Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Juwelka, Disney jest w Gdańsku, w Łodzi, w Warszawie, W Katowicach..w roznych miejscach występują
W Gdańsku zawsze jest na Ergo Arenie, my chodzimy za kazdym razem, w tym roku bedziemy drugi raz, bo w lutym tez bylysmy
. Nam sie bardzo podoba, dlugo potem ogladamy zdjecia czy filmiki
Rzecz jasna potem mozna na you tube znalezc filmik, ale jednak co na zywo, to na zywo, do tego siedzenie w pierwszym rzedzie naprawde dostarcza niesamowitych wrazen.
Mia, jeszcze raz gratuluje, beta jest przepiekna, na pewno widac juz pecherzyk ciazowy!juwelka, Mia S lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam dziewczyny,czy mozna dolaczyc?
Termin wg Gin mam na 8.07.15 natomiast wg BBF na 13.07.15 w zwiazku z pozniejsza owulacja... Mieszkam w Irlandii, co do moich objawow to od poczatku mam obolale i wrazliwe piersi, czasem mam mdlosci zwlaszcza rano i wieczorem, bol brzucha i jajnikow, mam rowniez plamienia (brudzenia)ktore trwaja juz ponad tydzien
Wszystkim dziewczynom gratuluje i trzymam mocno kciuki, zeby wszystko bylo w porzadku
Lena87, Smartunia, Daisy, Daisy, believe, Nona, dora8201, Ivettka, MarliOne, pepitka, Tysia85 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziekuje
Ja rowniez mam taka nadzieje, bylam w zeszlym tygodniu u Polskiego Gina w Dublinie zeby to sprawdzic, ale powiedzial ze nie widzi skad te plamienia sie wziely bo w kolo dzieciatka wszystko jest czysto jajniki tez czyste. Mam nadzieje, ze bedzie dobrze i skoro dzieciatko jest bezpieczne to wszstko jest ok
Bylam w 6t5d i widzialam moja kropeczke i serduszko sprobuje dadac fotke
Lena87, Smartunia, Mia S, Nona, dora8201, Flexi, MarliOne, Helen, pepitka, Tysia85, mała2930 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
mala2930 , mam pytanie do Ciebie...
Bardzo bardzo podoba mi się Twój podpis "trzymaj się mocno mamusi" i strasznie mi pasuje do mojej sytuacjiCzy moglabym go od Ciebie zgapić i też sobie wpisać ?
mała2930 lubi tę wiadomość
synku, trzymaj się mocno mamusi !
-
Sabunia a gdzie mieszkasz? Ja bylam u GP w 5t6d zglosic ciaze i powiedziec o tych plamieniach zwlaszcza ze w lutym poronilam pierwsza ciaze i ona od razu wyslala mnie do szpitala na EPU na USG zeby sprawdzic czy wszystko jest w porzadku. Niestety nic jeszcze nie bylo widac poza pecherzykiem i cialkiem zoltym. Fakt ze nie ustosunkowaly sie w zaden sposob co do moich plamien i dlatego zdecydowalam sie pojechac do PL Gina na wszelki wypadek, bo oni nic nie moga zobic... Dostalam duphaston i uspokoil mnie ze z dzieciatkiem wszystko w porzadku jest troszke mlodsze niz wychodzi z OM ale u mnie owulacja byla ok 20 dnia przy 30-32 dniowych cyklach wiec by sie zgadzalo... Oczywiscie mimo lekow ja nadal plamie na brazowo, ale juz nie panikuje bo to i tak w niczym nie pomoze. A Ty nie masz gdzies niedaleko jakiegos Pl Gina?
Nic sie nie martw wszystko bedzie dobrze napewno!!! duzo odpoczywajLena87 lubi tę wiadomość
-
Mieszkam w Szkocji..w sr ide znowu do gp zeby skierowal mnie na badanie krwi.na EPU tez bylam i scanu nie chcieli mi zrobic bo powiedzieli ze jest za wczesnie i nic nie bedzie widac, to bylo w czw czyli 5tyg od ost miesiaczki.jak pojde teraz do gp powiem zeby mnie skierowal na scan.teraz mi sie zacznie 6tydz.juz tyle sie wyplakalam, ze juz nie mam siły. Tutaj pl ginekologa nie ma tzn jest ale bardzo daleko.mam nadzieje że wszystko sie unormuje z tymi plamieniami
-
To rzeczywiscie nie dziwie sie, ze sie denerwujesz i ze plakalas bo sama tak mialam zanim uspokoil mnie troche Pl Gin (jechalam na wizyte prawie 2,5 godz.) ale od razu czulam sie lepiej i teraz mniej sie denerwuje napewno. Nie martw sie bo napewno wszystko sie unormuje i bedzie dobrze trzymam mocno kciuki! I idz znowu do GP niech wysle Cie na USG a napewno sie uspokoisz jak zobaczysz swojego groszka
-
nick nieaktualnyewela86 wrote:Lena87 mniej wiecej tak, obiecalam sobie ze teraz nie bede sie zamartwiac jak w pierwszej ciazy bo to i tak nic nie pomoze
Mam nadzieje, ze Ty czujesz sie dobrze ?
Ewela tak jak na razie jest wszystko w porządku ..
Martwię się troszkę brakiem objawów ..
Muszę sobie zastrzyk dziennie wieczorem robić, na rozrzedzenie krwi .. -
ewela86 wrote:Witam dziewczyny,czy mozna dolaczyc?
Termin wg Gin mam na 8.07.15 natomiast wg BBF na 13.07.15 w zwiazku z pozniejsza owulacja... Mieszkam w Irlandii, co do moich objawow to od poczatku mam obolale i wrazliwe piersi, czasem mam mdlosci zwlaszcza rano i wieczorem, bol brzucha i jajnikow, mam rowniez plamienia (brudzenia)ktore trwaja juz ponad tydzien
Wszystkim dziewczynom gratuluje i trzymam mocno kciuki, zeby wszystko bylo w porzadku
HEJJJ:) dopisałam Cię do listy:)
rośnij duża okrąglutka.
kahaśka lubi tę wiadomość
-
Matko kochana nic mi nie smakuje!!!
gołąbki mojej mamy, cud mióddd ledwo dziś zjadłam - mówie O MATKO! TFUUUU
zupy, mięsa itd wszystko ledwo wcisne.
Rano parówki dwie odgrzał mi mąż - kiedyś je uwielbiałam.
Dziś jedną pokonałam ledwo...
za to przed chwilą kanapeczka z dżemem mamusi truskawkowym poszłaaaaa w zawrotnym tempie mniamm:)!!
Mam smaka na pierożki z białym serem i śmietanką
wchodzi mi tylko wszystko co słodkie,.
Koleżanki śmieją się, że to na dziewczynkę.
Ale to chyba tylko przesądy co:)?Helen lubi tę wiadomość
-
Lena87 duzo kobiet nie ma objawow przez cala ciaze np. moja mama urodzila 4 dzieci i nie miala objawow przy zadnej. Poza tym wiekszosc dziewczyn pisze ze pierwsze objawy najczesciej pojawiaja sie miedzy 6-7 tc. wiec kto wie moze jeszcze wszystko przed Toba
Lena87 lubi tę wiadomość