Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
kusiczka wrote:te które mają termin początkiem lipca mogą się okazać czerwcowymi mamusiami
Wcale bym się nie zdziwiła.
Ja to tak dokładnie nie wiem kiedy miałam owulacje bo mam cykle 28 albo 31-dniowe wiec wychodzi 30 czerwca lub 3 lipca:)
Ostatnie dwa cykle były dłuższe wiec dlatego założyłam, że to może być lipcowa dzidzia. -
Kusiczko, ja w pierwszej ciąży miałam termin na koniec kwietnia - byłam pewna, że urodzę w maju, a urodziłam..... pod koniec marca
więc z tymi datami to na dwoje babka wróżyła
Ja badania normalnie robię w luxmedzie, ale teraz byłam w labolatorium alab - wyniki te ż mam online, ale niestety, oni nie są zbyt terminowi - pierwszą betę miałam mieć między 16 a 18 a była grubo po 18, więc dziś spokojnie czekam do wieczora -
Tysia85 wrote:Sabela ja też nie mogę w to uwierzyć Pierwszą betę robiłam w piątek, dziś jeszcze jeden test ( dużo ciemniejsza kreska) i jutro powtórna beta.
U mnie wie mąż i przyjaciółka, natomiast rodzicom powiemy w najbliższy weekend - to nasza druga ciąża i jakoś teraz inaczej podchodzimy niż przy pierwszej.
Marteczka - mi moja gin kazała przyjść już teraz, zleci mi wszystkie badania i jak będę u niej 14 listopada to już będzie miała komplet Poza tym oprócz gin muszę zaliczyć też endokrynologa - mam hashimoto i niedoczynność, a to może sporo namieszać w ciąży.
Ja bylam u gina na chwile w piatek. Dał mi skiwrowanie na mocz, morfologie i glukoze. Biore dalej dupka i kwas foliowy:) -
Sabela, hihi, dupka to duphaston - progesteron w tabletakch
Ja też go biorę, bo odstawiam bromergon równocześnie, w pierwszej ciąży z kolei miałam krwawienia i mam go brać "na wszelki" wypadekSabela lubi tę wiadomość
-
tylko podstawowa glukoze:)