Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
juwelka wrote:Livia 13?
Daisy pasuje:) Mia jeszcze da znać. Czekamy na nią
Naaala a może masz ochotę też wpaść skoro masz tak blisko i nawet parking znasz;D
Innym razem dziewczyny, jutro nie dam radyMężczyzna w domu idziemy jutro do teściowej, rzadko ma wolne, teraz jakimś cudem dostał cały tydzień to do mamusi też chce pójść, a on sam tam nie lubi chodzić, ale na kolejne spotkanie jak najbardziej jestem chętna ;p
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzięki dziewczynki za wsparcie. Też czytałam, że się częstsze kontrole stosuje i chyba poród wcześniej sie wywołuje. Miałam czuja żeby iść teraz....nawet nie chcę myśleć co by było gdybym czekała do marca. A Niunia waży 234 gramy
anetaa1607, dora8201 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sandra gratuluję córci! Ale fajnie, że znasz już płeć
super, jeszcze raz gratki :*
Kate851
Właśnie fajne takie uniwersalne póki się jeszcze nie wie do końca czy będzie chłopczyk czy dziewczynkanie wiem gdzie je kupiłaś ale naprawdę bardzo podobne w Mothercare widziałam
Nala
świetne te rzeczy, zwłaszcza ta bluzka Batmana. Co zdjęcie to ładniejszepo ile takie bluzeczki?
Ewela86
Dziękuję za książki, czytałam parę tej autorki Glass fskt sa wstrząsające a ta świadomość tego, że są one na faktach jeszcze bardziej. A o tej drugiej nie słyszałam ale zaciekawiłaś mnie, poszukam może jest na ebooka.Sandra94w, naaala lubią tę wiadomość