X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lipcówki 2015:)!
Odpowiedz

Lipcówki 2015:)!

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 listopada 2014, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2015, 13:49

• Daisy Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2014, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Juwelka, Disney jest w Gdańsku, w Łodzi, w Warszawie, W Katowicach..w roznych miejscach występują :) W Gdańsku zawsze jest na Ergo Arenie, my chodzimy za kazdym razem, w tym roku bedziemy drugi raz, bo w lutym tez bylysmy :). Nam sie bardzo podoba, dlugo potem ogladamy zdjecia czy filmiki :) Rzecz jasna potem mozna na you tube znalezc filmik, ale jednak co na zywo, to na zywo, do tego siedzenie w pierwszym rzedzie naprawde dostarcza niesamowitych wrazen. :)

Mia, jeszcze raz gratuluje, beta jest przepiekna, na pewno widac juz pecherzyk ciazowy! <3

juwelka, Mia S lubią tę wiadomość

• mufinka Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2014, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mia niewątpliwie jesteś w ciąży :)

upiekę po obiadku ciasteczka owsiane- taką mam na nie ochotę

Mia S lubi tę wiadomość

Synek <3
    Czekamy na córeczkę <3

ewhsz6s.png
  • madziulek Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2014, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mufinka - a jak je robisz? :)

Mia - piękna beta :D

Mia S lubi tę wiadomość

atdc3e5e035kp155.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 listopada 2014, 14:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień Dobry ..

Nawet mi udzieliły się myśli czy aby wszystko jest w porządku ..
    Oprócz 3 incydentów w ogóle nie mam żadnych objawów :(

Dziewczyny chętnie odrobinkę wezmę od Was ;) aby być pewniejszą :D

• ewela86 Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2014, 15:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam dziewczyny,czy mozna dolaczyc?

Termin wg Gin mam na 8.07.15 natomiast wg BBF na 13.07.15 w zwiazku z pozniejsza owulacja... Mieszkam w Irlandii, co do moich objawow to od poczatku mam obolale i wrazliwe piersi, czasem mam mdlosci zwlaszcza rano i wieczorem, bol brzucha i jajnikow, mam rowniez plamienia (brudzenia)ktore trwaja juz ponad tydzien :(

Wszystkim dziewczynom gratuluje i trzymam mocno kciuki, zeby wszystko bylo w porzadku :)

Lena87, Smartunia, Daisy, Daisy, believe, Nona, dora8201, Ivettka, MarliOne, pepitka, Tysia85 lubią tę wiadomość

Aniolek (*) 12.02.2014

3jvzcwa1e34kv3jd.png
    mhsvanli88vjtg38.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 listopada 2014, 15:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewela86 Gratuluję ;)

Oczywiście, że możesz dołączyć ..
    Mam nadzieję że te brudzenia/plamienia szybko przejdą ;)

• ewela86 Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2014, 15:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziekuje :) Ja rowniez mam taka nadzieje, bylam w zeszlym tygodniu u Polskiego Gina w Dublinie zeby to sprawdzic, ale powiedzial ze nie widzi skad te plamienia sie wziely bo w kolo dzieciatka wszystko jest czysto jajniki tez czyste. Mam nadzieje, ze bedzie dobrze i skoro dzieciatko jest bezpieczne to wszstko jest ok :) Bylam w 6t5d i widzialam moja kropeczke i serduszko sprobuje dadac fotke :)

2vcg4yw.jpg

Lena87, Smartunia, Mia S, Nona, dora8201, Flexi, MarliOne, Helen, pepitka, Tysia85, mała2930 lubią tę wiadomość

Aniolek (*) 12.02.2014

3jvzcwa1e34kv3jd.png
    mhsvanli88vjtg38.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 listopada 2014, 15:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mały Grosiu <3

Czyli Mniej więcej uspokoił Cię ;)

• sabunia Koleżanka

Wysłany: 23 listopada 2014, 15:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewela86 mam tak samo jak ty..mam brudzenia od sr bylam u GP ale dla nixh to normalne i sie zdarza a do 12tyg nic nie moga mi pomo.juz sama nie wiem.mam sluz z brazowa wydzielina bardzo sie martwie :-(

• Mia S Ekspertka

Wysłany: 23 listopada 2014, 15:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mala2930 , mam pytanie do Ciebie...

