Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
Widzę, że wczorajszy dzień w ogóle był "owocny" w zawroty głowy i wymioty.. Ciekawe czym to wszystko jest spowodowane. W moim przypadku na pewno nie było to zatrucie. W ogóle przez cały dzień nie miałam zbyt dużego apetytu, a tym co zjadłam, raczej nie było jak się zatruć... Oby to się już nam nie powtórzyło
-
Witajcie dziewczyny co do chodzenia siusiu to u mnie to samo,w nocy wstaje 3-4 razy siusiu ale i tak jest lepiej niż w pierwszym trymestrze bo takto latałam co godzinie. Ja na szczęście nie miałam omdlej ale jak za szybko wstanę lub szybo coś zaczynam robić to kręci mi się w głowie i mam mroczki przed oczami. Pochwale się moimi małymi zakupami dzisiaj:)
Sandra94w, believe, wikaa, ewela86, Lena87, Sana lubią tę wiadomość
-
Halo halo
Laski co to za warsztaty? Podrzucicie linka? To sie tez zapisze
Juwelka jak tam w Akpolu znalazlas cos ciekawego? Ogladalas ten Riko Nano?
Ewela dzieki, faktycznie mozna taniej cos znalezc na allegro. Ja liczylam tak ok. 1500wozek, fotelik ok 1000zl (niekoniecznie maxi cosi), bazy widzialam nawet po 800 do isofix (w smyku), no i adapter do fotelika ew. do ramy wozka, ale nie wiem czy sie bedzie z tego korzystac.
Najbardziej na allegro mnie wkurza to, ze jeden przedmiot ma u roznych dostawcow rozne ceny. Szlag mnie trafia bo zamiast sie skupic na zakupach to trzeba wertowac co u kogo taniej.
Tak wlasnie zrobilam z moja Tołpą do smarowania. Na ich www ceny no wiadomo od producentaa na allegro i 10 zl taniej za sztuke. No ale od Tolpy dostalam jeszcze kilka maseczek itp niby w gratisie, no i jeden koszt przesylki wiec wyszlo taniej niz na allegro bym kupila chyba. No i jeszcze znizka na nastepne zamowienie, bo wydalam ponad 200zl.
Wlasnie. Pora szukac fotelika. Ja bym chciala z Be Safe albo jakis z najwyzsza liczba gwiazdek ncap. Do adaptera besafe dostalam znizke 150zl na jakis ich fotelik, no ale to do konca 2014r obowiazywalo
Juwelka a szkole rodzenia juz jakas ogarnialas? Czytalas o tej w Akpolu i o ich fitnesie?
Tez mam to body I love mum&dadWiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2015, 23:09
-
nick nieaktualny
-
Witam lipcówki
Nono tez sie zapisze na te warsztaty bo widziałam mają byc w Sosnowcu 9 czerwca wiec jeszcze zdążę
ja tez wstaje po 2-3 razy siku a nie raz pójde połże sie i bach chyba mały dogniata pęcherz i muszę lecieć z powrotem
jade oddac krew na TSH jutro endokrynolog
-
Aneta śliczne ubranka! Właśnie wybieram się na dniach do Pepco, no może w piątek po wizycie
Chciałabym już kupować ubranka pod kątem płci
Co do warsztatów to się przepiszę chyba na Gdańsk jednakW dniu kiedy są w Gdyni akurat mam zajęcia w szkole to bez opuszczania zaliczę a tylko kawałek dalej, autem podjadę
I towarzystwo fajne będzie
anetaa1607 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam się w 17tugodniu
u nas weekend był ciekawy wczoraj spędziła. 3h na pogotowiu z córa ma antybiotyk zapalenie ucha
ale jest tego zaletą nie musze po tych zzaspach do przedszkola biegać bo u nas dosypalo dość konkretnie. Oprócz tego dowiedziałam się dziś ze brątowa jest w Ciąży ja miałam się pochwalić po wizycie a dalej nic nikomu nie pow nawet córce boję się...nie wiem czy powiem siostrze czy poczekam na następna wizytę.
Jeszcze wam powiem jak mnie moja teściowa. Wkur w piątek córka miała dzień babci w przedszkolu pierwszy raz bo pierwszy rok poszła babcia bula Zaproszona tym bardziej ze ma tylko jedną babcie i wiecie że nie przyszła do wszystkich pozostałych wnuczek (do3)poszła a tylko do niej nie.było jej bardzo Przykro jak tylko będę mieć okazję to jej powiem do uszu debilce głupiej
Ciuszki śliczne
Trzymam kciuki za wizyty
A co do tych warsztatów to o czym to jest zapisałam się do Sącza ale na jednym pisze ze jest w Sączu a wybrać nie można Sącza.to nie wiem