Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
Mój pępek "szykuje się" na wyjście na przód (sporo się wypłycił i rozciągnął na boki). Mnie jakoś ta wizja trochę odraża
A włoski na brzuchu to zrobiły mi się strasznie czarne i grube... Nie wiecie czy to jest bezpieczne, żeby usuwać to woskiem np? Bo wiosną i latem chyba nie przeżyję tego -
Aryll no ale jak woskiem? Wosku nie uzywamy w ciazy. Na nogi i inne okolice tylko w przypadku gdy cialo masz przyzwyczajone od lat do wosku i nie sprawia Ci to bolu czy dyskomfortu. Brzucha nie grzejemy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2015, 22:21
-
Daisy wrote:Livia jak chcesz to mozemy sie gdzies spiknac i pojedziemy razem. Masz jakis punkt orientacyjny w Gdansku na trasie od siebie?
Mia nie da rady wiec bedziemy tylko w 6.
W 6?
Do galerii dojadę, nie wiem jak z wjazdem na parking czy dobrze zjadę ale pokombinuję i dam radęTrzeba w koncu nauczyc się poruszać po tym Gdańsku
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2015, 22:31
-
Claudin wrote:Sandra gratuluję córci! Ale fajnie, że znasz już płeć
super, jeszcze raz gratki :*
Kate851
Właśnie fajne takie uniwersalne póki się jeszcze nie wie do końca czy będzie chłopczyk czy dziewczynkanie wiem gdzie je kupiłaś ale naprawdę bardzo podobne w Mothercare widziałam
Nala
świetne te rzeczy, zwłaszcza ta bluzka Batmana. Co zdjęcie to ładniejszepo ile takie bluzeczki?
Ewela86
Dziękuję za książki, czytałam parę tej autorki Glass fskt sa wstrząsające a ta świadomość tego, że są one na faktach jeszcze bardziej. A o tej drugiej nie słyszałam ale zaciekawiłaś mnie, poszukam może jest na ebooka.
Ta z batmana 9,99 a z tym pieskiem 5,99
Aneta ja również nie ogłaszam, koleżanki ogłaszały i ogłaszają ale mnie to jakoś nie rajcuje, ci co mają wiedzieć to wiedzą, poza tym i tak niedługo zobaczą to się dowiedzą, jak się urodzi to pewnie wstawię zdjęcie, ale po jakiego mi takie ogłaszanie..
Dziewczyny, no nie dam rady na ten obiadek jedziemy, z wielkąąąą chęcią zjadłabym z wami chociaż gałeczkę ale na 14 mamy obiad więc nie zdąrzę, innym razem ; * -
Dziewczyny, Wy oszalałyście?
tyle postów w 1 dzień?
Przepraszam, jeśli komuś nie odpiszę, ale czytam te Wasze posty od kilku godzin i dopiero teraz wszystko ogarnęłam. I pewnie nie na wszystko odpiszę, na co chciałam.
naaala wrote:Takie pytanie, zażywacie jakieś witaminkii ??
Miałyście styczność z Prenatalem Classic, kupiłam sobie go ale jakoś nie jestem do końca przekonana co do niego, chciałam kupić falvit mama ale słyszłam że wiele kobiet ma po nim mdłości...
Naaala, ja zażywam Pregna Plus. Kończą mi się właśnie i planuję oprócz nich dokupić Pregna DHA.
nina1701, witaj
Claudin wrote:Jak byłam teraz u doktor zapytałam się jej o ten Prenatalen i powiedziała żeby go nie kupować kazała mi brać żelazo biofar, jod i witaminę D. I to tyle. Inne witaminy dostarczam w jedzeniu.
Zdaję relacje z nocy: w końcu się wyspałam i nic mnnie nie bolipoducha super aż nie mogłam się od niej odkleić rano żeby wstać, także jak ktoś się zastanawia czy kupić to polecam.
Nina witaj
Ja mam 26 lat i to moje 1 dziecko
Moje obydwie lekarki też powiedziały, żeby odpuścić sobie witaminy. Jedna powiedziała, żeby brać magnez. Ale mi się wydaje, że przez to moje odżywianie - mało warzyw, owoców itd. - dostarczam organizmowi mało witamin, więc zdecydowałam się na kompleks witamin.
naaala, ubranka cudownema tatuś gust!
Sandra94w, gratulacje!
Ivettka, na pewno będzie wszystko w porządku. Też nie wiem co to może być, ale na pewno Twój stres nikomu nie pomoże. Postaraj się uspokoić i myśl pozytywnie. I koniecznie dawaj znać co się dzieje. Trzymam kciuki!
Dziewczyny, życzę przyjemnego spotkania jutro
Lecę spać. Dobranoc!naaala, Ivettka, Daisy lubią tę wiadomość
-
Claudin ja specjalnie w ciąży zrezygnowałam z blondu
i przerzuciałm się na ciemny kolor żeby właśnie farbować włosy farbą bez amoniaku, ja osobiście bym się nie odważyła farbą z amoniakiem, ale to ja
Mój blond [*] ale czego nie robi się dla maluszka
believe - tatuś dziękuje za komplement ;p -
Nic nie powinno się stać, są różne opinie tak jak mówisz ja też o tym czytałam i się zastanawiałam czy może nie zafarbować tych odrostów w II trymestrze na blond, ale zdecydowałam się tak czy inaczej poczekać do II trymestru no i farbą bez amoniaku, czyli niestety pożegnałam się z blondem, cóż no kiedyś wróce do niego spowrotem
-
Claudin a nie wystarczyloby kupic farbe bez amoniaku
albo kupic szampon koloryzujacy? A wlosy robic przy otwartym oknie zeby bylo swieze powietrze
. A amoniak jest tez w ciemnych farbach
Ja robie wlosy w salonie Matrix i uzywa pani zawsze bez amoniaku farby bo wie id poczatku ze jestem w ciazy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2015, 23:12