Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry
Sana wrote:Ja z NFZ mogę iść do mojej ginekolog w dniach 15-20 grudnia, prywatnie - w każdą środę, więc właśnie się zastanawiam, czy iść już teraz prywatnie, czy poczekać i iść z nfz jak już będzie widać serduszko.
Sana, wydaje mi się, że możesz spokojnie poczekać
Serena, współczuję samopoczucia. A lekarzowi wydaje mi się, że musisz wprost powiedzieć, że potrzebujesz L4, bo nie jesteś w stanie normalnie funkcjonować, a co dopiero pracować. Powinien zrozumieć.
Jeszcze odnośnie Ikei - narobiłyście mi smaka tą bułeczką cynamonowąOstatnio jak byliśmy, to nie zauważyłam takiej.
Mia S, śliczna beta
ewela86, witaj! Rośnijcie zdrowo!I oby plamienia ustały jak najszybciej.
A mnie odrzuciło też od słodyczy. Tzn. zjem jak coś znajdę, ale jakoś dawniej ciągnęło mnie częściej. Teraz raczej na słone mam ochotęNona, Mia S lubią tę wiadomość
-
Lena87 wrote:Dzień Dobry ..
Nawet mi udzieliły się myśli czy aby wszystko jest w porządku ..
Oprócz 3 incydentów w ogóle nie mam żadnych objawów
Dziewczyny chętnie odrobinkę wezmę od Wasaby być pewniejszą
a na poważnie to tylko się cieszyć że tych objawów nie ma za dużo - gdzieś kiedyś czytałam, że kobiety z suplementowanymi przed ciążą hormonami zdecydowanie lepiej znoszę ciążę bo organizm przyzwyczajony do skoków i wyższego poziomu - więc może być w tym jakaś logikaWiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2014, 16:50
Nona lubi tę wiadomość
Młody 16.09.2008, Grochu (*) 9tc :*
http://i9.photobucket.com/albums/a96/doda8201/08aborygen_zps4e330bfe.gif -
Witaj amarranta....gratuluję...
tak czytam co piszecie dziewczyny, ja osobiście muszę się troszkę pilnować, bo ciągle bym jadła i nie obejrzę się a będę wyglądała jak pączek...raz mam ochotę na coś słodkiego, raz na słonego a jeszcze innym razem coś kwaśnego...także u mnie z apetytem to różnie bywa...
-
amarranta wrote:cześć Dziewczyny, mogę dołączyć?
o ciąży wiem od 3 listopada, wg okresu mam termin na 9 lipca, a wg USG na 15.07, także pewnie z czasem to się będzie zmieniać
i ciągle bym spaaaała!
hej:) dopisuje Cię w takim razie na 15.07 póki co -
nick nieaktualnyWitam się i ja, ja też chętnie oddam dolegliwości. Od paru dni nie mogę patrzeć na słodkie a kiedyś jak nie zjadłam chociaż raz dziennie coś słodkiego to chodziłam chora. Takich mdłości jak teraz w pierwszej ciąży nie miałam. Już się nie mogę doczekać II trymestru..
Witam nowe mamusieSmartunia, kahaśka lubią tę wiadomość
-
juwelka wrote:Ewela witaj i gratuluje
Ja nie wiem sama co mi jest, czy jestem najedzona czy głodna, nie umiem odróżnić...niby jestem mega głodna - mąż skacze nade mną, gotuje, a ja zjem 3 kęsy i już czuję pełen brzuch...za pół godziny znowu jestem głodna ;/
Nie wiem sama, ale chyba mi nie dobrze, leże cały dzień i nawet tym się męczę ;/
A 3 dni temu narzekałam że nie mam objawów ciąży;)
ja mam to samo. Niby mam na coś ochotę, ale zaraz mi przechodzi jak tylko złapię dwa kęsy. Oby to szybko minęło -
Dzięki, Marteczka91
i dziękuję za miłe przyjęcie!
mam większą ochotę na slodkie niż kiedykolwiek w życiu chyba, a od mięsa mnie odrzuciło jakiś czas temu. mam mdłości i tylko się cieszę, że nie siedzę z głową w sedesie..Ivettka lubi tę wiadomość
-
Nie zazdroszczę tych stresów dziewczyny.
Ale brak objawów to w sumie fajna sprawa bo ciągle mdlosci czy bol brzucha lub cos innego wykańcza. Ja się na przykład modle o brak objawów bo jest juz synek który mnie potrzebuje.
Witam nowe mamusie
A co do jedzenia to musze bardzo uważać by nie przytyć tyle co w pierwszej ciazy