Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
mnie strasznie denerwuje taki dziwny ból w pochwie..
-
kusiczka wrote:czyli nie jestem sama z uczuciem "mokrych majtek" strasznie dziwnie, prawda?
dziewczyny a ćwiczycie coś? ruszacie się jakoś?
Bardzo dziwne , niekomfortowe uczucie.
Nie ćwiczę na razie, ale muszę coś zacząć.
Z powodu ciąży zrezygnowałam z mojego ukochanego pole dance, wczoraj już nie poszłam na trening
-
laski ale macie tylko mokro czy czujecie takie dziwne cos w pochwie...? ja czuje jakbym mialq taka nabrzmiałą... nie boli to moze ale odczuwam taki dyskomfort...
Ja nie cwicze... od razu po tescie zrezygnowalam a chodzialm 3 razy w tyg na fittnes -
teraz chodzę na siłownię, ale ćwiczę delikatnie- na bieżni szybki marsz, tak, żeby nie zrobić sobie i maleństwu krzywdy też myślałam o basenie w bardziej zaawansowanej ciąży, żeby nie narażać zbyt maleństwa na jakieś niedogodności przy ćwiczeniach
co do pochwy- uczucie nabrzmienia jest normalne, z tego co czytałam i co już przeszłam przy pierwszej ciąży i co teraz czuję- wszystko jest teraz mocno ukrwione, stąd to "opuchnięcie". Natomiast uczucie wilgotności to też chyba normalne- taka naturalna osłona
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2014, 12:55
-
ja jestem spod Warszawy;).
Kusiczka uspokoilas mnie:)!
Ja poki co nie cwicze juz nic a jedynie oddaje się błogiemu lenistwu:) -
ja chyba dziś podlecę na betę
-
tjaaa:P bylam ostatnio w czwartek i wynosila 102.5...
-
dzis sie bujnę na betke he.
I tak muszę jechać wykupić duphaston i kwas foliowy:)lkc lubi tę wiadomość
-
ja mieszkam w Warszawie
ja bety juz chyba nie robię, ale mam w domu teściki więc co jakiś czas jeszcze siknę, tak dla pewności czy krecha ciemnieje no i na pamiątkę będzie
No chyba że gin w czwartek jeszcze zaleci betę to zrobię, a tak to mam już gdzieś -
Laski chcialabym juz się obudzić tak 18.11... isc na wizytę i aby okazało się ze jest piękne serdunio. Wtedy tak na 100% uwierzę ze będe matką
-
Tysia zazdroszczę ze masz takie nastawienie:)