Ci tylko listę badań do wykonania i wtedy za nie płacisz. A jak masz skierowanie od lekarza z NFZ, to wtedy masz je darmowe. -
Helen, pepitka, dziękuję za odpowiedzi
zawsze dziewczyny można na Was wszystkie liczyć
w takim razie cieszę się, że dostanę te badania lub chociaż będę mogła ksero zrobić. Bo tak to musiałabym je znowu odpłatnie zrobić, a to by było bez sensu.
pepitka, Helen lubią tę wiadomość
-
Kochane, zauważyłam, że sporo "-ówek 2015" ma swoją tajną grupę na fb, którą tylko one widzą. Mają tam tabelki z datami zajścia w ciążę, terminami porodów, płcią dziecka itd. Jesteście za założeniem takiej grupy, czy uważacie, że coś takiego w ogóle nie jest potrzebne? Jestem ciekawa Waszego zdania na ten temat
Morroind, Chica Mala lubią tę wiadomość
Julia07.2015
-
Ale duzo mialam nadrabiania po kilku godzinkach nieobecnosci
Jeszcze raz witam wszystkie dziewczyny
mufinka ja tez plamie na brazowo od ponad tygodnia, bylam u lekarza zeby sie upewnic czy to nic powaznego ale on powiedzial ze nie wie skad to krwawienie bo wszystko wyglada w porzadku jak narazie. Mimo wszystko dostalam duphaston 2x1 (ze wzgledu na wczesniejsze poronienie) ale plamienie nie ustalo calkiemMam nadzieje, ze to niedlugo sie juz zmieni
Mam nadzieje, ze Tobie sie juz nie pojawi
Ja z mezulkiem ogladamy rolnika -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Właśnie dlatego Was pytam o zdanie, też mi się wydaje, że w takiej grupie jest praktycznie to samo co tu
Szefostwo ovu&belly chyba dopracowało stronki i fora, bo jakoś szybciej mi teraz na komórce śmigają
Believe mnie ostatnio obudził głód
Julia07.2015
-
Juwelko noo przytylam prawie 40kg ale ja miałam zatrucie ciążowe, lekarz wyliczyl mi ponad 13kg wody w organizmie:/ 4 dni po porodzie bylo juz 18kg mniej. A zostlo mi z 7 jeszcze....
A na bol brzucha lekarz niej mowil Wam by wziac nospe? Tylko ta zwykla nie forte.