Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny kupiłam farbę i mam zamiar ufarbować włosy mam nadzieję, że nic nie zaszkodzi dzidzi. Będę starała się nie wdychać tego ostrego zapachu farby. I mam nadzieję, że farba się przyjmie bo jednak w ciąży włosy są trochę inne.
Słuchajcie byłam obejrzeć ciuszki koło mnie jest taki sklep z ciuszkami nowymi i używanymi dla dzieci i były fajne bodziaczki ale albo z kolorach chłopięcych albo dziewczęcych, żadnych uniseksow.
no cóż chyba nie pozostaje mi nic innego jak poczekać do marca. A swoją drogą na jakie rozmiary kupujecie?? -
nick nieaktualnyDzięki Kobietki
normalnie mi się japa cały czas śmieje
już byliśmy z moim M. w pepco i dorwaliśmy kilka rzeczy
oczywiście wszystko różowe
pytałam gina czy już nic tam nie wyskoczy to powiedział że niee..już nic nie wyrośnie
czyli czekam na moją małą Juleczkę
Ivettka będzie wszystko dobrze. Masz racje co do nfz... nic ich nie interesuje dopóki się kasy w łapska nie wepchnie. Trzymam mocno kciuki.Ivettka, Claudin, 1kasiulka1, wikaa, naaala, believe lubią tę wiadomość
-
Witam ponownie!
Jestem już. Na całe szczęście wszystko ok. Dzięki, że trzymałyście kciukasyW szpitalu młyn jak po rewolucji. Jedne z torbami wychodzą, drugie wchodzą. Na korytarzu facet z kamerką na głowie blady jak ściana dopiero co wyszedl z porodówki
Po zlokalizowaniu mojego lekarza ( kiedy zapytalam inne lekarki powiedziala ze lata gdzies w czasoprzestrzeni) wbiłam mu sie do gabinetu z usg. Na kartce mialam napisane pytania. Jak zdejmowalam torebke on juz czekał z głowicą od usg. Z moich zaplanowanych pytań zdążyłam tylko zaqpytac, czy jest mozliwosc ze czuje ruchy - odpowiedz, za dwa tygodnie ! A dupa
bo ja juz czuje. Drugie pytanie co z magnezem - odpowiedz- odstawić, chyba nie posłucham
No i o reszte nie zdazylam zapytac. Usg - stres, serce Mi waliło cyba 200 razy na minute.
Widze na ekranie, a to reke, a to noge... mysle sobie Matko kochana to oddzielne kawałki? ALe ogarnął głowice i widzeeeeee moje malenstwoZmierzył - 13 cm od główki po dupcie, z nóżkami około 20 cm
Głowka, kość udowa i długość idealna jak na wiek mojego szkraba
I wreszcie te czerwono niebieskie plamki, z których usłyszałam kojący dla mojego serca dzwięk, bicie serduszkaZe stresu nie zapamietalam ile dokladnie ale cos nie wiele ponad 150.
No i dziewczyny - siur nie odpadłtrzyma się kurczowo
Po usg ja -yyyy panie doktorze yyy a On - szczęśliwego lotu, szerokich korytarzy powietrznych i przed wystartowaniem dwie nospy. W locie pokazałam Mu jeszcze wyniki badań, i mówie że troche hemoglobina niska. Proszę sie nie patrzec na te normy, wszystko ok.
I juz o nic wiecej nie zdazylam zapytac, ale cieszy mnie chociaż to
Po powrocie tak jak pisałą jedna z was, zjadłam pyszności i uspokoiłam sie troche. Wstąpiłam tez do sh pierwszy raz, i kupiłam super fajowe dwa pajace po 5 zł i spodnie młodemu nówki, jeansy za 12 zł
Jestem zadowolona !
Claudin - ja też namiętnie czytam o Arabach, porwanych, spalonych itd. Biała Masajka moją idolką
Sandra gratuluje dziewczynki, mam propozycje urodz na Kościuszki, to Ci podmienie córe
Pozdrawiam !anetaa1607, Daisy, Sandra94w, Ivettka, rex, Claudin, ewela86, 1kasiulka1, believe, wikaa, gigsa lubią tę wiadomość
-
Daisy widzę że my obie fanki F&F
nie mogę się doczekać kwietnia!
Sandra gratuluję córci
Nad imieniem już myślicie?
Czarna owca super że wszystko okgratuluję synka, bo chyba jeszcze nie miałam okazji
Daisy, Sandra94w lubią tę wiadomość
Julia07.2015
-
Czarna Owca super że wszystko ok.Teraz możesz spokojnie lecieć i dobrze się bawić.