Bardzo bardzo podoba mi się Twój podpis "trzymaj się mocno mamusi" i strasznie mi pasuje do mojej sytuacji ;) Czy moglabym go od Ciebie zgapić i też sobie wpisać ?

mała2930 lubi tę wiadomość

;) synku, trzymaj się mocno mamusi !
  • ewela86 Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2014, 15:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabunia a gdzie mieszkasz? Ja bylam u GP w 5t6d zglosic ciaze i powiedziec o tych plamieniach zwlaszcza ze w lutym poronilam pierwsza ciaze i ona od razu wyslala mnie do szpitala na EPU na USG zeby sprawdzic czy wszystko jest w porzadku. Niestety nic jeszcze nie bylo widac poza pecherzykiem i cialkiem zoltym. Fakt ze nie ustosunkowaly sie w zaden sposob co do moich plamien i dlatego zdecydowalam sie pojechac do PL Gina na wszelki wypadek, bo oni nic nie moga zobic... Dostalam duphaston i uspokoil mnie ze z dzieciatkiem wszystko w porzadku jest troszke mlodsze niz wychodzi z OM ale u mnie owulacja byla ok 20 dnia przy 30-32 dniowych cyklach wiec by sie zgadzalo... Oczywiscie mimo lekow ja nadal plamie na brazowo, ale juz nie panikuje bo to i tak w niczym nie pomoze. A Ty nie masz gdzies niedaleko jakiegos Pl Gina?
    Nic sie nie martw wszystko bedzie dobrze napewno!!! duzo odpoczywaj :)

Lena87 lubi tę wiadomość

Aniolek (*) 12.02.2014

3jvzcwa1e34kv3jd.png
    mhsvanli88vjtg38.png
  • ewela86 Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2014, 15:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena87 mniej wiecej tak, obiecalam sobie ze teraz nie bede sie zamartwiac jak w pierwszej ciazy bo to i tak nic nie pomoze :) Mam nadzieje, ze Ty czujesz sie dobrze ?

Lena87, Mia S lubią tę wiadomość

Aniolek (*) 12.02.2014

3jvzcwa1e34kv3jd.png
    mhsvanli88vjtg38.png
  • sabunia Koleżanka

Wysłany: 23 listopada 2014, 15:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mieszkam w Szkocji..w sr ide znowu do gp zeby skierowal mnie na badanie krwi.na EPU tez bylam i scanu nie chcieli mi zrobic bo powiedzieli ze jest za wczesnie i nic nie bedzie widac, to bylo w czw czyli 5tyg od ost miesiaczki.jak pojde teraz do gp powiem zeby mnie skierowal na scan.teraz mi sie zacznie 6tydz.juz tyle sie wyplakalam, ze juz nie mam siły. Tutaj pl ginekologa nie ma tzn jest ale bardzo daleko.mam nadzieje że wszystko sie unormuje z tymi plamieniami

• ewela86 Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2014, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To rzeczywiscie nie dziwie sie, ze sie denerwujesz i ze plakalas bo sama tak mialam zanim uspokoil mnie troche Pl Gin (jechalam na wizyte prawie 2,5 godz.) ale od razu czulam sie lepiej i teraz mniej sie denerwuje napewno. Nie martw sie bo napewno wszystko sie unormuje i bedzie dobrze trzymam mocno kciuki! I idz znowu do GP niech wysle Cie na USG a napewno sie uspokoisz jak zobaczysz swojego groszka :)

Aniolek (*) 12.02.2014

3jvzcwa1e34kv3jd.png
    mhsvanli88vjtg38.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 listopada 2014, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewela86 wrote:
    Lena87 mniej wiecej tak, obiecalam sobie ze teraz nie bede sie zamartwiac jak w pierwszej ciazy bo to i tak nic nie pomoze :) Mam nadzieje, ze Ty czujesz sie dobrze ?