A ja tak dziewczyny pytanie z inne beczki,pewnie większość z Was ma facebooka też już ogłosiłyście oficjalnie że spodziewacie się dziecka i termin porodu? Ja na to trochę sceptycznie patrzę, co chwilę kolezanki chwalą się że będą miały dzidzie...np. wczoraj koleżanka że termin porodu ma na 15 października...wiadomo trzeba się cieszyć ale czy tylko ja jestem inna i uważam że im mniej osób wie tym lepiej? czuje się tak bezpieczniejsza.ewela86, gigsa, zielona1 lubią tę wiadomość
-
anetaa1607 wrote:
A ja tak dziewczyny pytanie z inne beczki,pewnie większość z Was ma facebooka też już ogłosiłyście oficjalnie że spodziewacie się dziecka i termin porodu? Ja na to trochę sceptycznie patrzę, co chwilę kolezanki chwalą się że będą miały dzidzie...np. wczoraj koleżanka że termin porodu ma na 15 października...wiadomo trzeba się cieszyć ale czy tylko ja jestem inna i uważam że im mniej osób wie tym lepiej? czuje się tak bezpieczniejsza.
kto ma wiedzieć to wie, nie wszyscy musząnie ogłosiłam i nie wiem czy w ogóle ogłoszę...
choć mam samych dobrych znajomych
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2015, 20:03
1kasiulka1, gigsa lubią tę wiadomość
Młody 16.09.2008, Grochu (*) 9tc :*
http://i9.photobucket.com/albums/a96/doda8201/08aborygen_zps4e330bfe.gif -
Aneta. Ja mam fb ale nie oglaszam sie w stylu moich kolezanek 'Oczekiwanie dziecka z...'. Dla mnie to obciach. Juz wolalabym wkleic zdjecie z neta jakies It's a girl czy cos. Moje najblizsze towarzystwo wie i na tym koniec. Ale poinformowalam ich osobiscie a nie na fb
1kasiulka1, anetaa1607 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySana imię już wybrane od hoho...chyba od zawsze
Julcia
Czarna Owca dobrze że wszystko ok u Ciebie,teraz pozostaje Ci życzyć cudownej podróżyJa będę rodzić na Kościuszki bo tam mam lekarza
ale córy będę pilnować jak oka w głowie
i będę lukać czy jej tam w szpitalu jakiś siusiak nie wyrósł
hehe
Ivettka dziękiMiejmy nadzieję że Julki pozostaną dziewczynkami
Ja na fb nie pisałam że spodziewam się dziecka czy coś takiego. Najlepsi znajomi i rodzina wiedząna dalszych znajomych przyjdzie czas
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2015, 20:27
Ivettka, Sana, anetaa1607, wikaa, gigsa lubią tę wiadomość
-
zania1313 wrote:Naala ja polecam MamaDHA Premium, drogie jak cholera,ale ponoć jedne z lepszych witamin:)[/QUOT]
Zania mi ginek polecił mama dha i takie kupiłam a czym różnią się te premium? Ja zapłaciłam 53zl i bierze się 2 razy dziennie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2015, 20:24
28.V '15 - godz. 20:15
Natalia
-
Daisy wrote:Czesc kochane
Ja tez witam nowe mamusieJakis wysyp ostatnio
U nas bedzie Hanna Izabela
A mamy juz Weronikę Julię
Co do l4 i zusu, to pracodawca placi jeszcze przez 33 dni od przyniesienia do pracy l4, takze jak jestescie na l4 np od 2 stycznia, to dostajecie pensje jeszcze w lutym no i kawalek w marcu. Dopiero po 33 dniach przejmuje Was zus i wyplaca pieniadze. Zazwyczaj placa w 2 transzach.
Ja na Greja sie nie wybieram, jakos mnie to nie kreci
Na F&F7 pierwsza kupie bilet i to na przedpremiere -
Ivettka myśl pozytywnie! kurcze a co dokładnie jest ta nazwa z pępowiną, powiedział lekarz?
Dziewczyny super,że się spotykacie:) chyba najmocniejsza grupa znad morza:) my musimy się zorganizować w Lublinie, wiem,ze Zania jest i nie wiem jak Wikaa:)zania1313, Daisy lubią tę wiadomość
-
ChillaTeqilla wrote:zania1313 wrote:Naala ja polecam MamaDHA Premium, drogie jak cholera,ale ponoć jedne z lepszych witamin:)[/QUOT]
Zania mi ginek polecił mama dha i takie kupiłam a czym różnią się te premium? Ja zapłaciłam 53zl i bierze się 2 razy dziennie.
a nie wiem nawet. a jak wygląda Twoje opakowanie?? -
Czarna owca widzisz mówiłam, że wszystko będzie ok ale pomimo tego zawsze stres jest. O Białą Masajkę przeczytałam jednym tchem i drugą część też super, spalona, córka hańby, tylko razem z córką, burka miłości uwielbiam te książki ale może też je czytałaś bo to dość znane tytuły.
Ja też nie ogłaszam na Fb takich rzeczy, uważam, że to moja prywatna sprawa a kto ma wiedzieć ten wie i to wystarczy, poza tym wiadomo jacy niektórzy są i bywają wredni jak komuś lepiej się układa niż im.