Ewela tak jak na razie jest wszystko w porządku ..
    Martwię się troszkę brakiem objawów ..

Muszę sobie zastrzyk dziennie wieczorem robić, na rozrzedzenie krwi ..

• sabunia Koleżanka

Wysłany: 23 listopada 2014, 15:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki za wsparcie..faktycznie martwienie się nic nie pomoże..

• Marteczka91 Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2014, 15:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewela86 wrote:
    Witam dziewczyny,czy mozna dolaczyc?

Termin wg Gin mam na 8.07.15 natomiast wg BBF na 13.07.15 w zwiazku z pozniejsza owulacja... Mieszkam w Irlandii, co do moich objawow to od poczatku mam obolale i wrazliwe piersi, czasem mam mdlosci zwlaszcza rano i wieczorem, bol brzucha i jajnikow, mam rowniez plamienia (brudzenia)ktore trwaja juz ponad tydzien :(

Wszystkim dziewczynom gratuluje i trzymam mocno kciuki, zeby wszystko bylo w porzadku :)

HEJJJ:) dopisałam Cię do listy:)
    rośnij duża okrąglutka.

kahaśka lubi tę wiadomość

<3 <3 <3 <3 <3 <3 cykl starań
    DZIĘKUJĘ CI BOŻE ! CUDA SIĘ ZDARZAJĄ :)
    3ee5cb8b01a61e51d1f581c9f5dc089b.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend
  • Marteczka91 Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2014, 15:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Matko kochana nic mi nie smakuje!!!
    gołąbki mojej mamy, cud mióddd ledwo dziś zjadłam - mówie O MATKO! TFUUUU
    zupy, mięsa itd wszystko ledwo wcisne.
    Rano parówki dwie odgrzał mi mąż - kiedyś je uwielbiałam.
    Dziś jedną pokonałam ledwo...

za to przed chwilą kanapeczka z dżemem mamusi truskawkowym poszłaaaaa w zawrotnym tempie mniamm:)!!
    Mam smaka na pierożki z białym serem i śmietanką :P
    wchodzi mi tylko wszystko co słodkie,.
    Koleżanki śmieją się, że to na dziewczynkę.
    Ale to chyba tylko przesądy co:)?

Helen lubi tę wiadomość

<3 <3 <3 <3 <3 <3 cykl starań
    DZIĘKUJĘ CI BOŻE ! CUDA SIĘ ZDARZAJĄ :)
    3ee5cb8b01a61e51d1f581c9f5dc089b.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend
  • ewela86 Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2014, 16:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena87 duzo kobiet nie ma objawow przez cala ciaze np. moja mama urodzila 4 dzieci i nie miala objawow przy zadnej. Poza tym wiekszosc dziewczyn pisze ze pierwsze objawy najczesciej pojawiaja sie miedzy 6-7 tc. wiec kto wie moze jeszcze wszystko przed Toba :)

Lena87 lubi tę wiadomość

Aniolek (*) 12.02.2014

3jvzcwa1e34kv3jd.png
    mhsvanli88vjtg38.png
‹‹ 165 166 167 168 169 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Test Panorama – jeszcze dokładniejszy dzięki sztucznej inteligencji!

Jeszcze do niedawna wykonywanie dokładnych badań prenatalnych, takich jak amniopunkcja, wiązało się z ryzykiem dla rozwijającego się maleństwa. Rozwój technologii i medycyny przyczynił się powstania nieinwazyjnych testów prenatalnych nowej generacji (NIPT). Jednym z nich jest test Panorama, który jako jedyny wykorzystuje sztuczną inteligencję. Jak wykonuje się test? Na czym polega jego skuteczność? Jakie choroby i schorzenia mogą zostać dzięki niemu wykryte? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